https://www.ris-dr.si/go/1013/3219/Ples_noc_carovnic_v_dvorcu_Rakican_2022
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Za praznike se zahvalite na inovativen način na Pomurec.com

11.12.2017 ob 9:25  

Miklavž je že mimo, kmalu bosta prišla še božiček in dedek mraz. Tako kot vsako leto v tem času vsem podjetjem, organizacijam, občinam ali posameznikom omogočamo, da na Pomurec.com objavijo svojo praznično voščilnico. Prvi naročniki so že izkoristili ugodno priložnost, pridružite se jim tudi vi.

https://www.ris-dr.si/go/1013/3219/Ples_noc_carovnic_v_dvorcu_Rakican_2022

Kot je to že v navadi na Pomurec.com v decembrskem času ponudimo možnost objave voščilnic podjetjem, organizacijam, občinam ali posameznikom na enem mestu. Tovrstno oglaševanje se je izkazalo kot zelo privlačno in zanimivo, zato je iz leta v leto več naročil. Postanite tudi vi del te inovativne zgodbe in se približajte našim bralcem - vašim potencialnim strankam.

Za praznične voščilnice že drugo leto zapored namenjamo kar tri pasice na najbolj vidnem mestu portala. Vaša voščilnica se bo v eni uri pokazala do 70-krat, kar v enem dnevu pomeni več kot 1500-krat. Bralci bodo imeli prav tako možnost, da s seznama poljubno izberejo voščilnico, ki si jo želijo ogledati.

Primer, kako izgledajo praznične voščilnice ...

Praznične voščilnice smo na portalu vzpostavili s prvim decembrom, njihova vidnost pa bo trajala vse do 6. januarja 2018. Tako kot že lani voščilnicam namenjamo kar štiri oglasna mesta, katera so pa si lahko ogledate na zgornji fotografiji.

Več informacij in naročila na marketing@pomurec.com.