https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

To so najvarnejše letalske družbe na svetu

07.01.2018 ob 11:30  

Portal airlineratings.com je razglasil 20 najvarnejših letalskih družb za leto 2018. Pod drobnogled so sicer vzeli 409 letalskih prevoznikov in izbrali 20 najvarnejših letalskih družb nasploh in 10 najvarnejših nizkocenovnih letalskih družb.

Prevozniki v najvarneje ocenjeni dvajseterici niso razporejeni na posamezna mesta. Med top 20 so se znašli British Airways, Emirates, Etihad Airways, Finnair, KLM, Lufthansa, Qantas, Air New Zealand, Alaska Airlines, All Nippon Airways, Cathay Pacific Airways, Eva Air, Hawaiian Airlines, Japan Airlines, Royal Jordanian Airlines, Scandinavian Airline System, Singapore Airlines, Swiss, Virgin Atlantic in Virgin Australia.

Po oceni odgovornega urednika portala Airlineratings Geoffreyja Thomasa te letalske družbe v industriji izstopajo po varnosti, inovativnosti in pomlajevanju flote.

Pri portalu pa so razglasili tudi 10 najvarnejših nizkocenovnih letalskih družb. Te so Aer Lingus, Flybe, Frontier, HK Express, Jetblue, Jetstar Australia, Thomas Cook, Virgin America, Vueling, in Westjet. Vse to so prevozniki, ki so prestali zelo strog varnostni pregled Mednarodnega združenja za letalski promet in imajo odlično varnostno bilanco, izpostavljajo avtorji seznama.

 

Vir: STA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      07.01.2018 ob 17:42 gost

      če gnes odpreš letalsko družbo si včasi najbole varen brez nesreče.. pa če jutri dol spadneš si včasi med nevarnimi

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.