https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

ODBOJKA

Panvita Pomgrad premočna za Triglav Kranj

31.10.2017  

V 4. krogu 1. DOL so v Športni dvorani Planina v Kranju igralci Panvite Pomgrad nadigrali Triglav Kranj v vseh elementih odbojke in zmagali s 3:0 (13, 22, 18).


Triglav Kranj : Panvita Pomgrad 0 : 3

Set 1 - 13:25
Set 2 - 22:25
Set 3 - 18:25

Točke za Panvito Pomgrad so dosegli: Bogožalec 17, Flisar 12, Rojnik 10, Grut 9, Kasnik 2, Javornik 1.

Panvita Pomgrad: Bogožalec, Grut, Rojnik, Flisar, Javornik, Kasnik, Ratkai S., Hrastovec, Banič, Pečnik, Ratkai J, Felkar
Triglav Kranj:
Toman (L), Lužovec, Bošnjak, Tučen, Bežek, Kos, Beravs, Bregant, Mali, Jenko, Maček, Kök, Rezar.

Začetek prvega niza je minil znamenju gostujoče ekipe Panvite Pomgrad, ki je z dvema blokoma Janku Bregantu in Urošu Tučnu povedla s 4:1. Po odmoru, ki ga je vzel domači strateg Sašo Rop, ni bilo kakšnih sprememb v igri domače ekipe, odbojkarji Panvite Pomgrad so imeli še vedno neprebojen blok, Kranjčani pa so igrali premehko in premalo odločno v napadu. Panvita Pomgrad je na prvem tehničnem odmoru vodila že za 5 točk. Ekipa Triglava je še naprej igrala medlo in neprepoznavno, tako da je pri 12:6 za goste iz Murske Sobote domači trener vzel še drugi odmor. Tudi to ni pomagalo, domači so še naprej nabirali zaostanek, ki je znašal na drugem tehničnem odmoru že 10 točk. Panvita Pomgrad ni popuščala, predvsem z dobro postavljenim blokom je še naprej ustavljala vse poizkuse Kranjčanov, da bi prišli nazaj v igro. Prvi set je z visokih 25:13 dobila Panvita Pomgrad.

V drugem nizu je Sašo Rop nekoliko premešal postavo, saj je namesto Beravsa začel Aleš Kök, Tučna pa je zamenjal Rezar. S to postavo so bili Kranjčani bolj konkurenčni, tudi odbojkarji Panvite Pomgrad so začeli delati napake in Kranjčani so prišli do prvega vodstva na tekmi. Tehnični odmor so ponovno dobili gostje. Po odmoru so Prekmurci ponovno odigrali nekaj dobrih obramb in prišli do občutnejše prednosti 12:8. Gal Kos je z blokom in nato še z asom izid poravnal na 15:15. Odbojkarji Panvite Pomgrad so nato po dveh napakah Kranjčanov spet ušli na 2 točki. Za ponovno izenačenje je s točko iz servisa poskrbel Janko Bregant. Ko je kazalo na tesno končnico, a gostje iz Murske Sobote so z bolj zbrano igro prišli do prednosti 22:20, kar je zadoščalo za zmago v tem nizu in skupno vodstvo 2:0.

Foto: Arhiv Pomurec.com

Tretji niz so ponovno bolje začeli odbojkarji Panvite Pomgrad, odlično je serviral Grut, Flisar je dvakrat z blokom ustavil Breganta, zato je moral Sašo Rop poseči po zgodnjem odmoru za svojo ekipo, ki je zaostajala že 1:6. Odbojkarji Triglava so v tem nizu tudi v obrambi igrali slabo in nezbrano. Po tehničnem odmoru je Triglav znižal zaostanek na 2 točki, tako da je Dejan Fujs zahteval odmor, ki ga je dobro izkoristil Bogožalec in prekinil serijo domačih. Po tej točki so spet zagospodarili na parketu odbojkarji Panvite Pomgrad, dosegli so 9 zaporednih točk, povedli z 18:9 in tekma je bila odločena.

Panvita Pomgrad bo v naslednjem krogu v soboto, 4. novembra, gostila aktualne državne prvake, ACH Volley.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      01.11.2017 ob 8:29 gost

      zdaj pa koncno Ach na vrsti

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      02.11.2017 ob 9:42 gost

      prvi dvej ekipi na lestvici spilata, idemo Panvita!!!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      03.11.2017 ob 15:50 gost

      končno iden vutro pa na odbojkarsko tekmo, ka vidin, ka je nači

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.