https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

Strelci so se pomerili v Turnišču in na Tišini

15.1.2018  

V Turnišču in na Tišini je minuli koneec tedna potekal turnir v streljanju z zračno puško. 

Na Tišini je med 12. in 13. januarjem potekal 4. turnir regijske pionirske lige v streljanju z zračno puško.

Med osmimi ekipami je zmagalo Športno strelsko društvo Murska Sobota v postavi: Timotej Plahut, David Győrek in Blaž Serdt, drugi so bili strelci ormoškega Kovinarja in tretji strelci Tišine 2 v postavi: Lana Škodnik, Nika Ficko Győrek in Aljaž Novak.

Posamično je med pionirji zmagal Nino Benjamin Kovačec iz ormoškega Kovinarja s 183. krogi, drugi je bil Timotej Plahut s 182. krogi iz ŠSD Murska Sobota in tretji Matjaž Mujdrica iz SD Š. K. Turnišče s 179.krogi. Med pionirkami je  zmagala Lina Miholič s 174.krogi, druga je bila Nika Ficko Győrek s 169. krogi in tretja Lana Škodnik s 167. krogi, vse iz SD Tišina.

Foto: Arhiv Pomurec.com

V Turnišču je potekal 4. turnir 2. državne lige severovzhod v streljanju s standardno zračno puško.

Ekipno je zmagalo SD Kovinar iz Ormoža, drugi so bili strelci Kolomana Flisarja s Tišine in tretji strelci Štefana Kovača Turnišče. Posamično je zmagala Nuša Žnidarič iz SD Kovinar Ormož s 405,2. krogi, druga je bila s 402,6. krogi Melisa Žalik s Tišine in tretji s 399,9. krogi Žan Tomažič iz ormoškega Kovinarja.

 

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.