https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Dežurni gasilec Nafte bo Preradovič, sobotna tekma še pod vprašajem

Lendava, 20.4.2011  

Včerajšnja seja upravnega odbora NK Nafte je bila zelo burna in dolga. Izhoda iz krize in težav, v katerih se klub nahaja sicer niso našli, znano pa je vsaj, da bo moštvo odslej vodil dosedanji pomočnik trenerja Stanko Preradovič. Nogometaši upravi predali svoje zahteve, tako da so nadaljnji treningi in sobotna tekma v Ajdovščini pod vprašajem.

Znan je naslednik Damirja Roba, ki je v ponedeljek odstopil s položaja trenerja Nafte. To bo njegov pomočnik Stanko Preradovič, ki ga ne čaka lahko delo. Nogometaši, ki jim klub dolguje kar precej, so sicer včeraj trenirali, nadaljnje aktivnosti pa so pod vprašajem. Do uprave imajo svoje zahteve, od katerih ne bodo odstopili, tako da je pod vprašajem tudi sobotna tekma v Ajdovščini proti Primorju.

To, da se črni oblaki zgrinjajo nad Lendavo, ni nič novega, vodstvu pa počasi zmanjkuje časa. Predsednik Štefan Šömen poudarja, da je njihov prvi cilj sezono pripeljati do konca ter postaviti klub na zdrave temelje. Vsi napori pa bodo morda zaman, v kolikor ne bodo izpeljali licenciranja. Pri slednjem bo problematičen predvsem finančni kriterij, kjer bi se morali z vsemi upniki dogovoriti za odlog terjatev, katere pa imajo še do igralcev iz lanske sezone. To, da bi v prihodnji sezoni v Lendavi še gledali prvoligaški nogomet, se zdi kot znanstvena fantastika ...

Donedavni trenerski trojček, ki ga je zapustil Damir Rob ...

Preberite tudi:

Rob: Opravičujem se vsem, ki menijo, da v svojih prizadevanjih nisem uspel

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.