https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

FOTO: V Beltincih stripovska delavnica Danija Kavaša

Beltinci, 27.04.2011 ob 10:28  

Včeraj se je v Ambasadi ŠKM v Beltincih odvijal 2. dan Majanja 2011. Odvijale so se likovne, glasbene in kulinarične delavnice, večer pa se je zopet zaključil z filmom.

V Ambasadi so se včeraj zvrstile različne delavnice, predstavili pa vam bomo stripovsko delavnico, katere se še vedno lahko udeležite vsak dan do konca tedna ob 13h. Včerajšnji večer pa se je zopet zaključil z Ambasadino kulinariko ob ogledu filma Kitajka (La Chinoise).

Mentor stripovske delavnice je Dani Kavaš, ki svoj čas posveča med drugim risanju stripov in risb, pa tudi na glasbenem področju je zelo dejaven. Včeraj so se tako udeleženci stripovske delavnice ob njegovi pomoči lotili osnov risanja stripov in so že začeli ustvarjati prve zasnove zgodbe, nekateri pa so že tudi začeli kar z risanjem stripa. Večina pa jih bo z delavnico verjetno še nadaljevala preostale dni, saj je strip praktično nemogoče dobro končati v dveh oz. treh urah.

 

Danes se lahko prav tako udeležite stripovske in likovne oz. slikarske delavnice ob 13h, malarske delavnice in delavnice izdelovanja skulptur ob 15h, glasbene delavnice ob 17h ter delavnice ozvočevanja in kulinarične delavnice od 18h naprej. Zvečer bo na voljo ogled filma Triumf volje (Triumph des Willens), katerega vodilna nit je nacizem.

 

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. Iophiniac
      27.04.2011 ob 12:22 Iophiniac

      Zanimivi stripi tej na ambasadinij stejnaj

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.