https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

FOTO: Pomurski Oktoberfest zaključili ob zvokih narodno-zabavne glasbe

Beltinci, 08.10.2017 ob 8:20  

Včeraj je v Beltincih potekal drugi dan Pomurskega Oktoberfesta, ki ga je organiziralo Društvo za kulturo in umetnost Beltinci s podporo Občine Beltinci in v sodelovanju s podjetjem Minean d.o.o..


Sobotno pestro dogajanje se je pričelo že zgodaj popoldan. Na grajskem dvorišču se je odvijala kulinarična tržnica, kjer so se obiskovalci lahko okrepčali z izbrano ponudbo slovenskih craft piv ter mnogimi kulinaričnimi dobrotami, med katerimi niso manjkali burgerji, prekmurske jede, sladoledne rolice, palačinke, kurtoši in še kaj.

Otroci so se lahko udeležili jesenskih ustvarjalnih delavnic iz jesenskih materialov, ali pa se preizkusili v igrah, kot so metanje podkev, lačna buča in drugih. Manjkal pa ni niti foto kotiček in poslikave obrazov.

Zvečer se je dogajanje preselilo v šotor, kjer so nastopili Prekmurska godba Bakovci z mažoretkami, Skupine D-dur, ansamblom »Me tri do polnoči« in Veselimi Begunjčani, ki so z izbranimi poskočnimi melodijami navdušili številne obiskovalce festivala.

Več fotografij v spodnji galeriji …

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.