https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

To so prosta delovna mesta, ki so trenutno aktualna v Pomurju

12.10.2017 ob 7:30  

Tudi ta teden smo za vas pregledali ponudbo prostih delovnih mest v Pomurju, razpisanih na spletnih straneh Zavoda za zaposlovanje in izbrali zanimivejša delovna mesta. 

Premično Otočje, inovacije v navtiki, d.o.o. išče dva administratorja za raziskavo trga za nedoločen čas. Pogoj je srednja poklicna izobrazba ter dobro znanje nemškega in angleškega jezika. Prijava je mogoča do 9. 11. 2017. 

GALERIJA Murska Sobota išče direktorja javnega zavoda za določen čas, 60 mesecev. Pogoj je visokošolska 2. stopnja izobrazbe, visokošolska univerzitetna (prejšnja) ter 5 let delovnih izkušenj. Prijava je mogoča do 20. 10. 2017.

Motel Čarda d.o.o. išče dva kuharja za nedoločen čas. Pogoj je srednja poklicna izobrazba in 10 let delovnih izkušenj. Prijava je mogoča do 13. 10. 2017.

Splošna bolnišnica Murska Sobota išče perico II za nedoločen čas. Pogoj je osnovnošolska izobrazba in en mesec delovnih izkušenj. Prijava je mogoča do 12. 10. 2017.

Foto: Arhiv Pomurec.com

Društvo distrofikov Slovenije išče oskrbovalca (osebnega asistenta). Pogoj je osnovnošolska izobrazba in en mesec delovnih izkušenj. Upravna enota dela je Murska Sobota. Prijava je mogoča do 20. 10. 2017.

Dom Kuzma, proizvodnja, trgovina, osebne in poslovne storitve d.o.o. išče zdravstvenega tehnika - pripravnika za določen čas šestih mesecev. Pogoj je srednja strokovna izobrazba, srednja splošna, Zdravstvena nega in oskrba. Prijava je mogoča do 2. 11. 2017.

Šiviljstvo, DAMA, d.o.o. išče šiviljo za nedoločen čas. Pogoj je 2 leti delovnih izkušenj. Prijava je mogoča do 13. 10. 2017.

DOSOR dom starejših občanov d.o.o. išče dva tehnika zdravstvene nege za določen čas šestih mesecev. Pogoj je srednja strokovna izobrazba, srednja splošna, Zdravstvena nega in oskrba ter vozniški izpit B kategorije. Prijava je mogoča do 14. 10. 2017.

Pomurske mlekarne d.d. iščejo osebo za težja pomožna dela za določen čas šestih mesecev. Pogoj je osnovnošolska izobrazba. Upravna enota dela je Ljutomer. Prijava je mogoča do 21. 10. 2017.

    Komentarji

    1. gost
      12.10.2017 ob 12:56 77 gost

      Ne morem delati ker so delodajalci barabe.

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      12.10.2017 ob 13:41 Naci+ gost

      VZROK - Gost77, star torej 40 let,ne more delati, ker so delodajalci - barabe, Ne vem,če so vsi barabe, dejstvo pa je, da delodajalec (s.p., .d.d., ..d.o.o. ....) najema, zaposluje... devce,da bo opravljali določena dela in da bi zato zaslužil. Primer: majster zaračuna stranki 30 evrov na uro, delevec pa dobi na uro 10 bruto.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      13.10.2017 ob 13:36 Naci+ gost

      NEPRAVIČNOST - Je, na žalost, tako, da tuji delavci - gastarbeiterji, imajo "povsod" po svetu nižjo urno postavko v primerjavi z domačimi. To (izkoriščanje) pa ne čutijo (v glavah in žepih) le Kosovarji, po domače: Šiptarji, ampak tudi Slovenci, ki delajo "preko" slovenskih firm v Nemčiji ali celo v ZDA. Zadeva je "nerodna", ko steče pogovor med domačimi in tujimi delavci in tako pride na dan, da tujci dobijo dvakrat ali celo trikrat manj, "kasirajo" pa seveda "delodajalci".--- Če dobijo Pomgradovi najeti delavci le 2,5 evra na uro, potem zaslužijo v normalnem delovem času enega meseca (168 x 2,5 evra) le "usranih" 420 evrov.Slutim, da dobijo (če jih ne prevarajo)vnekaj več, ker morajo delati v podaljšanem delovnem času.--- Sicer pa to -zahodnoevropsko - izkoriščanje še ni najhujše: Pakistanci in drugi, ki delajo v azijski bogati državi Katar, dobijo mesečno le okrog 200 evrov. -Očito je, da smo še dalecod tega, da bi lahko rekli: "Človek človeku - brat!"

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      13.10.2017 ob 20:16 ištvan zalaegerseg gost

      Ne delam nič, dobim 280 EUR, čakam državo, da dvigne socialno pomoč in SEVEDA PRIDNE DELAVCE, DA DOBRO DELAJO IN povišajo bdp. Delal sem 35 let za druge, čas je, da mi država s pridnimi rokami za stroji to vrne. Ta država mi je tudi vzela službo in tiste lopove, ki so pripeljali firmo v vražjo mater nagradila z novimi boljšimi službami. Mislim na opevano tovarno Mura.

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      06.11.2017 ob 20:31 Pek gost

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.