https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

GLOBALNO

NLB uvedla brezstične bankomate

23.12.2017 ob 8:30  

NLB je kot prva banka v Sloveniji in med prvimi v svetu uvedla brezstične bankomate. Pomembno novosti na slovenskem trgu so uvedli v sodelovanju z družbama Mastercard in Printec S.I.

Brezstično je mogoče opraviti dvig gotovine in vpogledati v stanje, pri čemer je vnos PIN številke obvezen, ne glede na znesek dviga. Storitev lahko opravijo naše stranke in stranke drugih bank, postopek transakcije pa je hitrejši kot pri stičnih transakcijah, so zapisali pri NLB.

Foto: norwaytoday.info

Odslej bomo lahko dvigovali gotovino in preverjali stanje na brezstičnih NLB Bankomatih, ki jih bodo v naslednjih mesecih po vsej Sloveniji aktivirali več kot 250, kar pomeni, da bo brezstičen skoraj vsak drugi NLB Bankomat. Ne glede na znesek pa bo pri vsakem dvigu, treba vpisati številko PIN.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.