https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Vinjete za prihodnje leto bodo modre barve, cene nespremenjene

26.09.2017 ob 7:05  

Vinjete z letnico 2018 bodo kovinsko modre barve, prodajale se bodo po nespremenjenih cenah od 1. decembra naprej.

Kot so sporočili iz Darsa, bodo vinjete z letnico 2018 kovinsko modre barvo, naprodaj pa bodo od 1. decembra. Cene in cestninski razredi se ne bodo spremenili. Obstoječe vinjete, kovinsko oranžne barve z letnico 2017, ostajajo v veljavi do preteka njihove veljavnosti.

Foto: delo.si

Od 1. decembra 2017 bo v prodaji devet različnih vrst vinjet modre barve: letne, mesečne in tedenske vinjete za osebna vozila (cestninski razred 2A) in kombinirana vozila (2B) ter letne, polletne in tedenske vinjete za motorna kolesa (cestninski razred 1), navaja STA.

 

Foto: DARS

Za letno vinjeto za osebna vozila bo treba odšteti 110 evrov, za mesečno 30 evrov in za tedensko 15 evrov. Letna vinjeta bo za kombinirana vozila še naprej stala 220 evrov, mesečna 60 evrov in tedenska 30 evrov. Cena letne vinjete za motorna kolesa ostaja nespremenjena in zanjo bo treba odšteti 55 evrov, za mesečno 30 evrov in za tedensko 7,50 evra.

 

 

 

 

 

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.