https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Zemlja zasula delavca, ta na kraju umrl

16.11.2017 ob 13:30  

Danes okrog 12. ure so bili policisti PU Murska Sobota obveščeni, da se je na gradbišču v Železnih Dverih na delavca vsula zemlja. Na kraj so bili poslani reševalci in gasilci.

Po prvih podatkih na kraju dogodka ob lokalni cesti na relaciji Ljutomer – Železne Dveri z delovnimi stroji kopljejo vinogradniške terase.

Pri tem je delavca zasula zemlja in je na kraju umrl. Smrt delavca je potrdil zdravnik ZD Ljutomer. Teren zelo polzi, zato je dostop do poškodovanega otežen in nevaren, so sporočili s Policijske uprave Murska Sobota.

Več informacij sledi.

 

    Komentarji

    1. RobinHood
      17.11.2017 ob 15:27 RobinHood

      Žalostno, da se take nesreče dogajajo. Naj počiva v miru. Moderatorji pa spet slabo prepisali članek. Današnji FDV-jevci še prepisovat več ne znajo.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. Za komentiranje se morate prijaviti!

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.