https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

Pečarovci na uvodni tekmi 2. sezone Lige ENA ugnali nasprotnike iz Trnave

1.10.2017  

KMN Pečarovci, ki so v drugi sezoni 1. slovenske malonogometne lige na travi Lige ENA v skupini D z ekipama Vipoll Stara Nova vas in ŠD Trnava, so v petek na prvem obračunu slednjo premagali s 3:0.


KMN Pečarovci 3:0 (1:0) ŠD Trnava

skupina D

strelca zadetkov: Nino Novak (2×), Zoran Horvat

Čeprav so imeli malonogometaši iz Trnave precej priložnosti za strel, nasprotnikove mreže niso uspeli zatresti. Strelca zadetkov sta bila Nino Novak (2×) in Zoran Horvat.

Boštjan Bačič, kapetan ekipe KMN Pečarovci, je po tekmi povedal: »Mislim, da smo zasluženo zmagali. Obe ekipi sta imeli svoje priložnosti. Če bi Trnava zadela penal, ki so ga streljali in bi bil rezultat 1:1, bi tekma zagotovo drugače potekala. Mislim, da je bila to prelomna točka.«

Gregor Štusej, vodja ekipe ŠD Trnava, po tekmi: »Mislim, da smo bili povsem izenačen tekmec, vendar žal nismo izkoristili svojih priložnosti. En zadetek smo dobili praktično iz nič, žoga se je odbijala pred našimi vrati, njihov igralec je ležal na tleh, naš je bil zraven in po prerivanju je igralec Pečarovcev žogo nekako uspel spraviti čez črto. Mi smo imeli nato veliko priložnosti za zadetek, par strelov je bilo zelo blizu. Žal nismo znali izkoristiti zadetka, ko je šel naš igralec sam proti vratarju Pečarovcev ter tudi penala, saj je vratar strel z bele točke ubranil. V drugem polčasu je sledil izenačen dvoboj do trenutka, ko so imeli domačini na voljo prosti strel, s katerega so zaradi našega slabo postavljenega živega zidu uspeli zadeti. Na koncu smo poskušali pritisniti, a so bili Pečarovčani ob koncu tekme boljši nasprotnik, saj so uspeli še enkrat zadeli iz protinapada. Ekipi KMN Pečarovci, ki so nas zelo lepo pogostili in imajo izjemo dobro igrišče z ambientom in navijači, čestitam za zasluženo zmago.«

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.