https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Pomurje ima najlepši slovenski izletniški kraj

19.10.2017 ob 7:00  

Sklenjena je letošnja vseslovenska akcija Moja dežela - lepa in gostoljubna pod častnim pokroviteljstvom predsednika države RS Boruta Pahorja.

Turistična zveza Slovenije je v torek, 17. oktobra, v okviru Dnevov slovenskega turizma v Kranjski Gori, podelila priznanja najboljšim v akciji. Edini kraj v Pomurju, ki se je uvrstil med najboljše v Sloveniji je Velika Polana.

Velika Polana je tekmovala v kategoriji izletniški kraji in prejela priznanje kot edini kraj v Pomurju ter dosegla spet izvrstno 1. mesto.

Foto: mura-drava-bike.com

Projekt Moja dežela - lepa in gostoljubna, ki so ga letos organizirali že 26. zapovrstjo, omogoča tudi sodelovanje na mednarodnem tekmovanju najlepše urejenih evropskih mest ter vaši Entente florale of Europe, kjer je Velika Polana leta 2014 dosegla zlato priznanje v kategoriji najlepše urejeni kraj.

Velika Polana je v tem tekmovanju prejela že kar nekaj priznanj:

- leta 2013: 1. mesto - Trško jedro
- leta 2014: 1. mesto - Izletniški kraj -leto 2014: zlato priznanje Entente florale of Europe - najlepši kraj v Evropi
- leta 2016: 1. mesto - Trško jedro
- leta 2017: 1. mesto - Izletniški kraj



 

Komentarji

  1. gost
    19.10.2017 ob 8:17 Stane gost

    0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  2. gost
    19.10.2017 ob 9:40 gost

    sosednje občine, kaj pravite, malo vam je verjetno težko, samo tak je , če občine ne vodijo ljudje, ampak plačenci javnega sektorja.

    9 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  3. gost
    19.10.2017 ob 9:59 gost

    KMETIJA pripomogla v veliki meri......

    4 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  4. gost
    19.10.2017 ob 11:18 gost

    KMETIJA je prišla po vseh teh nagradah, torej 100% ni razlog kmetija. In mimogrede dostopa do kmetije ni imel nobeden, zato ne more bit kot izletna točka ter se ne šteje pod bonitete izletniškega kraja. Ne na pamet...

    8 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

info_outline

Opozorilo

Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.