https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: Nafta za slovo od jesenskega dela premagala Bravo

Lendava, 26.11.2017  

Nogometaši Nafte so, v 17. krogu 2.SNL, pred okoli 350 gledalci, gostili ekipo Brava in ga premagali z 2:1.

Nafta 1903 - AŠK Bravo 2:1 (1:0)

1:0 - Malašević (30.min - 11m), 2:0 - Novinič (58.min), 2:1 - Đajič (65.min)

 

Nafta: Raduha, Šeruga, Malašević, Novinič, Zeljko (od 69. Monjac), Oštrek, Leuštek, Živko, Marciuš (od 80. Grabant), Roginić (od 88. Cekovski) in Vinko.

Bravo: Vošnjak, Trontelj, Klemenčič, Zaletel, Brekalo, Salaj (od 84. Adamič), Zorc, Agboyi, Đajič (od 75. Kurtovič), Piskule (od 75. Sredojević) in Kadrić.

Glavni sodnik: Vojko Goričan.

več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      26.11.2017 ob 18:29 Naftaš gost

      Čestitke Naftašem za zelo teško prigarano zmago pa tudi za osvojeno tretjo mesto. Smo v igri za prvo ligo z nekaj okrepitvami smo lahko konkurenčni tako Dravi kot Muri. Ne razumem pa zakaj uprava hoče menjati trenerja Fridla saj 35 točk nismo pričakovali in so Naftaši presegli pričakovanja. Nažalost ne vem kake igrice so v ozadju. če pride res do menjave trenerja bo to res skrajno neresno delo uprave Nk Nafte. Upam na zdravo pamet, menjavanje trenerja na vsakih pol leta nima smisla in ne prinaša nič dobrega.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      26.11.2017 ob 20:36 Naftaš gost

      Po koncu naftine tekme pa med polčasom, naj ma vodstvo nafte jajca pa to vsem na glas povejo zakaj se gre ne pa se skrivajo pri šanku pa tam modrujejo. Za tem stojijo madžari, lahko samo upamo, da z tega ne bo nič in Fridl ostane.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      27.11.2017 ob 9:26 gost

      Te igralce ki grejejo klop Nafte spoditi iz kluba,ker oni so največji mešetarji,z svojimi (menedžerji),onadva,kera je klub natiral iz kluba,(bosankoja,in ritolizca) pa ne pustiti blizu,kluba.rak rana.

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      28.11.2017 ob 16:00 naftaš gost

      Ti nimaš čiste veze o fudbalu,edino če bi rad dal dva milijona evrov .,da lahko igramo v prvi ligi.Nevoščljivost pa taka.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.