https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: Brezplačno drsanje na murskosoboškem Trgu kulture vse do konca januarja

Murska Sobota, 08.12.2017 ob 7:00  

V sredo, ko je v centru Murske Sobote potekalo Mikloševo senje, je na Trgu kulture pričelo obratovati drsališče, ki bo obratovalo vse do konca januarja.

 

S prazničnim prižigom razsvetljave in Mikloševim senjem je v sredo na Trgu kulture pričelo obratovati tudi drsališče. Pred uradnim pričetkom so pripravili za najmlajše mini presdatvo s klovnom Jako na drsalkah in Piko nogavičko. Nato so drsališče preplavili mladi nogometaši soboške Mure in odprli letošnjo drsalno sezono.

Drsanje bo za občane Mestne občine Murska Sobota in za nepridobitne institucije s sedežem v Mestni občini Murska Sobota na voljo za brezplačno vse do konca januarja.

Na drsališču bo možna izposoja drsalk od številke, poskrbeli pa so tudi za kulinarično ponudbo in tople napitke.

Po lanskoletnem razočaranju nad drsališčem in upravljalcem Lucky Luka, letos upravljanje drsališča  prevzema nov ponudnik.  Na podlagi izvedenega postopka javnega naročila je bilo izbrano podjetje Kota d.o.o. Petrovče. 

Več fotografij v spodnji fotogaleriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      08.12.2017 ob 10:35 77 gost

      Svaka čast soboški občini, da se pobriga za občane da jim je lepo za praznične dni v Decembru.V Turniški občini je pa,kot vas duhov.

      6 12 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      08.12.2017 ob 10:51 gost

      Pobrigajte se tudi za PARKIRANJE. NE pa da hodijo na parkirišču pred A BANKO samo premikat URE .KATASTROFA pri organizaciji.

      10 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        08.12.2017 ob 12:42 gost

        Ja ka zaj ti ščejš, ka se zaradi toga drsališča ka je tan dva meseca, postavi nova garažna hiša ali ka? Očitno si nešče iz Abanke ka ti tou v nous ide. Ka pa te boli k***c za tou, vej je pa tou tan na Kocljevi javno parkirišče. Tak ka se ne glupejraj.

        10 11 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      08.12.2017 ob 15:16 pod tebof gost

      tij si strašen.......

      8 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      08.12.2017 ob 18:27 želim mir zvečer gost

      To sranje ne sodi sem kjer je in amen .Nimamo mira ne podnevi ne ponoči .Mi smo prej stanovalu tukaj kot je bil narejen trg .To takoj preseliti na BTC ali na Partizanovo igrišče

      12 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      08.12.2017 ob 20:36 gost

      Ka zdaj ščen ja to da moram službeno na banko kjer opravim vse v 5 - 10 minut in nimam kje parkirat , zaradi vas MODRIJANOV,ki vam hodijo STARŠI prestavljat URE za PARKIRANJE.To sem videl na svoje oči ne samo enkrat. Pa ti parkiraj na javnem parkirišu ki je nedaleč stran kot sam NAVAJAš. MODRIJAŠ.

      9 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      10.12.2017 ob 11:37 gost

      Se strinjam da bi to trbelo preseliti k BTC - je. Tan nikome nebi smetala galama. Tan je že bilo pa je bilo super. Samo mislen ka majo gostilničare prste vmes. Pa kakšna mita za to ka je to tu kak je.

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      10.12.2017 ob 20:14 nevzdržno gost

      Vztrajali bomo da se to vse skupaj odseli na BTC .To ne sodi v stanovanjske soseske in amen .To larmanje in treskanje z drsalkami v ograjo je neznosno in to cel dan vse tja v noč

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.