https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KULTURA

FOTO: V Ljutomeru odprli razstavo Človeka nikar

Ljutomer, 24.10.2017 ob 8:30  

V sredo, 18. oktobra, je bila v prostorih Golarjeve domačije v Ljutomeru odprta razstava z naslovom "Človeka nikar... aktivnosti policije v boju za samostojno in demokratično Slovenijo". Za otvoritev so poskrbeli Policijsko veteransko društvo Sever za Pomurje, Policija, Občina Ljutomer in Gimnazija Franca Miklošiča Ljutomer.


Razstava je nastala, pod okriljem Muzeja slovenske policije, leta 1994 in predstavlja prelomne dogodke v procesu slovenske osamosvojitve med 1. decembrom 1989 in 25. oktobrom 1991. Razstava bo na ogled do petka, 27. novembra 2017.

Foto: FB Prireditve v Občini Ljutomer

Več fotografij v spodnji galeriji …

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      24.10.2017 ob 16:57 Oto gost

      Lepa razstava, lep dogodek po mojem mnenju malce kvari prisotnost nekdanjega člana SDV.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        27.10.2017 ob 10:28 vsevedec gost

        Ribaš je rejsan uboge penzionist, keri "more"paradejrate zaradi lastnoga kompleksa manj vrednosti po teh nebodigatreba proslavah, ge je edina pozitivna stvar zastonj jedača in pijača in nastavljanje fotografkome objektive. Zver vodja Policije v Ljutomeru, velik, velik, velik, velik poštenjak in še o drugih uniformairanih na slikah bi se dalo pijsate . Kak pravijo za Upravo -( kakav vođa, takve ovce) .

        1 0 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.