https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

ZABAVA

FOTO: Majanje 2011 v Beltincih - okna so prepustila svetlobo

Beltinci, 25.04.2011 ob 22:23  

V Ambasadi Štefana Kovača Marka v Beltincih se je odvijal prvi dan Majanja 2011. Dan je potekal v stilu očiščevalne akcije Ambasade, večer se je zaključil z projekcijo filma ob Ambasadini kulinariki.

 

Foto: Tomaž Rous

V Ambasadi so se včeraj prostovoljci in pogosti obiskovalci Ambasadinih prostorov lotili čiščenja. Znebili so se navlake, smeti in ostalega nepotrebnega - odpadnega materiala. Med drugim so tudi z oken sneli slike in ostalo, da so okna čez dan prepuščala svetlobo, ki je prostovoljcem za čiščenje dajala energijo. Za še več energije pa so poskrbeli tudi z kulinarično delavnico v kateri so zunaj na ognju pripravili mineštro. Čiščenje se je zvečer zaključilo z že omenjeno mineštro, pivom in dobro družbo ob ogledu filma The Shock Doctrine.

Danes (torek, 26. aprila) pa se lahko v Ambasadi udeležite različnih delavnic, kot na primer likovne ali stripovske delavnice, ki se začneta ob 13h, najedli se boste lahko ob kulinarični delavnici in se zvečer pridružili ogledu filma Kitajka (La Chinoise).

 

Več fotografij v spodnji galeriji ... 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.