https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Zdravstveni dom Ljutomer odprl prenovljene zobne ambulante

Ljutomer, 11.11.2017 ob 7:00  

Kolektiv zdravstvenega doma Ljutomer je včeraj, 10. oktobra, pripravil 6. dan odprtih vrat, na katerem so uradno odprli prenovljene zobne ambulante in prevzeli nova vozila.


Kot je povedal direktor Zdravstvenega doma Đorđe Šiškin, so lansko leto imeli presežek v višini 390.000 evrov in le-tega so skupaj s soglasjem štirih občin ustanoviteljic vložili v prenovo prostorov in prenovo voznega parka.

Zdravstveni dom je tako bogatejši za nujno reševalno vozilo, dve vozili za nenujne prevoze in tri vozila za patronažno. Pridobili so vrhunske zobozdravstvene stroje, v prenovljenih prostorih pa se poleg zobnih ambulant z najsodobnejšo medicinsko opremo nahajata še dve specialistični ambulanti in logoped ter prostori namenjeni preventivnim pregledom.

Dogodek so obeležili s kratkim kulturnim programom, ogledom novih pridobitev ter z druženjem in pogostitvijo.

Več fotografij v spodnji galeriji...

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      13.11.2017 ob 14:51 Crni su vam došli dani gost

      Lepe fotografije. Medeni mož in rumena srčnica še zadnjič po funkciji na dnevu odprtih vrat., nekam zaskrbljen ksiht ima tudi stari vük. Vse skupaj me spominja na tisto iz JNA "sitno brojim, ne mogu da stojim!".

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      13.11.2017 ob 20:51 Racunovodja gost

      Bravo Tomi, hvala za idejo in sredstva. Lepo si nam postlal. Zdaj pa le pridi nazaj!

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      13.11.2017 ob 21:06 prlek gost

      Ko nekdo prišpara potem se drugi lahko slikajo in na koncu pustijo dolg. Tipično Ljutomersko enako kot z občinskim proračunom.

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      13.11.2017 ob 21:26 Čokoladica gost

      Ej folk ge pa je ssuza?? Of jo je zameno passmater.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      14.11.2017 ob 8:55 Štrigova gost

      Razkrižki KONTREC pa se je spustil pod nivo. Za kozlati. Pocasi bi bil čas, da se odstavi in prostor preda mlajšemu. Kak govor bleck

      8 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      14.11.2017 ob 9:22 Novi časi gost

      Lepo, da gre g.Šiškin po "svetovno" dobro začrtani poti g.Nemca. Verjamem, da je sedanje poslovodstvo ravno tako uspešno pri pridobivanju sredstev, ter pazi, da se na proračun Zdravstvenega doma, da se nanj ne lepijo razne ne zdravstvene "pijavke" po avtorskih in drugih pogodbah. Veliko je slišati o ogromnih odškodninskih tožbah, ki jih lahko izterjajajo bivši zaposleni, katere je ZD Ljutomer ovadil pod vodstvom nekdanje v.d. . Upam, da bo ZD Ljutomer izterjal škodo od tistih, ki so neresnice producirali in se opravičil prizadetim, vsaj tako vehementno kot je o tem v javnosti poročala gospa v.d.. Še enkrat čestitke direktorju Šiškinu na novih pridobitvah.

      8 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        14.11.2017 ob 11:59 kp gost

        Prav imaš, tudi mene zelo skrbijo morebitne pijavke na proračunu ZD. Govori se, da je nekdanja v.d. sklenila ločeno podjemno pogodbo za računalniška opravila z osebo, ki je zaposlena v podjetju, katero je vzdrževalec računalniškega sistema ljutomerskega ZD, v kolikor je to res se sprašujem ali takšna pogodba nima znake kaznivega dejanja.

        7 0 Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      14.11.2017 ob 12:08 rudi gost

      Glih glejam sliko rešilcov ka je to AMBULANZ? toti so nepismeni ali ka se nori delajo

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      15.11.2017 ob 7:56 Furunkl gost

      Došlo vreme da se rastajemo!!gospa rumenjak je hudobna vila. janko in metka sta zmagala. delaj dobro in bog ti bo povrnil. Amen

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      22.11.2017 ob 18:59 Martin gost

      Ambulanz je venda predlaga Razkrižki KONTREC :) ha ha ha. stori tip s poforbanimi lasmi. kozlas, kero ma le frizerko? hmmm tota je tudi mimo

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.