https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Ferencovo senje v Turnišču letos postreglo z bogatim spremljevalnim programom

Turnišče, 03.10.2017 ob 11:00  

Minulo nedeljo se je v Turnišču odvijalo tradicionalno Ferencovo senje, ki je z bogato ponudbo rokodelskih izdelkov, domačih proizvodov in drugimi stvarmi pritegnil mnoge obiskovalce. Letos so ponudili tudi bogat spremljevalni program.


Poleg različnih izdelkov, ki so bili ta dan na voljo obiskovalcev, so se v povorki in kulturnem programu predstavili folkloristi iz domače občine in okoliških krajev. Nastopila je godba, KK Varaški šujstri, FD Prekmurje Lendava Slovenija, FS Žižki, FD Pozvačin Bistrica, FS KUD Beltinci, Ženska FS DU Turnišče in FS KD Štefan Raj Turnišče.

Dogajanje se je nadaljevalo z zabavnim programom z glasbo, kjer so obiskovalce zabavali Duo Matej band, Duo Klas, Gitano band in Polanski zvoki, popoldan pa je sledila že tradicionalna trgatev potomke stare trte z Lenta pred občinsko stavbo v Turnišču.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      01.11.2017 ob 10:59 Janoš gost

      Te pa, ka ste nej vogri, FERENC, VARAŠ, BONTA. Hajra hajra

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.