https://www.lust.si/domacija/?utm_source=pomureccom&utm_medium=banner&utm_campaign=dan-paradiznika-23&utm_content=728x90#dan-lustnega-pradiznika
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

FOTO: Sejem sLOVErotika tudi letos postregel s številnimi vročimi atrakcijami (18+)

05.12.2017 ob 16:00  

Jubilejni 10. Erotični sejem sLOVErotika v Celju je tudi letos postregel s številnimi presežki. Sejem je obiskalo več kot 11 tisoč obiskovalcev.


10. mednarodni erotični sejem sLOVErotika, ki je minuli vikend potekal na celjskem sejmišču, je izpolnil pričakovanja razstavljavcev, zadovoljni obrazi obiskovalcev na foto utrinkih sejma pa dokazujejo enako tudi za to ciljno skupino sejma. Petina obiskovalcev je sejmu namenila oceno odlično pet, štirico pa 40 % anketiranih obiskovalcev. Iz Celjskega sejma še sporočajo, da so za pet odstotkov presegli lanski obisk. Erotični sejem si je v treh dneh ogledalo več kot 11.000 obiskovalcev.

Največ obiskovalcev 10. sejma sLOVErotika živi v mariborski regiji, sledi savinjska ter Ljubljana s širšo okolico. Med obiskovalci iz tujine je bilo največ Hrvatov, Avstrijcev in Nemcev. Sejem pa so obiskali še Madžari. Med obiskovalci je bilo tudi nekaj 10 takih, ki so v času sejma praznovali rojstni dan in so jim vstopnico podarili. Več kot 110 obiskovalcev pa je bilo v nedeljo tudi takih, ki so sejem obiskali v večjih skupinah in so izkoristili akcijo 3 + 1 (pri nakupu treh vstopnic na blagajnah sejmišča, so četrto vstopnico podarili). Med obiskovalci sejma je bilo polovica žensk.

Nagrada za najboljši nastop letos »policistu« Vincu

V treh sejemskih večerih se je na 10. sLOVErotiki odvilo več kot 70 nastopov 17 zvezdnic in zvezdnikov erotične industrije za odrasle. Dogajanje je dodatno popestril sovoditelj voditeljskega para Oriana Girotto in Tadej Bricelj v petek in nedeljo Damjan Murko, ki je seveda nekajkrat odpel tudi svoj Šok.

Največ glasov obiskovalcev za najboljši nastop si je letos prislužil postavni člani irske artistične plesne skupine slačifantov The Hunks of Desire Vince. Postavni »policist« je izdatno poskrbel za povečan srčni utrip predvsem ženskega dela občinstva, ki ga je nagradilo z glasovi za nagrado občinstva. Po številu zbranih glasov obiskovalcev sta mu sicer s svojim strastnim igranjem sledili pornesi Nomi Melone in Tira Moon.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      05.12.2017 ob 16:57 pohotnica gost

      Sejem bil je živ...JUNAK v hlačah sliki 61 in 160...pohujšanje na zemljici slovenski...VSE SE JE ŽE IZRODILO...pohotneži na planu!!!

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      06.12.2017 ob 12:17 Niko gost

      Kaj se je to dogajalo v POMURJU ???? Zakaj potem še kaj drugo ne objavite, kaj se dogaja po Sloveniji?? Samo za klike vam gre! In tudi otroci gledajo ta portal in klikajo. SRAM vas naj bo, če sploh veste, kaj je to!!! Mimogrede. Vsak normalen dedec in normalna dama si najde sebi primernega in teh zadev ne rabi.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      06.12.2017 ob 14:46 gost

      Priporočilo za organizatorje - naslednje leto dodajte še mal zoofilije v program in se sejma z veseljem udeleži odvetniško-sodniško-tožilska klika :)

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      06.12.2017 ob 18:01 cüca se ne ponüca gost

      To je zdaj bila tombola za ove ka so še nej cüce vidli še manj ka kateroj notri dali .Živeli devičniki in mamini cajceki

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      14.12.2017 ob 19:00 Naci+ gost

      KJE PA JE TEOLOG? - Lani je s sejma poročal teolog Bojan,letos pa je kot avtor prispevka podpisno ureedništvo P.Tudi fotografij je rekordno število. Natančno poglejte, ali koga prepoznate1

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.