https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ODBOJKA

Panvita Pomgrad slavila v Novem mestu

15.10.2017  

V 2. krogu 1. DOL za moške sta se v Novem mestu pomerila Krka in Panvita Pomgrad. Prepričljive zmage z 0:3 (-19, -19, -17) so se veselili odbojkarji Panvite Pomgrad.

Krka : Panvita Pomgrad 0 : 3

Set 1 - 19:25
Set 2 - 19:25
Set 3 - 17:25

Postava in dosežene točke Panvita Pomgrad

Flisar 11, Bogožalec 11, Rojnik 11, Grut 10, Javornik 7, Kasnik 3, Hrastovec, Pečnik, Ratkai J., Ratkai S., Banič, Bedrač, Felkar. Trener: Dejan Fujs

Postava in dosežene točke OK Krka:

Turk 14, Kosmina 9, Erpič G. 6, Bregar 5, Erpič U. 1, Lindič 1, Pucelj 1, Borin, Dimič, Kafol, Klobčar, Ožbalt, Renko, Vrhovšek. Trener: Jože Časar

Začetni postavi:
Krka: Klobčar, Turk, Kosmina, Erpič G., Erpič U., Bregar, Borin (L),
Panvita Pomgrad: Grut, Bogožalec, Flisar, Javornik, Rojnik, Kasnik, Hrastovec (L)

Začetek obračuna med Krko in Panvito Pomgrad je bil povsem izenačen. Krka je po uspešnem napadu Turka na prvi tehnični odmor odšla z minimalnim vodstvom, nato pa so sledile minute odbojkarjev Panvita Pomgrad. Po dveh zaporednih napakah domačinov so Prekmurci ušli na tri točke prednosti. Krkašem ni pomagal niti polminutni odmor na zahtevo Časarja. Z razpoloženim Rojnikom, Bogožalcem in Flisarjem so pobegnili na 11:18, kljub menjavi organizatorja igre pri Krki pa zanesljive prednosti do konca niza niso več izpustili iz rok. Niz je z dvema asoma v korist Panvite Pomgrad zaključil izkušeni Grut.

Drugi niz je bil precej podoben prvemu. Krkaši so korak s Panvito Pomgrad držali do prvega tehničnega odmora, nato pa so vajeti prevzeli varovanci Dejana Fujsa. Ob razpoloženem Bogožalcu in odlični igri v bloku so jim na roko šle tudi napake domačih. Kapetan Panvite Pomgrad Flisar je gostom z blokom priigral prvo zaključno žogo, drugo pa je z močnim udarcem izkoristil Bogožalec.

Foto: Arhiv Pomurec.com

V tretjem nizu je domači strateg na mesto organizatorja v igro postal Puclja, kar razigrane odbojkarje Panvite Pomgrad ni niti malo zmedlo in so nadaljevali s svojo igro. Panvita Pomgrad ni popuščala in so na prvi tehnični odmor odšli s štirimi točkami prednosti, ta pa je nato le še rasla. Težavam domačim na sprejemu ni bilo videti konca, posledično so le stežka prebijali visok blok gostov. Prav z dvema zaporednima blokoma je Panvita Pomgrad tudi zaključila srečanje in tako vknjižila prvo zmago v letošnji sezoni.
 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      15.10.2017 ob 18:08 šiki gost

      bravo, letos de lekar druga zgodba.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.