https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

Triglavani nadigrali Moravske Toplice

28.4.2011  

V soboto, 23. Aprila 2011, sta se v članski konkurenci pomerili ekipi Triglava Predanovci in Moravskih Toplic. Pri članicah tekma zaradi premajhnega številka igralk Moravskih Toplic ni bila odigrana in tako so tri točke pripadle Triglavankam.

Lep sončen vikend ob velikonočnih praznikih je bil tudi v znamenju članskih tekem v hokeju na travi. V selekciji članic žal zaradi premajhnega števila igralk iz Moravskih Toplic uradna tekma ni bila odigrana in tako so tri točke pripadle članicam Triglava Predanovci.

V konkurenci članov sta se prvič letos v Moravskih Toplicah pomerili ekipi Triglava Predanovci in Moravskih Toplic. Tekmo so takoj bolje začeli gostje in izvedli kar nekaj lepih napadov in tako tudi prvi zadeli. Po nekaj minutah je situacija postajala nekoliko bolj napeta, videli smo lepe priložnosti za zadetke na obeh straneh. V drugem polčasu so se izkazali predvsem mladi igralci Triglava in prikazali odlično igro, kar je privedlo do rezultatske prednosti. Ko je bila tekma že skoraj končana, je na igrišču prišlo do rahlih nemirov in konfliktov med nasprotnimi igralci in tako sta Dragojlovič in Černel predčasno zapustila igrišče z rdečima kartonoma. Da pa je bila tekma izredno napeta pa dokazuje tudi precejšnje število rumenih kartonov. Tekma se je nato končala z izidom 4:2 v prid Triglava, igralci pa so svoje konflikte zelo hitro zgladili.

Rezultati:

Članice: HK Triglav Predanovci : HK Moravske Toplice – 3 : 0 b. b.

Člani: HK Moravske Toplice : HK Triglav Predanovci 2 : 4 (0 : 2)

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.