https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Soboški škof dr. Peter Štumpf: »Dražgoše - gojišče slovenske nestrpnosti«

16.01.2018 ob 6:00  

Na spletni strani soboške škofije je bil objavljen zapis, v katerem se je soboški škof dr. Peter Štumpf odzval na dogajanje ob 76. obletnici dražgoške bitke, kjer se je slavnostna govornica igralka in aktivistka Lara Jankovič, z nestrpnostjo lotila Katoliške cerkve na Slovenskem. 

Zapis soboškega škofa dr. Petra Štumpfa objavljamo v celoti:

"Škoda za Dražgoše! Lahko bi to bil le kraj nekega dolžnega in kulturnega spominjanja na ljudi, ki so tam tragično umrli v času vojne. Tako pa so Dražgoše postale zlorabljen kraj hvalnice nestrpnosti tudi do Katoliške cerkve v Sloveniji.

Letos je tam podžigala nestrpnost žena, ki ji v življenju prav nič ne manjka. Živi tudi od tega, da se norčuje iz drugih. Dela se, da je dama in vendar ni dama. V Sloveniji živi mnogo odličnih dam, ki zmorejo tudi v Katoliški cerkvi najti prostor zase in za svojo vero. Njihov glas zna biti močan in slišen, vendar je dostojanstven, prepričljiv, vreden občudovanja in posnemanja. Če bi v Dražgošah spregovorile prave dame, bi zmogle pomiriti strasti na levi in desni. Tako pa so Dražgoše še vedno poligon za govorjenje brez utemeljenosti in izpadov nestrpnosti tudi do Katoliške cerkve v Sloveniji. Dražgoško razumljena sekularnost nima nobenih nadomestkov za odpuščanje in ljubezen celo do sovražnikov, skrb za uboge in bolne. Že itak močno ohlajeno slovensko družbo in javno razpoloženje dela z vase zaljubljeno narcisoidnostjo še bolj podhlajeno.

Foto: Arhiv Pomurec.com

Dražgoško razumljena ločitev Cerkve od države pomeni izločitev iz države. S tem Katoliški cerkvi pridružuje tudi Evangeličansko cerkev ter druge krščanske in nekrščanske verske skupnosti v Sloveniji. To je grožnja z ukinitvijo državnega praznika Dneva reformacije in vseh dela prostih dni na katoliške praznike, vključno z božičem. Očitno se po šolah ne bo več smelo govoriti o cerkveni umetnosti. Šolske ekskurzije v vatikanske in druge cerkvene muzeje bodo prepovedane. Iz šolskih učbenikov bodo črtali brižinske spomenike, Trubarja, Vodnika, Finžgarja, Gregorčiča in še mnoge druge duhovnike. Gotovo že načrtujejo rušenje Narodno univerzitetne knjižnice v Ljubljani, ker jo je projektiral katoliški arhitekt Jože Plečnik. Privatnim katoliškim šolam že grozijo z zaprtjem. Državniki in predstavniki vojske ne bodo smeli vstopiti v cerkve. Za verne poslance ne bo mesta v parlamentarnih in občinskih klopeh.

Pot od Goričkega do Pirana je prekratka za tako dolgo vrsto neumnosti. Če še kdo misli v Dražgošah ali drugod napadati in poniževati Katoliško cerkev v Sloveniji, naj se raje prej ugrizne v jezik, da ne bo izpadel kot klovn, ki ljudi prepričuje, da jih zabavlja, v resnici pa se cmeri in jih dela nervozne. V tem primeru so pomilovanja vredni tudi tisti, ki takšne govorce naročajo."

dr. Peter Štumpf
soboški škof

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      16.01.2018 ob 8:22 Stari analitik gost

      Ce se mali zamislimo nad preteklostjo, pa naj je to pol pretekla zgodovina ali se dalj casa nazaj, kakor tudi danes, je ravno cerkev, oz. cerkveni dostojanstveniki in voditelji tisti ki poskrbijo za in so vedno skrbeli za razdore med razlicno mislecimi ljudmi. Ze v samem tem zapisu skofa je vidno in zaznavno neko pretirano predvidevanje in hujskanje da nekdko pripravlja rušenje knjiznice v ljubljani, pa izkljucevanje Trubarja in njemu podobnih, kateri so zasluzni za slovenstki jezik. G. skof si zopet jemlje bozjo moc v svoje roke. To ni posteno in primerno, da na taksen nacin pumpate ljudi, vernike take ali drugacne veroizpovedi, in tako zlorabljate Boga v svoje lastne in privatne interese. Ce ste skof potem bodite skof. Pustite politiko pri miru in ne odkopavajte mrtvih izpred 70 let nazaj. Naj pocivajo tam kjer so. Opravljajte svoje poslanstvo in se ne vtikajte v politiko in banke ker ste ze vse zaje..li in tudi vi kot RKC imate velike zasluge za bancno luknjo in tudi to da delavec tezko pride na banki do kredita.

      84 13 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        16.01.2018 ob 9:19 zaSLO gost

        Še kak ma pravico povedati in premalokrat jo pove. Nobene moči si ne jemle, le opominja nas, da ne zabredemo ponovno v enoumno greznico, keri se že pa z velko hitrostjo približujemo. Še je čas za streznitev in realen pogled na stanje na slovenskem. Hvala g.škof!

        16 67 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      16.01.2018 ob 9:42 vernik gost

      V celoti se strinjam z napisanim. Tudi za škofa Štumpfa bi lahko napisali "dela se, da je škof, pa vendar ni škof". Zakaj? Zato, ker mu je kot škofu zaupana v varstvo škofija. In kaj je naredil iz škofije? Razdor med župniku, klane in s tem nestrpnost med župljani in verniki škofije. Tudi njemu v življenju nič ne manjka. In če se igralka norčuje iz koga ni takšna škoda kot ko se on kot škof norčuje iz svojih duhovnikov in kljub papeževemu dekretu ni sposoben priznati svoje zmote in se opravičiti. Kot škof podcenjuje vernike in se z njih norčuje ko dovoli spovedovanje in mašo duhovniku, ki živi na robu moralnega, ki javno živi z žensko in se izraža vulgarno, neprimerno. Škoda, da se škof ni ugriznil v jezik predno se je podal v zgoraj napisano obsodbo.Gojišče nestrpnosti je soboška škofija s škofom na čelu in njegovimi priskledniki, ki se radi namakajo v privatnem bazenu na Goričkem - v lasti škofije. O tem razmišljajte soboški škof.

      69 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      16.01.2018 ob 10:46 gost

      Debelemu prenažrtemu, retardirancu je zopet postalo dolgčas.

      45 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      16.01.2018 ob 10:50 Pušpek gost

      A je temu pingvinu v krilu mogoče Rode mentor? Zanimivo, da je samo ta osebek tako radikalen, pa je v Sloveniji še kar nekaj škofov. Kmalu sledi napredovanje, soboška škofija pa (upam) normalnega voditelja.

      46 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      16.01.2018 ob 11:01 Stari analitik gost

      Nisem mel namena ampak vseeno bi bil cas za 1dcl čistega vina... Ne samo ka se namakajo v bazenu na gorickem, oni namakajo mladim madzaricam katere si vozijo tja da jih... Spovedujejo pa odvežejo jih vseh grehov. Saj obstajajo baje video posnetki iz zraka... O morali naj škof zadnji pridiga. Naj si rajsi v red pobere svoje duhovnike da ne bodo po gozdovih "pumpali" porocenih zensk... Pri belem dnevu.

      48 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      16.01.2018 ob 11:41 gost

      Tudi Prekmurci smo se udeležili pohoda in proslave v Dražgošah. Udeležili pa smo se zaradi spomina na vse ki so dali svoje življenje da lahko sedaj živimo v svoji državi. Udeležili smo se zaradi opomina ter tragedije vojne ki je prizadela našo domovino, tragedijo bratomorne vojne podpihovane s strani vodilnih tedanje katoliške cerkve. Ta bitka je simbol Slovenstva in Slovenske države ter zavednih Slovencev

      41 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        16.01.2018 ob 14:04 kontradiktorne dražgoše gost

        “Starše so umorili ali zaprli. Otroke so strpali v barake #ŠkofjaLoka Bili so lačni, žejni, umazani, prestrašeni. Stražar ni dovolil sosedom, da bi jim prinesli vodo. Bose so jih gnali do #Matjaževajama in jih pobili s koli. Še žive so pometali v jamo.”

        7 12 Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      16.01.2018 ob 11:59 gozdnidelavec gost

      Ne vem, zakaj so te poročene ženske tako "napaljene" na naše božje pastirje????.kak jih lahko ožje vsak dan pustijo v cerkev, nato pa se dogaja "pumpanje" po gozdovih. Mogoče pa nabirajo "samo žlahtne gobice", ki se šopirijo kot pave.

      19 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      16.01.2018 ob 11:59 delavec gost

      Vsi vi ,ki napadate škofa ste verjetno tudi vsi katoliki vsaj v večini kako vas ni sramota se delati norca iz nekoga ?Ste stopili pred ogledalo in se pogledali kako ste grdi in debeli mogoče ? Prepričan sem ,da se vaši starši niso norčevali iz nikogar edino vi ,ker se ne vidite kako ste grdi od zunaj in znotraj .

      12 41 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      16.01.2018 ob 12:01 Naci+ gost

      SPRAVA - Strinjam se s škofom, ki kritično ocenjuje sovražni govor Igralke v Dražgošah. Le-ta je tudi izrazila, da je proti spravi, k čemur stremi ne le Cerkev, ampak tudi državno vodstvo s Predsednikom. --- Kar zadeva katoliško Duhovščino pa ne bi hotel biti tako kritičen. Tudi župniki, še zlasti pa mladi kaplani, imajo moškost, zato jih ne gre obsojati. Škoda, ker še niso odpravili celibata, saj če bi ga, bi se mladi teologi lahko poročili in se šele tedaj dali posvetiti. Nikogar pa ne moti poročenost evangeličanske (moške in ženske) duhovščine. In prav je tako! Zdaj pa so sicer redki, ki grešijo. Kdo pa ne! --- Gost Stari analitik je za svoje proticerkveno pisanje dobil čez 20 všečkov. Preden bo umrl, se bo tudi on spravil z dobrim Bogom - pokesal.Lepo!

      14 36 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      16.01.2018 ob 12:10 gost

      Naci+, tako se piše, ta "glumica" kot govornik v Dražgošah niti ne ve, na katerem delu Slovenije vzhaja sonce, je le ena od "ničvrednih - neolikanih" dam v naši skupnosti.

      14 46 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        16.01.2018 ob 15:59 gost

        kelko si ti vreden in olikan pa ka vam je še nej zadosti pizdarij, ki izhajajo vsak dan izza zidov cerkva

        22 5 Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      16.01.2018 ob 12:18 gost

      Debil pokvarjeni...

      22 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      16.01.2018 ob 12:26 gost gost

      glavno da ti in naci vesta kaj dobro in kaj je slabo ,sta med tistimi ki so starši bili izdajalci v vojni,ni vama druge kot da gresta do Štumfa da vama zrikta take kot sta vidva in naj opravijo imenu boga dobro delo.

      21 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        16.01.2018 ob 12:51 splošno gost

        O katerih izdajalcih govoriš? Mogoče o vseh tistih, ki niso želeli biti komunisti? Se ti ne zdi čudno, da v vsej slovenski zgodovini ni bilo toliko izdajalcev, kot ravno med 2.svetovno vojno? Kar naenkrat v narodu, ki ni maral okupatorjev, nastane toliko izdajalcev!!!! Kar naenkrat! Le zakaj? Kje je vzrok? Sami ponižujemo sebe in svoj narod, ko govorimo o množici "izdajalcev". Sami sebe proglašamo za najslabši narod na svetu, kajti nikjer ne boš našel takega naroda, da bi bila skoraj polovica nekega naroda izdajalska. Za tako "izdajstvo" je seveda globji vzrok. Si kdaj razmišljal o tem? Spomladi leta 1945 je bila v nekem momentu domobranska vojska številčnejša od slovenske partizanske vojske. To sta s skrbjo ugotavljala tudi Kidrič in Vidmar. Le kako je lahko bilo v letih 1941-1944 toliko "izdajalskih" družin z malimi otroki vred pobitih od partizanov? Pa mi smo svetovni fenomen!!!! Toliko "izdajalcev" v nekem narodu!!!! Civilov in vojakov! Niti eden ni bil izdajalec! Vojaki so bili le povsem legitimna protikomunistična vojska. Upreti se komunizmu, je dolžnost vsakega poštenega človeka! Človek, ki je indoktriniran, na ta vprašanja ne zna odgovoriti, ker namesto njega misli Partija in glavni mediji. Človek, ki je svoboden, pa na taka vprašanja zlahka odgovori (razen, če ni interes denar, borčevske penzije)…. Prejeti orožje od okupatorja je povsem legitimna poteza, ki so jo legitimirale mednarodne konvencije. Kajti okupator je dolžan braniti civilno prebivalstvo pred roparskimi bandami, ki so pobijale slovenske civile s kompletnimi družinami vred. Okupator je pooblastil del slovenskega naroda, da obračuna s temi roparskimi bandami. Protibanditska vojska si je nadela ime domobranci. Branili so svoje domove pred roparskimi, ubijalskimi bandami. Domobranci so imeli namen, da se ob pravem času pridružijo zahodnim zaveznikom. Žal so jih dogodki prehiteli. Nekaj domobranskih častnikov, ki so delovali v tej smeri, so Nemci aretirali in jih poslali v Dachau. Osvoboditi bi nas morali zahodni zavezniki. Ker nas niso, lahko iz časovne razdalje skoraj 70 let trdimo, da je to eden najhujših kiksov slovenskega naroda v vsej zgodovini!!!! in kdo nas je osvobodil nacizma? ne mi bluzit o partizanih, ker če ne bi bilo amerov in angležev, bi si še sedaj uši obiral po grmovju... In tvoji starši, kristjani, so verjetno žalostni, ker pri tvoji vzgoji niso imeli srečne roke

        9 50 Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      16.01.2018 ob 12:30 Stari analitik gost

      Znas ka naci... Si mislim steri si ti naci... Man obcutek ka se poznava... Ge verjamem v Boga, nej pa v zupnika pa v kaplana, se najmenje pa v škofa. Ti pa ce si taksna dobričina pa njim pelaj svojo ženo pa si jo naj privoscijo. Ka bos razmo.nihce nema nic proti nikomur, ampak se zavedaj ka nehce ka morale ne premore nemre predgati o morali pa o cerkvi. Nehce ka se druzi z duhovniki kateri s puskami streljajo na ziva bitja, nemre predgati o vrednotah zivljenja. Na mesec postrelja za tisoč evrov municije, farane pa prosi za prispevke za obnovo cerkve. Te pa s tem denarjem kupuje municijo za streljanje. Pa ka bos ti ze enkrat sprevido??? Najvisji cerkveni dostojanstvenik v skofiji je pajdas z najvecjim tajkunom. Halooo... Pa ka te ze enkrat spredvidli ka to vodi ravno v enoumno greznico kot je napiso gost zaSLO??? VERJEMI V BOGA NACI. Nej v vasega zupnika. Ker de se tudi pri tvoji zeni oglaso pa de ti jo stusero ka de fajn friska za tebe! SI RAZMO????

      33 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      16.01.2018 ob 12:56 ojjojoj gost

      Če ponavljaš laž začneš sam verjeti v laž. Tako enako se je zgodilo oziroma se dogaja z nami. Počasi bodo poraženci postali zmagovalci, slavili bomo Hitlerja, Nemci nas niso napadli ampak smo Slovenci napadli Nemce, Italjane, Madžare. Domobranci so bili zelo prijetni ljudje zaradi njih ni umrl nobeden nasprotnik. RKC ni Slovenske države z svojimi Zvonovi. ampak je bilo glih obratno.

      36 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      16.01.2018 ob 13:40 Stari analitik gost

      SPLOSNI… poslusaj zdaj ti mene... Domobranci so bili fejst fantje... Zaradi njih ni umrl nobeden clovek. Oni so bili diplomarska organizacija, katera je funkcionirala kot PODIZVAJALEC za poboje. Oni niso pobijali. Oni so samo s prstom kazali koga je treba strpati v vagone pa odpeljati v plinske celice. Skrbeli so za to da ti ljudje niso imeli holesterola in noben ni imel prekomerne tdlesne teze. Ze takrat so naredili red v ZDRAVSTVU. PA CE PRIDEJO NA OBLAST MAJO ZE PANOJE PO DA BODO SPET NAREDILI RED V ZDRAVSTVU. Halo... Pa ka vi ste vsi kreditedani z gotovino iz Bosne? Oni so vse to delali v imenu Boga. BLAGOSLAVLJALI SO TOPE S KATERIMI SO POBIJALI SLOVENCE!!! Pa v tej Sloveniji je se kdo normalen??? Problem je govor GLUMICE, to pa ka se je pobijalo z blagoslovljenimi topami je pa Bozje delo??? Zakoj pa Dr. ŠTUMPF nic to ne pokomentera. Naj se o tem razpise. Pa saj je zelo izobrazene pa pozna zgodovinska dejstve. Tudi tista ki niso izkrivljena kot so cerkvena oz JJ-ova. Ka ce bi mi resno vse slovenske praznike ukinili pa bi proglasili za dela proste dneve tiste datume kda so naciofasisti zavzeli naso domovino pa kda so poklali najvec slovencov. PA TE NAJ MA DR. ŠTUMPF govor tam. Dajte predlog v drzavni zbor pa je to to. Pa se lejko bi meli eno mašo ka bi jo slovenski škofje darovali. Tak kak kda so Janšo zaprli. Sv. Maša v tovornjakarskoj prikolici pred zaporami. PA SE ODPOVEJMO SVOJI DRZAVI CE JE RESNO TO TAK KAK DOMOBRANCI PRAVIJO.

      36 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        16.01.2018 ob 13:51 gost

        s tebof se ne da debatirati....ti deliš "izdajalce" vsepovprek....zgodovina je že itak napisana, napisau jo je zmagovalec...zdaj je potrebno napraviti samo še korekcije, vnesti resnico, da nede več pravlica. O eni strani znamo vse in še več...o drüjgi strani pa ne bi smeli znati istine? Što se je bojij? za 20 lejt bo itak vse obelodanjeno, kda več večine, ki je zdaj v straji, nede na tun svejte. Sorodnikon bou malo nerodno, čeglij su one nej nikaj krijvi!

        5 14 Prijavi neprimerno vsebino
    16. gost
      16.01.2018 ob 14:49 Oseba gost

      Iz zgodovine se spomnim, da je ljubljanski škof Rožman podaril obilo božjega blagoslova nacistični vojski v Ljubljani, ki je z zavezniki poklala skoraj 100.000 Slovencev. G. Štumpf je sramota za nas kristjane, zmotno je mišljenje, da on predstavlja nas Kristjane, to je samo njegovo osebno mnenje, ki je stvar njegove veličine-širine, do katerega ima seveda pravico . Naloga duhovščine je da pase ovce, ne pa da se ukvarja z politiko in zgodovino. Raje poskrbite, da bodo cerkve spet polne. 2.sv je terjala od 36 do 53 milijonov žrtev. Zaprtih, preganjanih, razseljenih je bilo okoli 45 miljionov. Od 29 do 34 je bilo ranjenih. Naši Partizani so nam prinesli zmago. Sem Kristan, verjamem v Boga in ne duhovščino in sem ponosen na OF in Partizane.

      43 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    17. gost
      16.01.2018 ob 15:52 Stari analitik gost

      Oseba-nikoli nebos dobil odpustka pri gospodu skofu, ker govoris resnico. Gospod, nadvse spoštovani dr. Štumpf, predlagam vam da za naslednjo temo na internetu zberete PEDOFILIJA ZNOTRAJ RKC,ne pa da odkapate mrtve ljudi katere vsake toliko casa zlorabljate v lastni namen in si tako pridobivate pozornost. Bodite toliko ded, in se razpišite o tem. NACI natoci si enih pa dobrih ŠPRICEROV pa zeni kupi knjigo o gobarjenju v gozdu pa jo pelaj ka de nabirala gobe, mogoce pa de priso in spociti mladj kaplan kateri de njej pokazo pravo moskost, ka nebos na pamet piso ka majo posebej mladi kaplani tudi moskost. Naj njim tvoja stara casti eno telovadbo v naravi.,pa nam te preko tega portala sporoci ce se kaplani razmejo v zenske ali ne!!!

      27 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    18. gost
      16.01.2018 ob 16:51 Oseba gost

      Vam, ki dajete minuse, bi povedal samo eno, kot so na vas prenašali domobranci in ostali okupatorji, ki so klali naš narod svoje prepričanje-ideologije, bomo tudi mi poskrbeli, da bodo naši praprapara…. Vnuki vedeli, kdo so bili okupatorji-morilici naših družin, uničevalci naših domov ( domobranci, bela garda, nacisti… ), najhujši pa so bili domači izdajalci. Partizanstvo gre naprej.

      35 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    19. gost
      16.01.2018 ob 21:34 gost - pravični gost

      Zanimivo, da se škof vedno oglaša na najbolj spornih dogodkih, kot da bi hotel, da se za njih praši. Takšne razdore je naredil tudi v soboški škofiji, župniki, ki bi naj ljudem sporočali, naj se ljubimo in spoštujemo med sabo, se sploh ne gledajo, se sovražijo znotraj iste škofije, škof dopušča posameznim župnikom, da znotraj cerkve uporabljajo neprimerne besede. Najprej naj naredi znotraj svoje škofije red, naj poskrbi, da bo škofija ponovno spoštovanja vredna inštitucija. Sicer pa bi RKC največ naredila za spravo na Slovenskem, ko ne bi opravljala svetih maš le za domobrance, ampak tudi za partizane. Škoda, da RKC ne izkoristi to poslanstvo in kdaj pa kdaj opravi mašo tudi za kakšnega padlega partizana, kot je to počel preminuli škof Grmič.

      22 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    20. gost
      16.01.2018 ob 21:37 gost gost

      Škof je alergičen na govor govornice v Dražgošah, naj raje naredi "za uho" potegne svoje župnike, saj nekateri med mašo žalijo svoje vernike in uporabljajo popolnoma neprimerno govorico.

      18 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    21. gost
      16.01.2018 ob 22:27 kristjan gost

      Škof Grmič je bil ravno zato odstavljen ker je sodeloval s partizani in je bil clovek za cloveka. Pa z svojo glavo je razmisljo. Tile pa so ljudje za denar in oblast. Pa ce je ŠTUMPF res taksen kristjan in duhovnik, naj ji da odvezo. Sicer bi verjetno oni njo spovedali...tak od odzadaj parkerano v spovednici. To bi oni radi. Ka bi jo dobili v spovednico....te pa "DRAPAJ BRATE PO SESTRI"... ha ha ha...ka bi orali oni z njo...ka bi ona sedla njim na k....

      17 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    22. gost
      17.01.2018 ob 10:08 gost

      Spet se ponavlja zgodovina, ko se za neki zgodovinski dogodek iz II. svetovne vojne izbere, da se naredi razkol med narodom. Se napake katoliško cerkev, ter se čaka njen odgovor ter se to potem ponavlja nekaj časa, da se spusti megla med narod. Da ne vidi resničnih problemov. Da se narod ukvarja z zgodovino namesto, da bi se z prihodnostjo. Vmes pa letijo "volilni bonbončki" kot so povišanje minimalne plače pa ne vemo od kot bomo dobil denar, pa dvig penzij pa spet ne vemo kje vzeti,.. in še bi lahko našteval. V času megle pa se veselo deli davkoplačevalski denar ta "pravim". Raja ti pa kost glodaj!!!

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    23. gost
      17.01.2018 ob 11:03 melinci gost

      Svinje pokvarjene ka pišete proti škofu .Poglejte sebe nesnage zaostale buktašje

      10 23 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    24. gost
      17.01.2018 ob 11:57 Miloš Šonc gost

      Spoštovana-i! Organizirana oblast nad ljudmi za korektno in enakopravno življenje med njimi, da se dosežejo normalni življenski pogoji, določeni z ustavo kot skupnim dogovorom, je potrebna in umestna. Ni pa potrebna nikakršna oblast nad ljudmi glede verske pripadnosti, ki mora biti oz. je lahko intimna in individualna opredelitev, ali neopredelitev (za ateiste). Absolutno pa je nesprejemljiva sprega in medsebojno pajdašenje državnih in cerkvenih oblasti. Prav je, da med seboj konstruktivno sodelujejo v korist vseh ljudi. Absolutno pa ni prav, da se medsebojno dogovarjajo o političnih, finančnih, izkoriščevalskih, kulturnih, izobražebvalnih, itd, itd. zadevah in svojih oblastnih koristih. Mislim, da smo v tej državi »malo« skrenili s poti ločitve katoliške cerkve od države. Res pa je, da manjka tako na cerkveni strani Čedermacev, dr. Šuštarjev in dr. Metodov Mikužev, kot manjka tudi na državni strani državnikov, vrednih svojega imena in izvoljenih funcij. ( Vključno z narcisoidi.) Žal! Vseeno je potrebno odreagirati na vse navedene stranpoti z opozorili in osveščanjem, ter tudi volitvami in drugimi sredstvi (zakoni, kadrovanja itd.), da ne bomo »slučajno« zavozili te naše države in družbe na pot brez povratka oz. v kakšen prepad. S spoštovanjem! Miloš Šonc

      13 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    25. gost
      17.01.2018 ob 12:02 Jura gost

      Strici iz ozadja so razdelili ljudi na različne vere da z lahkoto znjimi manipulirajo!

      3 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    26. gost
      17.01.2018 ob 12:17 gost

      Toliko primitivnosti in netolerantnosti proti svobodi govora. Pa kaj je vam ljudje? Sramota za POMUREC.COM, da to omogočaš, tega na drugih portalih ni, ali pa ste Prekmurci pač najbolj primitivni.

      4 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        17.01.2018 ob 16:13 imre gost

        12:17 ))) Ka si pa te tij nisi Prekmurec ?Če nisi te ne seri tü po foromu .Marš merjasec

        1 8 Prijavi neprimerno vsebino
    27. gost
      17.01.2018 ob 12:32 Branko gost

      Peter Štumpf, ne gospod in ne škof, glede na provokativno, nestrpno vsebino napisanega članka si tega naziva ne zaslužite.. V Dražgošah je Lara Jankovič v zvezi s cerkvijo povedala - Naj se drago obdavči luksuz, naj se obdavči cerkev, če že poseduje pol države nepravično vrnjenega premoženja in naj zanjo plačujejo tisti ki verujejo vanjo, kot je to v tujini, predvsem pa naj se jo še enkrat strogo loči od države. Tudi sama razumem cerkev kot neko interesno dejavnost, ki naj se ukvarja z duhovnostjo in nikakor ne s politiko in naj ne izkorišča svoj položaj in zlorablja vero za politično propagando. - vse drugo pa je plod Štumpfove domišljije in sovražnosti do drugače mislečih. Na You Tube – Lara Jankovic Drazgose 2018 je objavljen cel govor Lare, v katerem nisem slišal prav nič nestrpnega.

      31 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    28. gost
      17.01.2018 ob 14:21 joco gost

      Glede na vse, kar smo videli zadnjih 7, 8 let od soboškega škofa, je zadnji, ki bi lahko nekomu dajal lekcijo in še manj, da bi razpravljal o moralnih in etičnih zadevah. V svoje vrste je vnesel razdor in kar nekaj duhovnikov je odšlo iz škofije in nekateri tudi iz duhovništva. Ene je on sam odstavil. Deset let in še nekaj nazaj so se v RKC dogajale zelo sporne finančne stvari. Še posebej v nadškofiji MB, kjer je v tistem času bil v službi škof, ki sedaj hoče pridigati o morali in etiki. Vsem je dobro poznano delovanje finančnih sistemov ZVON 1 in 2. Še sedaj se vlečejo sodni postopki proti odgovornim, kar je kapljica v morje glede na škodo, ki so jo povzročili. S temi vsemi finančnimi mahinacijami je RKC tudi kot posamezna institucija naredila največjo luknjo v bančni isitem in so se določene zadeve prenesle na slabo banko in posledično na pleča davkoplačevalcev. Pred nekaj dnevi smo v medijih tudi zasledili koliko milijonov terja nadškofija LJ od države. Tako so zraven ogromnih hektarjev gozda, kjer so največji lastnik v Sloveniji še dobili odškodnino v krepkih milijonih EUR. Spet na račun davkoplačevalcev. OK. Vse lepo in prav. Potem pa naj res tudi od tega premoženja RKC pripeva kak everček v državni proračun v obliki davka. Če mora majhen kmet za nekaj arov zemlje plačati državi davek, potem naj tudi RKC za hektarje gozda plača davek! Ko bo vsa škoda, ki jo je RKC naredila porvnjena in, ko bo naredil red med župniki tajkuni in ko se bodo pričeli doloženi župniki malo manj pohlepno vesti in ne bo v škofiji naših in vaših župnikov, takrat se spet naj škof oglasi. Drugače je bolje, da je tiho, ker je že itak naredil preveč škode v Cerkvi. Naj se vprašajo on in vsi duhovniki, kaj so naredili in kaj niso, da je čedalje manj nedeljnikov. Nekaj o Zvonovih je tudi na povezavi. https://siol.net/posel-danes/novice/pokop-financnega-skandala-desetletja-se-podaljsuje-se-za-leto-dni-432633

      21 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    29. gost
      17.01.2018 ob 15:50 feri-bum gost

      To kar sem bežno prebral bi prisodil prerekanju Butalcev. Ubogi Pomurci bo dejal nekdo, ki zadeve pozna. Res žalostno , da ne znamo razmišljati s svojo glavo in videti tudi kakšen meter naprej. Narod si bo pisal sodbo sam. S takšnimi komentarji si jo zares piše. Ljudje ob Muri stopimo že enkrat skupaj in gradimo na temeljih, ki gradijo prihodnost in ne na pesku, ki prinaša podrtijo.

      14 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    30. gost
      17.01.2018 ob 16:59 TEOLOG. DIPL. gost

      BRATJE IN SESTRE V KRISTUSU! Tak bi razpravo oz. predgo zacel PETER STUMPF! KRISTUS JE HODIL PEŠ. NEJ JE IMEL NE BLINDERANOGA MERCEDESA, NE KOLESA NITI ROLEX URE NITI STANOVANJA NITI CISTO NIC. BIL JE BOS IN PEŠ. NEJ JE HREPENEL NE PO ZLATE NE PO SREBRI NITI SE JE NE UKVARJO Z NALOZBAMI V SKLADE. SE PRAVI. CISTO ENOSTAVNO ZA RAZUMET!!! TI CERKVENI DOSTOJANSTVENIKI KI SE PREDSTAVLJAJO ZA BOZJE SLUZABNIKE NAM TAK LEPO NARAJE MECEJO PESEK V OCI. VOZIJO SE Z NAJDRAZJIMI AVTI, NOSIJO NA RAMAH PUŠKE ZA INVESTICIJE V CERVE PA PROSIJO FARANE. PETER ŠTUMPF..... KDO JE PETER ŠTUMPF??? KOJI FAKTOR JE ON KA DE RAZPRAVLO PA POLITIZERO O DRAZGOSKI BITKI PA O DOGAJANJE V VOJNI IN PO NJEJ? PA NEJ JE ON SLUCAJNO ŠKOF??? OD KDA JE PA TE PO CERVENIH PISANIH ALI NEPISANIH PRAVILIH NALOGA ŠKOFA KA DELA TAKSEN SKANDAL OKROG KUMUNISTICNE PROSLAVE??? ČE JE ON KUMUNIST SLUČAJNO??? PA KOJI KU..AC SE VTIKA V TISTO KA GA JE NEJ BRIGA!!! MOGOCE PA SAM PRI SEBI PREPOZNA IN UGOTAVLJA VLOGO CERKVE IN DUHOVNISTVA MED DRUGO SVETOVNO VOJNO!!! KA SO RECIMO VOJASKE TOPE BLAGOSLAVLJALI NJEGOVI KOLEGI... NEMCI PA Z NJIMI POBIJALI SLIVENSKI NAROD... MOGOCE SE PA KOT PREDSTAVNIK RKC CUTI SOODGOVORNOGA PRI IZDAJSTVI IN UBIJANJI SLOVENCOV... NAJVERJETNEJE NJEMI NEKAJ TRKA NA NJEGOVO VEST... CE JO SEVEDA IMA... NAJ SE RAJSI BRIGA ZA REDOVNICE STERE DELAJO SPLAVE... PA ROJEVAJO POPOVSKE FOTIVE... KA JIH NJEGOVI PASTIRI DUHOVNIKI ILEGALNO GOR ZNAREDIJO... CE DE SE S TEM UKVARJO DE SE MEL SLUZBO SKOFA ZAGOTOVLJENO 150 LET SIGURNO. NAJ SE RAJSI VSEDE Z SVOJIMI ZUPNIKI KATERI PO ŠUMAJ OZENJENE ZENSKE NAPUMPAVAJO... SAJ SO V NJEGOVI BLIZINI... NE DALEC OD NJEGA... SAMO NAJ STOPI NA PRAVO ADRESO PA SE NALO POGUCI. VSI KA GA TAK ZAGOVARJATE... SE ZAVEDATE KA JE CERKEV KAK POLITIKA:" MOLIŠ JO, PROSIŠ JO, FINANCERAŠ JO, PA MAS EN KU.. AC OD NJE". TISTI KA TO NE RAZME JE PA SE NE ZAVEDA JE PRIZADETE!!! TO JE ENA OD REDKIH RESNIC NA PLABETE ZEMLJA!!! POT V PEKEL, JE TLAKOVANA S POPOVSKIMI GLAVAMI!!! TO SI ZAPOMNITE. KER JIM JE VRAG ODSEKO GLAVE PA JIM JE NEJ DOVOLO KA BI Z NJIMI SLI V PEKEL, KER BI TAM SRANJE DELALI!!! KJER KOLI SO SE, IN SE BOJO POJAVLJALI POPI, IZVEN CERKVE SEVEDA, TAM JE BILO PREKLETSTVO, IN TAM BO PREKLETSTVO.!!! VEC POPOV NA KÜJPI, POMENI VEC PREKLETSTVA. K TISTI HIŠI KAMOR HODIJO DUHOVNIKI JE SAMO PREKLETSTVO-IZ IZKUSENJ VAM TO POSREDUJEM IZ PRVE ROKE!!! VSI TISTI KI JIM HODITE RITI LIZAT, SE ZAVEDAJTE KA ONI NE SPOSTUJEJO VAS, AMPAK VASE JEZIKE S KATERIMI JIM LIZETE RITI. RADI MAJO VASE PEJNEZE, PA TU PA TAM VADE ZENE DA JIH PO HRBTU OPEREJO KDA SE KOPAJO V KOPALNICAH, VASIH SEVEDA. Malo se zamislite nad vsem, pa ce inate svoje otroke stopajte njim v bran nej popan.

      24 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    31. gost
      17.01.2018 ob 18:35 marko gost

      Škofa Štumfa in še nekaj prekmurskih župnikov bi morali kazensko premestiti nekam na Pohorje ali pa v Haloze. Tam bi se naučili skromnosti in poštenja. Drva za zimo bi si morali sami napraviti, svinjo sami skrmiti itd. Tam je duhovnik srečen, če mu prinesejo hleb domačega kruha, ali pa par klobas. Za vse ostalo se mora sam pobrigati. Tudi nabirke pri mašah ni skoraj nič - celi teden nima pri mašah niti 100 ljudi. Če bi dali Štumfi v roke sekiro ali pa motorno žago bi hitro začel kile izgubljati - pa še zdravo bi bilo za njega. Na žalost je RKC zašla nekam v črno luknjo...

      27 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    32. gost
      17.01.2018 ob 18:47 ATA ŠTRUMF gost

      Ma kaksno crno luknjo???? V GREZNICO POLNO GNOJŠNICE!!!!

      16 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    33. gost
      17.01.2018 ob 19:03 feri-bum gost

      Pisanje teologa, ki naj bi bil diplomiran spominja na pisanje človeka, ki nima osnovne olike in ne človeškega dostojanstva. Po pisanju sodeč tudi osnovnošolske izobrazbe ne. Ob takšnih ljudeh in takšnem govorjenju in kretenskem pisanju ter neokusnih izrazih kdo smo in s kom živimo. diplomirani teolog četudi si mastno plačan za tako nesramno pisanje se še danes postavi pred ogledalo in se poglej. Pa ne glej dolgo, da ne boš ti padel v črno luknjo. no plačan, da pišeš takšne neumnosti se sramuj svoje življenske drže. j

      13 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    34. gost
      17.01.2018 ob 19:12 Orhideja gost

      Feri bum ti njim tudi rit lizes ali se kaj drugega??? Pazi ka vkraj cuknes ka ti ne zaleti ali pa v oci spricne, ker fejst pece😈

      6 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    35. gost
      17.01.2018 ob 19:27 Hijacinta gost

      Teolog ma prav. Nej je kristus noso zlati prstankov pa vozo mercedesov.... Pa v sklade je tudi nej vlago.... Pa orhideja te je trufila Feri bum. Ti njim odis lizat rit... Pazi na oci... Rejsan peče. Rajši požri....

      10 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    36. gost
      17.01.2018 ob 19:42 feri-bum gost

      Vidim, da sta Orhideja in Hijacinta še oba v kameni dobi.Z vajine greznice hudo smrdi. Pazita, da se bosta utopila.

      5 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    37. gost
      17.01.2018 ob 19:54 gost gost

      Feri ne seri! Če je tak je tak. Vsake ma svoj fetis. V interdiskonti dobis poceni ocala za fleksa. Pa si ene nabavi ka ti nebi "iskre" v oci priletele. Ne poziraj ka je nej okusno.

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    38. gost
      17.01.2018 ob 20:39 ne eni ne drugi gost

      Nisem za ene ne za druge .Za kaj škofa ne pustite pri miru ?Prepričan sem da vi ,ki komentirate se niste našli nikakor v njegovi izjavi .Ko bo nekoga osebno napadal ga napadite nazaj .Kako vas ni sram več kot polovica tukaj ,ki ste komentirali in pokazali svojo bolano pamet ste katoliki bili ali ste še vedno starši vas niso tako učili .Pustite Petra saj ni nikomur nič slabega naredil

      6 13 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    39. gost
      17.01.2018 ob 20:58 NEUTRAL gost

      Pa to ni res koliko bolanih ljudi je v tej drzavi. Pa ga boste zagovarjali pa zagovarjali pa zagovarjali. To da on predava o neki morali pa etiki je krajno podlo. Glih tak kot ce bi policist od 7.00 do 15.00 delal kot policist ob 16.00 pa bi predaval kako vlamljati v trgovine, pa enkrat na teden bi oropal posto. Pa kaj ste res taki bedaki. Ko se bo zadeva dotaknila osebno katerega od vas katoliskih psihopatov boste videli da ne delajo pravilno. Ko bo vas otrok posiljen kot se to dogaja marsikje boste vi zopet verjeli zupnikom????? Pa ce vsaj enkrat na leto prebirate cadopis lahko vidite in preberete da se marsikateri duhovnik in skof gnusi samemu papezu. Pa kaj ste normalni ali niste??? Sam papez vec ne more obvladovati prepotenntnosti in nadutost rimolatoliskih duhovnikov, vi bedaki jih pa branite.

      13 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    40. gost
      17.01.2018 ob 22:34 pištek gost

      Spoštovani gospod škof Štunf,lepo bi bilo,če bi cerkev bolj skrbela za vernike, ne pa se ftika v politiko,temu škofu tudi nikoli nič ne paše, zato pa več ne hodimo v cerkev,saj drugo ne poslušamo kot samo štinkanje pa mešanje v politiko, v času socializma smo vsaj molili pri maši, pa nihče nam ni grozil, sedaj pa poslušamo same politčne nastave, BOG se vas usmili.

      14 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    41. gost
      18.01.2018 ob 8:30 gost

      Če upoštevamo Kristusov evangelij, potem vsakega po svojih delih čaka sodba pri Bogu. Zato sodbo o tem, kdo je kaj naredil v 2. svetovni vojni in po vojni, naj cerkveni dostojanstveniki prepustijo izključno Bogu. Ta bi naj bil pravični sodnik, zato se mi ne zdi smiselno, da se v zgodovino vtika Cerkev, opravlja verske obrede izključno samo za eno stran (za domobrance), medtem, ko še nisem slišal, da bi kdo opravil sveto mašo za kakšnega padlega partizana, pa čeprav so tudi oni bili verni. Ker takšni komentarji, ki jih lansirajo cerkveni dostojanstveniki, spet povzročajo nove delitve. Meni je zelo žal, da v tem našem slovenskem prostoru slovenska Cerkev ne izkoristi te res izjemne priložnosti, da se dvigne na višjo raven in se ne vpleta v zgodovinske sodbe. Le-to naj prepusti Bogu, tako kot to uči evangelij. S tem bi Cerkev naredila izjemno nalogo v duhu pomiritve Slovencev, če bi že opraljavljala verske obrede, jih ne bi izključno opravljala zgolj za domobrance, ampak tudi za partizane oz. čisto za vse padle in pobite v 2. svetovni vojni in po njej na obeh nasprotnih straneh. To bi bil velik korak za spravo med Slovenci, Cerkev bi na ta način moralno veliko pridobila, zdaj, ko se pa spuščajo v zgodovinske komentarje, v dnevno politiko ipd, pa sejejo razdor med Slovenci.

      13 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    42. gost
      18.01.2018 ob 8:31 Partijec gost

      Komunisti so nikoli ne ljudem prepovedovali iti v cerkev in verovati v boga. Duhovnistvo pa dan danes odvraca ljudi od cerkve. Malo poglejte v nedeljo po cerkvah. Prazne so. Zalostno... Fejst zalostno. Zaradi duhovnikov so prazne, nej zaradi komunistov.

      20 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    43. gost
      18.01.2018 ob 8:42 gost

      Namesto, da se škof ukvarja z dnevno politiko, naj raje naredi red v škofiji med svojimi duhovniki. Ta škofija je od takrat, ko jo je zapustil škof Marjan Turnšek, samo leglo zdrah. Župniki se med sabo ne trpijo, hudobije med njimi je na pretek, šimfajo se med sabo in to pred verniki, medtem ko nauk evangelija razlaga povsem nekaj drugega. Nekateri župniki se predajajo alkoholu, nekateri pozabljajo, da so v celibatu, spet nekateri z užaljenostjo do svojih vernikov na svojem facebook profilu odštevajo, kdaj bodo končno zapustili to župnijo, spet nekateri med verskimi obredi zmerjajo svoje vernike in še bi lahko našteval. Prav tako so po 20 letih delovne dobe dobesedno zmetali na cesto dve teologinji, ki sta učili verouke po župnijah in jih nadomestili z bolj ali manj neposrečenimi laiki. Dragi škof, najprej pometite pred lastnim pragom in šele po tem sodite nekemu govoru. Govor sem prebral v celoti in v njem je v 95 % govornica izrazila čut za večjo socialno pravičnost, za skrb, da bi moral biti človek pred kapitalom in ne obratno, kar je prisotnega danes v naši družbi. Res, da je v enem stavku izrazila kritiko tudi proti RKC, a po moji presoji povsem upravičeno, ker se res RKC bolj kot ne ukvarja s politikanstvom in še z dodatnim sejanjem razdora med Slovenci. Ne, raje ukvarjajte se s pravimi problemi, ki jih imate znotraj RKC ogromno, in s širjenjem Kristusovega nauka. In ta ni bil sejanje dodatnega razdora, pač pa nauk o tem, da se naj ljubimo med seboj.

      24 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    44. gost
      18.01.2018 ob 11:53 gost

      MED ZUPNIKI SE SUSLJA DA NAJ BI SKOF ODSTOPIL PA DA BO KANDIDIRAL V DRZAVNI ZBOR NA SDS-OVI LISTI

      11 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    45. gost
      18.01.2018 ob 17:55 gost

      Tvoja pa škofe. Mojeme psove že....

      5 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    46. gost
      18.01.2018 ob 21:16 LFL gost

      Laro Janković opico nedelavno SOCIALISTIČNO bi trebalo nabrsati v RIT. Me pa zanima vi ki toliko veste o LAŽGOŠAH koliko ste STARI.Ja so vam napumpali prazne GLAVE ,da zdaj tu MOTATE.Lara Janković in njej podobni morajo ZAVAJATI SLO ljudi drugače ostanejo brez DONACIJ.NEVERJETNO čedalje več BORCOV prihaja iz teh velikih slovenskih gozdov. Bedniki pa to podpirate in tudi PLAČUJETE ,v obliki davkov. Samo le veselo NAPREJ.pamet vas tako ali tako ne bo srečala. Vidim da čedalje večje SOVRAŠTVO do CERKVE. Ko pridejo vaši ljubčki iz ARABIJE te te najbrž vsi SREČNI. Samo me zanima kak dolgo, in koliko jih bo vsak vzel k SEBI DOMOV. LE VESELO NAPREJ - - PRIMITIVCI. naj ne pozabim nekdo je omenil NEDOBIVANJE KKEDITOV. BEDAK. Banke in sodišča ŠČITIJO TAJKUNE oni se nam pa smejijo z POLNIMI RITI. IZ LONDONA , PARIZA MADRIDA itd ... SAmo jih še naprej podpirajte , bomo že prišli tja kjer ni MUH. Njim bo že dobro, samo navadnim SMRTNIKOM NE BO.

      6 21 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        19.01.2018 ob 11:32 feri gost

        Daj LFL, ne bodi tak nestrpen. Tu nekaj pametuješ o tajkunih. Kdo je večji tajkun kot RKC? Kaj pa ZVON 1 in ZVON 2 ??? Skorraj milijarda, da sedaj tujci rešujejo maribosrko škofijo. In stotine milijonov na slabo banko. Bodi raje tiho!

        14 2 Prijavi neprimerno vsebino
    47. gost
      18.01.2018 ob 22:40 Stari analitik gost

      SE STRINJAM Z TEBOV LFL. TRBELO BI JO NABRISATI KAK NABRISATI V RIT.TE JO PA OBRNOTE PA SE EDNOK. PRLE PA JO NAMAZATI KA VACE BOS JO TEZKO V RIT NABRISO. DOBRA BABA ZA NABRISATI. VSAKI NORMALEN MOSKI BI JO NABRISO. SE VSAKI DUHOVNIK STERI JE NEJ TOPLOVODAR. ZARADI TAJKUNOV NEGA KREDITOV. SAMO ZARADI TAJKUNOV. SMEGEJO SE PA NEJ V LONDONE PA PARIZE, PA MADRIDE. NEJ NEJ... NA TRDKOVE SE SMEGEJO, PA V BELTINCAJ, PA V SOBOTI, PA MARIBORE, PA LJUBLJANE, CERKVENI ZVONOVI NJIM PA BIJEJO FAJN NARAJE. BIM BAM BIM BAM BOM POJE CERKVENI ZVON. EDNOK ZVON 1,TE PA ZVON 2. TI PRIMITIVEC ZARUKANI. CE NEBI PARTIZANOV BILO BI TEBE POSRANCA TUDI NEJ BILO, KA BI DOMOBRANCI IZTREBILI SLOVENCE OZ. BI JIH IZDALI, SAMO SO PARTIZANI TO PREPRECILI. TI PA KA NE POZABIS SLUCAJNO, HITRO NAKAZI PEJNEZE STRANKI DOMOBRANSKI KA SO MOGLI VRNITI BOSANSKIM TAJKUNOM Z ARABIJE. KA SO SE POSRALI V HLACE PA SO NJIM RAJSI VRNILI. HITRO NJIM NAKAZI.

      7 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    48. gost
      19.01.2018 ob 13:14 gost

      STARI ANALITIK IDI V bolnico PA NAJ TI glavo DAJO inekcijo SI zreli pa nej samo za eno.

      2 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    49. gost
      19.01.2018 ob 14:24 Stare Župnek gost

      Da ges to šten me bolij srcej, bolij me kak staroga župnika, kere tou coj gleda, draga deca moja vorvlite me ka smo nej vsi glij tak kak pravite z tou dohovščino, če kaj proute povejmo nas čaka znate ka…,nite se ne vupan podpijsate tu geste lejko neka bar poven, žmetno je. Ge mo osto zvejste mojen faranom, do groba. Prav mate cerve so prazne, nej geste glji se, večina. Zatau se spaumlen kak je nekda fajn bilau. Prosen vas samo ne mečte nas se v iste pisker, če glij san ka san man Partizane rad. One so fajn lidge. Fala njin, dosta jih gej pomrlo ka mij lejko zdaj živejmo. Razmite nas. Baug nas me se rad, draga deca moja.

      11 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    50. gost
      19.01.2018 ob 18:03 Stari analitik gost

      Oprosti stare Župnek, strinjam se s tebov. Prepricane san ka vsse to ka je letelo je letelo na vrh RKC, pa na tiste tajkune steri majo milijonska premozenja zavedena na Geodetrski upravi RS. Ce bi bili predani svojeme poslanstvi bi nej hrepeneli po milijinaj pa nepremicninaj. Je nekaj župnikov pa faraj, kateri vsako nedelo pri maši doj preštejo pa seznanijo svoje farane kelko so pri prejsnji maši dobili denarja v nabirko. To so poštenjaki. Nega jih dosta, jih je pa nekaj. Resan jih je nekaj. Nej so vsi za v isti pisker.

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    51. gost
      22.01.2018 ob 17:10 (Ne)strpen gost

      Vse bolj so nestrpni tisti, ki jih boli zgodovinsko dejstvo, da so belogardisti v Sloveniji (dogodek se je odvijal v Ljubljani ob prisotnosti škofa Rožmana) z žegnom Rimskokatoliške cerkve prisegli Hitlerju, zdaj pa bi radi dosegli neko spravo, s katero bi jim odpustili ta greh in priznali, da je bil njihov oborožen boj proti partizanom upravičen. Takšna sprava je nesmiselna!

      7 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    52. gost
      22.01.2018 ob 17:53 gost

      Z izdajalci ni in ne bo nikoli sprave. To so mokre sanje njihovih potomcev.

      9 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    53. gost
      22.01.2018 ob 21:42 gost

      Naj jim Bog odpusti ce se da. Nevem ce se lahko odpusca zlocin nad clovestvom v imenu Boga nad lastnim narodom.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    54. gost
      24.01.2018 ob 18:11 LFL gost

      večjih bedakov kot so SLO levičarji je v EU težko najti. Smo najbolj pametni in še edini in zadnji RDEČKOJI i EVROPI KATASTROFA. Vse vprek se kritizira ne štima ne to ne ono ,PODPIRA se pa LEVA politična opcija . Kritizirate CERKEV po dolgem in počez me pa zanima ali ste KRITIKI imeli svoje otroke pri krstu ,obhajilu,ali se bodo poročilli CERKVENO ali noste šunko k ŽEGNJU itd. Kar se pa tiče DRAŽGOŠ poznate samo eno plat MEDALJE,ki so nam jo vsiljevali 70 LET.

      3 13 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    55. gost
      27.01.2018 ob 14:43 gost

      Zelo pohvalno GOSPODU škofu. Cerkveni veljaki niso/SO politični veljaki? Lepo skrbi za "združevanje" vseh ljudi...

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    56. gost
      02.02.2018 ob 19:51 svečnica gost

      LFL, ti si pa res na nivoju. Kulture, etike in morale nimaš nobene. Poden od podna. Drughgim očitaš nekaj, sam pa si še na hujšem nivoju. Če bi RLC bila manj nestrpna in pohlepna bi več ljudi šlo v cerkev. Sedaj pa se izogibajo. Še posebej tam ,kjer je kak nestrpen in pohlepen župnik, ki se po vrhu ša ošabno obnaša do faranov.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    57. gost
      03.02.2018 ob 18:03 rol gost

      Vupan ka do v kratkon sprejeli zakon da de za komentejranje na forumaj potrebno ime pa priimek.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        09.02.2018 ob 21:17 grmada gost

        Se strinjam z komentatorjem, pričakujem tudi , da bo RKC pričakovala odkupovati "krstne liste" imam enega iz leta 1957 in ga z veseljem prodam, spoštovani komentator in #škof# objavita odkupno vrednost, vama osebno ga poklonim !

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    58. gost
      12.10.2018 ob 13:12 Best Online Loans gost

      easy loans for bad credit bad credit loans direct lenders bad credit loans credit loans guaranteed approval

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        14.10.2018 ob 1:18 Cash Loan gost

        credit loans guaranteed approval cashadvance compare loan poor credit loans guaranteed approval

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    59. gost
      16.10.2018 ob 13:12 Direct Lender Loans gost

      credit loans guaranteed approval legit online loans loan with bad credit poor credit loans

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        17.10.2018 ob 20:14 Get A Loan gost

        credit loans guaranteed approval fast cash loans no credit check no credit loans bad credit loans direct lenders

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    60. gost
      19.10.2018 ob 4:06 Loans For Bad Credit gost

      poor credit loans loans now credit loans guaranteed approval credit loans guaranteed approval

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        20.10.2018 ob 11:26 Bad Credit gost

        credit loans guaranteed approval 15 minute loans direct lenders advance credit loans guaranteed approval

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    61. gost
      21.10.2018 ob 1:01 Best Online Loans JW gost

      payday loans houston texas best payday loans online loans loans online direct

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    62. gost
      21.10.2018 ob 1:14 Easy Payday Loan gost

      small personal loans online easy payday easy payday easy payday

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    63. gost
      21.10.2018 ob 2:27 Online Loans JW gost

      easy payday best payday loan companies easy money payday loans easy payday

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        21.10.2018 ob 2:29 Pay Day Loan PC gost

        personal loans online loans loans personal loans online quick payday loans easy loans payday loans compare private lenders for bad credit

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    64. gost
      21.10.2018 ob 2:41 Quick Loan gost

      loans loans loans online direct loans

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    65. gost
      21.10.2018 ob 3:02 Online Loans JW gost

      payday loans online payday loans online personal loans online loans

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        21.10.2018 ob 3:13 Direct Lender Loans gost

        personal loans online loans online direct instant decision payday loans loans

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    66. gost
      21.10.2018 ob 3:19 Cash Advance gost

      consolidated loans online pay day loans loans online direct loans

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    67. gost
      21.10.2018 ob 3:42 Direct Lender Loans gost

      loans best payday loans online loans payday loans online cash advance america scam easy payday easy loans easy payday

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        21.10.2018 ob 4:19 Loans For Bad Credit JW gost

        payday loans online personal loans online best payday loans online online loan application

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    68. gost
      21.10.2018 ob 4:21 Spotloan JW gost

      payday loans america installment loans online best payday loans online instant bad credit loans

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    69. gost
      21.10.2018 ob 5:25 Loans Online JW gost

      payday loan online lenders installment loans online loans best payday loans online

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    70. gost
      21.10.2018 ob 5:53 Paydayloan JW gost

      legit online payday loans easy cash loans online easy payday direct lenders of payday loans

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    71. gost
      21.10.2018 ob 6:11 Payday Loan JW gost

      home loans guaranteed approval quick easy payday loans easy payday easy payday

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    72. gost
      21.10.2018 ob 6:55 Personal Loans JW gost

      easy loans no credit check easy payday easy payday easy payday

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    73. gost
      21.10.2018 ob 7:29 Cash Advance gost

      easy payday long term payday loan loan installment easy payday

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        21.10.2018 ob 7:51 Payday Loan Online JW gost

        installment loans online best payday loans online best payday loans online loans online direct

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    74. gost
      21.10.2018 ob 8:04 Payday Loans Online gost

      payday loans america payday loans online best payday loans online low rate loans

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        21.10.2018 ob 8:09 Get A Loan gost

        personal loans online installment loans online extended payday loans payday loans online

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    75. gost
      21.10.2018 ob 8:22 A Payday Loan JW gost

      easy payday cash payday easy loan easy payday

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    76. gost
      21.10.2018 ob 9:22 Pay Day Loan JW gost

      need cash now easy payday easy payday payday loan in las vegas

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        21.10.2018 ob 9:36 Quick Loans gost

        payday loans compare payday loans online instant approval quick payday loans online cash advances

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    77. gost
      21.10.2018 ob 10:04 Loans Online gost

      payday loan com quick payday loans quick payday loans easy payday loan

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    78. gost
      21.10.2018 ob 12:26 Money Loan gost

      easy payday loans 10 top loan companies need cash now easy payday

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    79. gost
      21.10.2018 ob 12:38 Payday Loan gost

      payday loans online low rate personal loan loans online direct loans

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    80. gost
      21.10.2018 ob 13:02 Online Payday Loan JW gost

      easy payday easy payday loans easy payday easy money payday loans

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        21.10.2018 ob 13:10 Personal Loans gost

        1000 personal loan best payday loans online easiest payday loan to get personal loans online

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    81. gost
      21.10.2018 ob 13:54 Loan Cash gost

      easy payday quick payday loans payday loan instant easy money payday loans

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        21.10.2018 ob 14:11 Direct Lender Loans PC gost

        small loan no credit overnight loans installment loans online personal loans online easy payday loans easy payday 12 month loans quick payday loans

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    82. gost
      21.10.2018 ob 14:20 Easy Payday Loan JW gost

      guaranteed payday loans no credit check personal loan rates comparison payday loans instant cash payday loan instant

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    83. gost
      21.10.2018 ob 14:24 Online Loan JW gost

      loans loans low rate personal loan personal loans online

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    84. gost
      21.10.2018 ob 15:20 Loans For Bad Credit PC gost

      easy payday direct lender payday ohio cash advance pa payday loans low rate loans installment loans online payday loans online cash money loans

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    85. gost
      21.10.2018 ob 15:39 Spotloan gost

      easy payday easy loan easy loans easy payday loan

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    86. gost
      21.10.2018 ob 17:03 Best Payday Loan gost

      best payday loans online loans online direct guaranteed loan for bad credit loans

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    87. gost
      21.10.2018 ob 18:31 Pay Day Loans JW gost

      denver payday loans easy money payday loans low income payday loans easy loan

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    88. gost
      21.10.2018 ob 19:15 Get A Loan gost

      easy loans easy loans quick payday loans easy payday

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    89. gost
      21.10.2018 ob 20:33 Online Loan gost

      loans with cosigner payday loan houston loans reputable payday loans

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    90. gost
      21.10.2018 ob 21:11 Paydayloan JW gost

      installment loans online loans loans loans

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        21.10.2018 ob 21:20 Direct Lenders JW gost

        installment loans online payday loans online small loan no credit payday loans with no credit check

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    91. gost
      21.10.2018 ob 21:46 Cash Loan JW gost

      loans payday loans online payday 2 xbox one overnight loans

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    92. gost
      21.10.2018 ob 22:02 Speedycash gost

      personal loans online loans online payday loan lender loans

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    93. gost
      21.10.2018 ob 22:08 Bad Credit JW gost

      loan payoff easy loans no credit check quick payday loans 12 month loans

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    94. gost
      21.10.2018 ob 22:23 Bad Credit gost

      payday loans compare easy loans no credit check easy payday loans loans

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    95. gost
      21.10.2018 ob 22:33 Online Payday Loans gost

      best payday loans online loans 1 hour cash loans loans

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    96. gost
      21.10.2018 ob 22:33 Get A Loan JW gost

      payday loans compare easy loans no credit check easy payday easy loans no credit check

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    97. gost
      21.10.2018 ob 23:33 Easy Payday Loan JW gost

      24 hour loan easy payday loans easy payday loans easy money payday loans

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    98. gost
      22.10.2018 ob 1:16 Quick Loans gost

      title loans online loan assumption easy loans long term payday loan

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        22.10.2018 ob 1:37 Fastest Payday Loan JW gost

        personal loans online personal loans online loans online direct tax advance loans

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    99. gost
      22.10.2018 ob 2:21 Pay Day Loans JW gost

      personal loans online personal loans online fast cash lenders payday loans online

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    100. gost
      22.10.2018 ob 2:55 Payday JW gost

      direct lenders of payday loans easy loans no credit check easy money payday loans easy loans

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    101. gost
      22.10.2018 ob 3:14 Loans Online gost

      advance cash loan easy payday easy money payday loans long term payday loan

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    102. gost
      22.10.2018 ob 3:25 Payday Loans JW gost

      loans low credit score loans personal loans online loans

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        22.10.2018 ob 3:35 Easy Payday Loan gost

        quick payday loans easy loans loan center quick payday loans payday loan america installment loans online loans best payday loans online

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    103. gost
      22.10.2018 ob 4:24 Online Loans gost

      christmas loan loans personal loans online loans

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        22.10.2018 ob 4:26 Best Payday Loan gost

        online loan application installment loans online personal loans online personal loans online

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    104. gost
      22.10.2018 ob 4:27 Pay Day Loan gost

      easy payday easy payday rapid cash guaranteed payday loans for bad credit loans online direct loans 5000 loan payday loans online

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    105. gost
      22.10.2018 ob 5:08 Payday Loan JW gost

      low income payday loans small personal loans online easy payday easy payday

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    106. gost
      22.10.2018 ob 6:38 Online Loan gost

      cash in one hour loans loans loans

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    107. gost
      22.10.2018 ob 7:00 Loans Online gost

      easy payday easy payday loan quick payday loans easy payday

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        22.10.2018 ob 7:33 Speedy Cash JW gost

        payday loans online loans online direct short term payday loans payday loan company

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    108. gost
      22.10.2018 ob 7:41 Bad Credit gost

      payday loans florida installment loans online loans online direct loans

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        22.10.2018 ob 7:42 Payday Loans Online JW gost

        payday loans online payday loan houston payday loans online loans online direct

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    109. gost
      22.10.2018 ob 7:50 Getting A Loan gost

      best payday loans online extended payday loans loans online direct faxless payday loans

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        22.10.2018 ob 7:54 Online Payday Loans JW gost

        loan uk payday loan houston loans online direct installment loans online

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    110. gost
      22.10.2018 ob 8:52 Loan PC gost

      easy payday easy payday loans quick payday loans payday loan com loans online direct ez loan installment loans online personal loans online

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    111. gost
      22.10.2018 ob 10:19 Payday Loan Online gost

      credit check payday lending loans loans

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    112. gost
      22.10.2018 ob 14:38 Easy Payday Loan JW gost

      payday loans online payday loans online loan direct lenders payday loans no credit

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        22.10.2018 ob 14:56 Payday JW gost

        payday loans online payday loans no credit check payday loans no credit online payday loans no credit check

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    113. gost
      22.10.2018 ob 15:08 Cash Advance JW gost

      best personal loan best personal loans personal loans best personal loan

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        22.10.2018 ob 15:39 Online Payday Loans gost

        personal loans best personal loan personal loans for bad credit personal loans payday loans online online payday loans no credit check bad credit auto loans payday loan online

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    114. gost
      22.10.2018 ob 15:42 Online Payday Loans gost

      online payday loans no credit check pay day loans payday loans payday loans

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    115. gost
      22.10.2018 ob 16:48 Cash Advance JW gost

      online payday loans payday loans small loan online payday loans

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    116. gost
      22.10.2018 ob 16:56 Payday Loan Online JW gost

      payday loans online payday loans payday loans online payday loans

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    117. gost
      22.10.2018 ob 17:58 Payday Loan JW gost

      personal loans for bad credit people with bad credit personal loans payday loan without credit check

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        22.10.2018 ob 18:33 Payday Express gost

        payday loans payday loans payday loans get loan personal loans best personal loans payday loans com personal loans

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    118. gost
      22.10.2018 ob 19:05 Bad Credit gost

      best personal loan loan bad credit personal loans for bad credit extended payday loans

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    119. gost
      22.10.2018 ob 19:23 Payday Loans Online gost

      online payday loans short loans online payday loans pay day loans

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    120. gost
      22.10.2018 ob 20:39 Loans Online JW gost

      payday loan online payday loans online no credit check payday loans pay day loans

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        22.10.2018 ob 20:53 Online Payday Loan JW gost

        payday loans online payday loan payday loans online payday loans no credit check

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    121. gost
      22.10.2018 ob 20:55 Personal Loans JW gost

      payday loans payday loans quick personal loans payday loans online no credit check

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    122. gost
      22.10.2018 ob 21:20 Loan Cash JW gost

      payday loans payday loans online loan direct lenders online loan direct lenders

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        22.10.2018 ob 21:32 Personal Loans gost

        payday advance san diego online payday loan payday loans instant approval online payday loans no credit check personal loans best personal loan personal loans personal loan

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    123. gost
      22.10.2018 ob 21:53 Speedycash PC gost

      personal loans debt consolidation advice personal loans personal loans payday loans no credit payday loans online no credit loans in houston online payday loans

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    124. gost
      22.10.2018 ob 22:04 Speedycash gost

      best personal loans personal loans personal loans personal loans bad credit

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        22.10.2018 ob 22:18 Payday Loans Online JW gost

        payday loans online reviews loan estimator best personal loans bad credit personal loans

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    125. gost
      22.10.2018 ob 22:24 Loan Cash gost

      payday loans the best small loan payday loans

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        22.10.2018 ob 22:47 Get A Loan JW gost

        payday loans no credit online payday loans no credit check payday loans payday loans online no credit check

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    126. gost
      22.10.2018 ob 23:07 A Payday Loan JW gost

      online payday loans payday loans payday loans payday loans

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        22.10.2018 ob 23:32 Payday Loans Online JW gost

        payday loans loans for disabled loan without credit check loans chicago

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    127. gost
      22.10.2018 ob 23:37 Direct Lender Loans JW gost

      best personal loan payday loans in virginia best personal loan best personal loans

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    128. gost
      23.10.2018 ob 0:15 Pay Day Loans JW gost

      online payday loans no credit check pay day loans usa cash loans payday loans

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    129. gost
      23.10.2018 ob 0:45 Loans gost

      personal loans loans personal personal loan personal loans for bad credit

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    130. gost
      23.10.2018 ob 1:26 Pay Day Loan gost

      easy to get payday loans payday loans online legitimate payday loan companies bad credit loans approved

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        23.10.2018 ob 1:34 Online Payday Loan gost

        personal loans personal loans bad credit best payday loans direct lender best payday loans direct lender

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    131. gost
      23.10.2018 ob 1:34 Best Online Loans JW gost

      personal loans bad credit personal loans installment loans bad personal loans calculators

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        23.10.2018 ob 2:05 Cash Loan JW gost

        payday loans online payday loans payday loans online payday loans online no credit check

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    132. gost
      23.10.2018 ob 2:43 Direct Lender Loans gost

      online payday loans no credit check payday loans online no credit check lend money payday mask

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        23.10.2018 ob 2:45 Loan JW gost

        bad credit personal loans bad credit personal loans payday loans com best payday loans direct lender

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    133. gost
      23.10.2018 ob 3:23 Getting A Loan gost

      instant cash loans no credit check payday loans online no credit check payday loans online payday loan

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    134. gost
      23.10.2018 ob 4:53 Online Loans JW gost

      personal loan 500 loans personal loans bad credit personal loans

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        23.10.2018 ob 4:56 Payday Loans gost

        payday loan online payday loans online no credit check low income payday loans payday loans

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    135. gost
      23.10.2018 ob 5:51 A Payday Loan JW gost

      payday loans cincinnati online payday loans no credit check affordable payday loans payday loan online

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        23.10.2018 ob 6:05 Cash Advance gost

        best personal loan personal loan bad credit personal loans easy payday loans no teletrack

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    136. gost
      23.10.2018 ob 6:37 Online Loan gost

      payday loans online payday loans no credit check payday loans payday loans

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        23.10.2018 ob 6:48 Instant Online Loans JW gost

        payday loans no credit online payday loan payday loan direct lenders only payday loans

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    137. gost
      23.10.2018 ob 6:53 Loan Cash JW gost

      payday loans consolidate student loans payday loans cincinnati payday loans

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        23.10.2018 ob 7:28 Direct Lenders gost

        payday loans best place to get a personal loan payday loans payday loan online personal loans cash loans for bad credit loan offices personal loans

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    138. gost
      23.10.2018 ob 8:06 Pay Day Loan gost

      easy payday loan payday loans payday loans get a loan today

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        23.10.2018 ob 8:07 Personal Loans gost

        best personal loan personal loans personal loans personal loans for bad credit

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    139. gost
      23.10.2018 ob 8:19 Cash Advance gost

      best personal loans personal loans for bad credit personal loans bad credit personal loans payday loans payday loans salem oregon payday loans payday loans

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    140. gost
      23.10.2018 ob 9:01 Payday Express gost

      personal loans personal loans bad credit personal loans bad credit personal loan

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    141. gost
      23.10.2018 ob 11:04 Pay Day Loan gost

      direct lenders no credit check payday loans online no credit check online payday loans payday loans no credit

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    142. gost
      23.10.2018 ob 13:49 Payday Loans Online gost

      best personal loan personal loans personal loans personal loans

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    143. gost
      23.10.2018 ob 14:40 Loan Cash gost

      best personal loan personal loans personal loans personal loans bad credit payday loan online payday loans online payday loans payday loans

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    144. gost
      23.10.2018 ob 16:22 Payday Loan JW gost

      personal loans for bad credit best personal loan personal loans bad credit money loans

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    145. gost
      23.10.2018 ob 16:35 Loans For Bad Credit JW gost

      payday loans no credit payday loans online payday loans online payday loans

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        23.10.2018 ob 16:43 Payday Loans Online gost

        online payday loan payday loans payday loan online payday loans no credit

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    146. gost
      23.10.2018 ob 17:22 Cash Advance gost

      low apr loans payday loans online no credit check payday loans payday loans

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        23.10.2018 ob 17:23 Online Payday Loans JW gost

        pay day loans best payday loans online payday loan same day online payday loan

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    147. gost
      23.10.2018 ob 17:46 Pay Day Loans gost

      personal loans personal loans personal loans bad credit real payday loan lenders personal loans companies loan payment payday loans payday loans no credit

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        23.10.2018 ob 18:17 Payday Loans Online PC gost

        best personal loans loans in austin personal loans personal loans for bad credit payday loans no credit payday loans no credit payday loans no credit payday loans online no credit check

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    148. gost
      23.10.2018 ob 18:39 Loan JW gost

      money loan personal loans payday loans in houston texas payday loans in houston texas

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        23.10.2018 ob 18:55 Payday Loan gost

        payday loans payday loan online payday loans online no credit check payday loans

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    149. gost
      23.10.2018 ob 19:06 Payday Loans Online gost

      personal loans personal loans personal loans for bad credit personal loans

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    150. gost
      23.10.2018 ob 19:28 Online Loan gost

      best personal loan best personal loan payday loans online reviews loans personal

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        23.10.2018 ob 19:34 Payday Loan JW gost

        payday loans american loan payday loans no credit check lenders payday loan online

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    151. gost
      23.10.2018 ob 19:55 Online Loans JW gost

      loans personal personal loans for bad credit personal loans best personal loans

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        23.10.2018 ob 20:51 Best Online Loans JW gost

        online payday loans no credit check payday loans online no credit check payday loans the best

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    152. gost
      23.10.2018 ob 21:26 Get A Loan PC gost

      short cash loans payday loans payday loans no credit payday loans personal loans personal loans personal loans bad credit personal loans for bad credit

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        23.10.2018 ob 21:28 Get A Loan gost

        online cash advances personal loans payday loans no fax bad credit personal loans

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    153. gost
      23.10.2018 ob 21:32 Bad Credit gost

      personal loans for bad credit personal loans loans personal personal loans

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    154. gost
      23.10.2018 ob 22:50 Payday Loans Online JW gost

      best personal loan personal loans best personal loan what is debt relief

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    155. gost
      23.10.2018 ob 23:12 Payday Express gost

      online payday loan payday loans online payday loans online no credit online payday loans no credit check

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        23.10.2018 ob 23:19 Direct Lenders JW gost

        bad credit personal loans personal loans personal loans for bad credit personal loans

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    156. gost
      23.10.2018 ob 23:48 Spotloan gost

      pay day cash advance best personal loans loans personal personal loans

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    157. gost
      24.10.2018 ob 0:35 Easy Payday Loan gost

      one hour payday loans online payday loans online payday loans loans for mobile homes

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        24.10.2018 ob 0:44 Fastest Payday Loan gost

        credit check payday payday loans online loans no credit check lenders payday loans online

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    158. gost
      24.10.2018 ob 0:53 Cash Advance gost

      payday loan online lenders pay day loans online payday loan online payday loan

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        24.10.2018 ob 0:59 Instant Online Loans JW gost

        direct payday loan lenders online direct loan consolidation cash america loans personal loans for bad credit

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    159. gost
      24.10.2018 ob 1:30 Loan Cash gost

      payday loans pay day loans payday now loans consolidation loans for fair credit

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    160. gost
      24.10.2018 ob 1:53 Spotloan gost

      dental loans personal loans online pay day loans loans instant direct lenders no credit check payday loans no credit payday loans no credit payday loans no credit

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    161. gost
      24.10.2018 ob 4:01 Payday JW gost

      payday loans online no credit check payday loans online no credit check payday loans poor credit loans

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    162. gost
      24.10.2018 ob 4:55 Direct Lender Loans gost

      personal loan personal loans no credit check payday loans instant approval fair credit

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    163. gost
      24.10.2018 ob 7:26 Quick Loan gost

      bad credit personal loans direct payday lenders bad credit personal loans calculators personal loans

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    164. gost
      24.10.2018 ob 7:57 Online Loans gost

      need a loan now payday loans tx personal loans personal loan rates

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    165. gost
      24.10.2018 ob 8:55 Loan JW gost

      loan form personal loans payday loans com personal loans

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    166. gost
      24.10.2018 ob 10:00 Easy Payday Loan gost

      loan today real payday loan lenders personal loans bad credit personal loans

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        24.10.2018 ob 10:26 Loans JW gost

        online payday loans no credit check loan payments loans no credit check lenders online payday loans

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    167. gost
      24.10.2018 ob 10:33 Direct Lenders JW gost

      personal loans rehab loan debt consolidation advice personal loans

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    168. gost
      24.10.2018 ob 10:55 Online Lenders JW gost

      loans to build credit loan center low apr loans payday loans

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    169. gost
      24.10.2018 ob 10:59 Money Loan JW gost

      loans personal personal loan personal loans for bad credit bad credit personal loans

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    170. gost
      24.10.2018 ob 11:50 Pay Day Loan JW gost

      payday loans online payday loans bad credit auto loans payday loans online

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        24.10.2018 ob 12:41 Direct Lenders PC gost

        payday loans personal cash advance payday loans payday loans loans personal personal loans fair credit personal loan

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    171. gost
      24.10.2018 ob 13:23 Speedycash JW gost

      online payday loans quick payday loan online payday loans payday loan consolidation

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    172. gost
      24.10.2018 ob 13:37 Direct Lenders gost

      payday loans online no credit check online payday loans no credit check debt relief programs payday loan online

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        24.10.2018 ob 13:43 Online Payday Loans JW gost

        pay day loans 500 cash loan installment loans no credit check same day online payday loans no credit check

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    173. gost
      24.10.2018 ob 14:08 Personal Loans PC gost

      easy online payday loans loans personal payday loans colorado springs personal loan payday loans online payday loan payday loans no credit payday loans

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    174. gost
      24.10.2018 ob 14:30 Getting A Loan JW gost

      money now personal loans personal loans payday loan without credit check

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    175. gost
      24.10.2018 ob 14:50 Loan Cash gost

      personal loans secured personal loans personal loans personal loan

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    176. gost
      24.10.2018 ob 15:16 Online Loan gost

      personal loan bad credit personal loans personal loan payday loan without credit check wells fargo loan pay day loans loans no bank account payday installment loans

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        24.10.2018 ob 15:41 Get A Loan gost

        how to get a loan with bad credit loans personal online payday loans instant payday loan online lenders payday loans payday loans online no credit check payday loans online payday loans no credit check

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    177. gost
      24.10.2018 ob 15:43 Getting A Loan gost

      online payday loan direct lenders for payday loans payday loans best payday loans online

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        24.10.2018 ob 16:22 Instant Online Loans JW gost

        fast cash loan personal loans bad credit payday loans in utah payday loans in utah

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    178. gost
      24.10.2018 ob 17:04 Pay Day Loan gost

      online payday loans pay day loans payday loans calgary payday loans

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        24.10.2018 ob 17:07 Personal Loans gost

        direct loan consolidation personal loan interest bad credit personal loans personal loan

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    179. gost
      24.10.2018 ob 17:10 Fastest Payday Loan gost

      loans chicago payday loans no credit bad credit payday advance get cash fast

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        24.10.2018 ob 17:11 Payday gost

        personal loans for bad credit personal loans bad credit best personal loan personal loans

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    180. gost
      24.10.2018 ob 17:44 Direct Lenders gost

      personal loans reviews payday loans tx personal loans bad credit best place to get a personal loan

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        24.10.2018 ob 18:12 Online Loan JW gost

        short term loan lenders loans personal short term loan lenders best personal loans

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    181. gost
      24.10.2018 ob 18:38 Getting A Loan gost

      personal loans personal loans best personal loan loans personal

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    182. gost
      24.10.2018 ob 19:14 Easy Payday Loan JW gost

      payday loans online payday loans no credit check payday loans payday loans

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    183. gost
      24.10.2018 ob 19:20 Payday Loans gost

      personal loans personal loans loans personal personal loans

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        24.10.2018 ob 19:21 Payday Express gost

        personal loans personal loans personal loans for bad credit cash advance loan online

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    184. gost
      24.10.2018 ob 20:23 Best Payday Loan gost

      loans com personal loans personal loans for bad credit personal loans bad credit

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    185. gost
      24.10.2018 ob 20:34 Pay Day Loan gost

      payday loans online no credit check payday loan apr first loan payday loans

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    186. gost
      24.10.2018 ob 21:04 Loan gost

      personal loans personal loans bad credit personal loans bad credit personal loans

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    187. gost
      24.10.2018 ob 21:30 Online Loan JW gost

      no payday loans payday loan online payday loans in nc pay day loans

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    188. gost
      24.10.2018 ob 22:23 Payday Loan JW gost

      online payday loans online payday loan payday loan online instalment loans

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    189. gost
      24.10.2018 ob 22:28 Pay Day Loans JW gost

      pay day loans payday loans payday loans online payday loans no credit check

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    190. gost
      24.10.2018 ob 22:57 Speedycash JW gost

      personal loans bad credit personal loans personal loan best personal loans

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    191. gost
      24.10.2018 ob 23:31 Instant Online Loans JW gost

      personal loans payday loans online reviews personal loans bad credit personal loans

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    192. gost
      24.10.2018 ob 23:52 Speedy Cash gost

      best personal loans personal loans personal loans best personal loans

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    193. gost
      25.10.2018 ob 0:28 Quick Loans gost

      best personal loans personal loans bad credit personal loans personal loans

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    194. gost
      25.10.2018 ob 0:57 Best Online Loans JW gost

      personal loans personal loans personal loans personal loans bad credit

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    195. gost
      25.10.2018 ob 1:26 Cash Loan gost

      payday loans payday loans 1 hour payday loan payday loans online no credit check

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    196. gost
      25.10.2018 ob 1:42 Quick Loan JW gost

      personal loans bad credit personal loans personal loans for bad credit personal loans bad credit

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        25.10.2018 ob 1:43 Get A Loan JW gost

        personal loans unsecured online payday loans no credit check payday loans from direct lenders usa payday loans

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    197. gost
      25.10.2018 ob 1:53 Payday Loan gost

      loan website payday loan online online payday loans no credit check payday loans no credit

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        25.10.2018 ob 1:56 Cash Loan gost

        online payday loans no credit check online payday loan payday loans online no credit check payday loans

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    198. gost
      25.10.2018 ob 2:14 Payday Loan Online JW gost

      online payday loans payday loans cash advance credit card get a loan today

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    199. gost
      25.10.2018 ob 2:53 Speedy Cash gost

      personal loans bad credit loan companies near me best personal loan personal loans

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    200. gost
      25.10.2018 ob 3:30 Direct Lender Loans gost

      loans with collateral bad credit personal loans personal loans bad credit personal loans payday loans payday loans online payday loans multiple payday loans

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    201. gost
      25.10.2018 ob 4:20 Loans JW gost

      personal loans bad credit money loans personal loans personal loans

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    202. gost
      25.10.2018 ob 4:47 Cash Loan gost

      loans bad credit ok payday loans in houston texas personal loans personal loans

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        25.10.2018 ob 4:53 Best Payday Loan JW gost

        personal loans best personal loan personal loans calculators personal loans

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    203. gost
      25.10.2018 ob 4:59 Online Lenders JW gost

      payday loan in california personal loans personal loans with bad credit personal loan

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    204. gost
      25.10.2018 ob 5:22 Online Loan JW gost

      payday loans payday loan online pay day loans online payday loan

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    205. gost
      25.10.2018 ob 5:52 Money Loan JW gost

      payday loans payday loans payday loans no credit payday loans

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    206. gost
      25.10.2018 ob 5:58 Loans JW gost

      personal loans personal loans bad credit personal loans personal loans

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        25.10.2018 ob 6:03 Easy Payday Loan JW gost

        personal loans parent loan best personal loan advance america cash advance

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    207. gost
      25.10.2018 ob 6:03 e7a4h8y4DP gost

      lexapro withdrawal symptoms side effects of discontinuing lexapro lexapro dosage

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    208. gost
      25.10.2018 ob 7:36 Cash Advance gost

      payday loans need a loan now payday loans payday loans

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        25.10.2018 ob 8:03 Quick Loans JW gost

        online payday loans online payday loans no credit check loans louisiana payday loans

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    209. gost
      25.10.2018 ob 8:05 z1z8k1k2DP gost

      lexapro online lexapro lexapro medication

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        25.10.2018 ob 8:05 Loans JW gost

        online payday loans payday loans no credit cash advance credit card cash advances online

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    210. gost
      25.10.2018 ob 8:16 Personal Loans JW gost

      pay day advance payday loans no credit payday loan online payday loans

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        25.10.2018 ob 8:27 Online Payday Loan gost

        personal loans bad credit personal loans instant loan no credit check best personal loan

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    211. gost
      25.10.2018 ob 8:37 Cash Advance gost

      free loan online payday loan easy cash payday loan payday loans

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    212. gost
      25.10.2018 ob 9:21 Easy Payday Loan JW gost

      online payday loans payday loans small payday loans cash loans fast

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        25.10.2018 ob 9:35 Online Lenders gost

        payday loans tx personal loans bad credit personal loans poor credit rating loans

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    213. gost
      25.10.2018 ob 9:37 y6e5f4c4DP gost

      lexapro reviews lexapro benefits for women lexapro without a doctors prescription

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    214. gost
      25.10.2018 ob 10:34 Cash Advance JW gost

      payday loan online online payday loans no credit check online payday loan online payday loans no credit check

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    215. gost
      25.10.2018 ob 10:49 Personal Loans PC gost

      payday loans payday loans no credit payday loans guaranteed loans for bad credit personal loan personal loan personal loan personal loans

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        25.10.2018 ob 11:23 A Payday Loan gost

        bad credit personal loans personal loans personal loans for bad credit money now

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    216. gost
      25.10.2018 ob 11:49 Speedy Cash JW gost

      personal loan paydayloan com personal loans for bad credit best personal loan

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    217. gost
      25.10.2018 ob 12:36 Online Loan JW gost

      instant cash loans no credit check small loans for people with bad credit payday loans payday loans now

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        25.10.2018 ob 12:36 Direct Lender Loans JW gost

        unsecured loans with bad credit personal loans for bad credit bad credit payday personal loan

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    218. gost
      25.10.2018 ob 12:45 Bad Credit gost

      check into cash guaranteed loan cash online loans personal loans

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        25.10.2018 ob 13:12 Getting A Loan JW gost

        payday loans no credit payday loans online no credit check payday loans pay day loans

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    219. gost
      25.10.2018 ob 13:23 p3w7l4v1DP gost

      side effects for lexapro lexapro 5mg side effects of lexapro in women

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    220. gost
      25.10.2018 ob 13:31 m9k0g5s4DP gost

      interactions for lexapro does lexapro cause weight gain generic lexapro

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    221. gost
      25.10.2018 ob 14:25 Online Loans gost

      personal loans personal loans bad credit personal loans payday installment loans

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    222. gost
      25.10.2018 ob 14:40 Pay Day Loan JW gost

      payday loan online max loan personal loans secured payday loans

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    223. gost
      25.10.2018 ob 15:39 Getting A Loan gost

      max loan payday loans in colorado payday loans online no credit check loan 365 personal loan bad credit personal loans personal loans loan bad credit

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        25.10.2018 ob 15:41 Loans Online gost

        payday loans payday loans no credit instalment loans cash loans with monthly payments personal loans cash advance loan online best personal loan direct payday loans online

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    224. gost
      25.10.2018 ob 16:09 c5w0z6n0DP gost

      lexapro half life warnings for lexapro lexapro reviews

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    225. gost
      25.10.2018 ob 17:38 o9n1e6r6DP gost

      lexapro vs celexa side effects of discontinuing lexapro lexapro generic

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    226. gost
      25.10.2018 ob 18:09 Cash Advance JW gost

      payday loans online no credit check bad credit payday advance quick payday loan online loan qualifications

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        25.10.2018 ob 18:09 Speedycash JW gost

        loan comparison calculator online payday loans payday loans no credit check personal loans

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    227. gost
      25.10.2018 ob 18:41 Payday Express JW gost

      payday loans online no credit check online payday loan cash loans with monthly payments payday loans

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    228. gost
      25.10.2018 ob 19:21 Online Loans JW gost

      personal loans personal loans loans personal direct payday

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        25.10.2018 ob 19:48 Loan Cash JW gost

        payday loans no credit payday loans in colorado payday loans online no credit payday loans online

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    229. gost
      25.10.2018 ob 19:52 Instant Online Loans JW gost

      personal loans private lenders personal loans personal loans for bad credit

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    230. gost
      25.10.2018 ob 21:10 Online Loans JW gost

      loans personal personal loans for bad credit christmas loan online payday loans instant

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    231. gost
      25.10.2018 ob 21:54 Online Payday Loan gost

      bad credit payday bad credit personal loans best personal loan personal loans

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    232. gost
      25.10.2018 ob 22:03 Online Payday Loans gost

      payday loans online no credit loans for mobile homes online payday loans no credit check cashusa

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    233. gost
      25.10.2018 ob 22:14 Payday Loan JW gost

      payday loans online no credit check pay day loans payday loans online payday loan online

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    234. gost
      26.10.2018 ob 0:19 Direct Lenders gost

      personal loans best personal loans personal loan interest personal loans loans login pay day loans online payday loan pay day loans

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        26.10.2018 ob 0:45 Cash Advance gost

        instant online loan payday loan no debit card loans default personal loans for bad credit

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    235. gost
      26.10.2018 ob 0:56 Online Payday Loans gost

      online payday loans no credit check online payday loan loan installments easy personal loans

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    236. gost
      26.10.2018 ob 1:13 Online Loans gost

      best personal loans personal loans loans personal personal loans

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        26.10.2018 ob 1:25 Online Loan JW gost

        online payday loans no credit check payday loans payday loans online payday loans

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    237. gost
      26.10.2018 ob 1:26 A Payday Loan PC gost

      payday loans online payday loans payday loans wells fargo loan real payday loan lenders bad credit personal loans personal loans personal loans

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    238. gost
      26.10.2018 ob 1:47 Get A Loan JW gost

      personal loans personal loans guaranteed personal loan personal loans

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    239. gost
      26.10.2018 ob 2:48 Cash Loan gost

      personal loans personal loans personal loan personal loans

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    240. gost
      26.10.2018 ob 2:48 Speedy Cash JW gost

      personal loans best personal loans personal loans bad credit loans personal

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    241. gost
      26.10.2018 ob 2:48 Get A Loan gost

      guaranteed payday loan approval payday loans online no credit check payday loans payday loans online

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        26.10.2018 ob 2:55 Loans JW gost

        online payday loan online payday loans no credit check pay day loans credit loan calculator

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    242. gost
      26.10.2018 ob 3:39 Best Payday Loan JW gost

      debt loan payday loans payday loans no credit payday loans

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        26.10.2018 ob 3:39 Get A Loan JW gost

        personal loans for bad credit personal loans best personal loans personal loans

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    243. gost
      26.10.2018 ob 4:18 b9g3d9t0DP gost

      lexapro without prescription lexapro for anxiety lexapro generic

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    244. gost
      26.10.2018 ob 4:29 Payday Loans JW gost

      best personal loans personal loans best personal loans personal loans

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    245. gost
      26.10.2018 ob 4:34 Best Payday Loan PC gost

      payday loans payday loans no credit check lenders payday loans online bad credit loans approved personal loans bad credit best personal loan personal loans personal loans bad credit

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    246. gost
      26.10.2018 ob 4:41 Payday JW gost

      loans personal 500 loans personal loans bad credit personal loans

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    247. gost
      26.10.2018 ob 4:50 Loan Cash gost

      personal loans for bad credit personal loans cash loans no credit check personal loans

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        26.10.2018 ob 5:16 Quick Loans gost

        online payday loans payday loans payday loan online payday loans best personal loans personal loans personal loan personal loans

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    248. gost
      26.10.2018 ob 5:29 Loan gost

      personal loans personal loan personal loans bad credit personal loans

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        26.10.2018 ob 5:42 Online Payday Loans JW gost

        best personal loan best personal loan fast personal loan best personal loans

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    249. gost
      26.10.2018 ob 6:01 p4d1h7o5DP gost

      what is lexapro used for does lexapro cause weight gain lexapro medication

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        26.10.2018 ob 6:09 Payday Loan gost

        personal loans for bad credit personal loan approval online pay day loans best personal loan

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    250. gost
      26.10.2018 ob 6:27 Bad Credit JW gost

      payday loans online no credit check payday loans payday loans payday loans

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        26.10.2018 ob 6:31 Payday Loan Online JW gost

        best personal loan personal loans for bad credit best personal loan direct payday lenders bad credit

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    251. gost
      26.10.2018 ob 6:40 Payday Loan JW gost

      payday loans online no credit check payday loans wells fargo loan payday loans online

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        26.10.2018 ob 6:47 Online Lenders gost

        personal loans personal loans bad credit personal loans personal loans payday loans pay day loans payday loans payday loans

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    252. gost
      26.10.2018 ob 7:18 a1q2a9o0DP gost

      lexapro and weight gain lexapro 10 mg lexapro for pain

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        26.10.2018 ob 7:23 Best Online Loans gost

        payday loans online payday loan ez payday loans locations payday loan online

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    253. gost
      26.10.2018 ob 7:26 Fastest Payday Loan JW gost

      wells fargo loan payday loans payday loans payday loan online

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    254. gost
      26.10.2018 ob 9:14 Money Loan JW gost

      personal loans loans personal personal loans best personal loan

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        26.10.2018 ob 9:32 o9q1s9c5DP gost

        does lexapro cause weight gain lexapro without prescription generic name for lexapro

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    255. gost
      26.10.2018 ob 9:45 Easy Payday Loan gost

      payday loans direct lenders for payday loans pay day loans weekend payday loans

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        26.10.2018 ob 10:00 Payday Loan Online gost

        payday loans online payday loans no credit check payday loan online payday mask

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    256. gost
      26.10.2018 ob 11:02 Direct Lender Loans JW gost

      personal loan loan without a job bad credit personal loans loan today

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        26.10.2018 ob 11:05 Bad Credit gost

        payday loans payday loans online payday loans no credit payday advance loan personal loans loans personal bad credit personal loans payday loans idaho

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    257. gost
      26.10.2018 ob 11:15 Payday Loan Online gost

      personal loans personal loans for bad credit personal loans fastest payday loan

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    258. gost
      26.10.2018 ob 12:21 Online Loan gost

      personal loans personal loans bad credit personal loans best personal loans

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    259. gost
      26.10.2018 ob 12:53 r7p0l8o1DP gost

      lexapro side effects in men lexapro without prescription lexapro for pain

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        26.10.2018 ob 13:10 Loans For Bad Credit gost

        bad credit catalogues personal loans loans personal bad credit personal loans

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    260. gost
      26.10.2018 ob 13:22 Spotloan JW gost

      credit check payday online payday loans payday loans payday loans online no credit check

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    261. gost
      26.10.2018 ob 14:15 Get A Loan JW gost

      cash online loans instant online payday loan personal loan personal loans

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    262. gost
      26.10.2018 ob 14:27 Speedy Cash gost

      personal loans for bad credit loans personal personal loan best personal loan

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    263. gost
      26.10.2018 ob 15:08 Quick Loans JW gost

      high risk loans usa payday loan bad credit personal loans personal loans

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    264. gost
      26.10.2018 ob 15:10 Quick Loan JW gost

      loans guaranteed approval direct payday loan lenders online personal loans personal loans

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    265. gost
      26.10.2018 ob 15:25 Online Payday Loans JW gost

      payday loans payday loans no credit reputable debt consolidation pay day loans

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        26.10.2018 ob 15:41 Quick Loans gost

        cash loans no credit check the best online payday loans personal loans for bad credit bad credit personal loans online payday loan payday loan online bad credit payday advance payday loans

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    266. gost
      26.10.2018 ob 15:54 Money Loan JW gost

      get cash instant payday loans online online payday loan online payday loan

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        26.10.2018 ob 16:21 Online Payday Loan JW gost

        online loan direct lenders payday loans payday loans cincinnati online payday loans

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    267. gost
      26.10.2018 ob 17:00 Quick Loan JW gost

      payday loans now credit check payday payday loans no credit payday loans no credit

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    268. gost
      26.10.2018 ob 18:19 Loans For Bad Credit gost

      online payday loans pool loan internet payday loan online payday loans

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        26.10.2018 ob 18:47 Personal Loans gost

        payday loan without credit check personal loans payday loans in north carolina bad credit catalogues

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    269. gost
      26.10.2018 ob 18:58 Cash Loan gost

      debt consolidation advice best personal loan personal loans personal loans bad credit online payday loans no credit check payday loans online payday loans payday loans

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        26.10.2018 ob 19:26 Instant Online Loans JW gost

        payday loans no credit online payday loan pay day loans payday loans online

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    270. gost
      26.10.2018 ob 21:06 Quick Loan JW gost

      instant loans online payday loans online no credit check loans online quick easy payday loans online loans online loans how to borrow money online loans personal loans low interest rates personal loans with low interest personal loans with low interest loans

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        26.10.2018 ob 21:22 Speedy Cash gost

        loan cash emergency loans no credit personal loans guaranteed approval bad credit loans guaranteed approval loan with bad credit loans for bad credit quick loans for people with bad credit small loans for bad credit cash advances get a loan online cash advance payday loans compare starter loans best short term loans online 1000 loan personal loans with low interest rates payday loans online no credit check no credit check payday loans instant approval payday loans no credit check payday loans no credit check loans online no credit check quick loans online loans online payday loans online installment loan installment loans no credit installment loans installment loans online payday loans payday loans online payday loans no credit check no faxing online payday loans bad credit history personal loans for bad credit bad credit personal loans personal loan bad credit online loans no credit online loan online loans online loans

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    271. gost
      26.10.2018 ob 21:58 auto lenders gost

      lowest auto loan rates auto loan best auto loan rates best auto loan rates

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    272. gost
      27.10.2018 ob 7:48 Direct Lender Loans JW gost

      bad credit score loans take out a loan no fax payday loans online installment loans no credit

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    273. gost
      27.10.2018 ob 8:11 Write Essay Online gost

      writing services best college paper writing service writing service paper writing service write my essay write an essay for me help me write my college essay do my essay for me essay writer essay writer purchase essay essay writer write my assignment for me cheap essay writing service professional paper writing best assignment writing service need help assignment paid homework help do my homework do my homework

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    274. gost
      27.10.2018 ob 8:29 Best Payday Loan JW gost

      payday bar online payday loan online payday loans check advance online payday loan cash advance online cash advance fast cash lenders starter loans to build credit best online loans online loan online loans online loans no credit check

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        27.10.2018 ob 8:42 Money Loan gost

        free money loan installment loans for bad credit installment loan installment loans personal loans for poor credit payday loans online no credit check payday loans online no credit check personal loans online personal loans bad credit personal loans for bad credit loans for bad credit loans for bad credit payday loans no credit check same day payday loans no credit check direct lenders for payday loans 100 approved 1500 payday loan no interest loans payday cash advance quickloans cash advance usa personal loans for bad credit personal loans for poor credit personal loan bad credit personal loans with bad credit borrow money loans in austin poor credit loans guaranteed approval credit loans guaranteed approval personal loans low interest personal loans with low interest rates loans loans loans online loans online direct service loans loans online small personal loan online loans online loans online loans for bad credit

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    275. gost
      27.10.2018 ob 10:02 auto refinancing gost

      best car loan capital one auto pre approval car loan united auto credit auto loan auto loan auto loans auto loan

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    276. gost
      27.10.2018 ob 10:32 car title loans gost

      best car loan rates today car loan usaa car loans bad credit car loan loan value on a vehicle auto loan rate auto loan auto loan

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        27.10.2018 ob 10:57 Fastest Payday Loan JW gost

        payday loans no credit check loan emi payday loans online no credit check payday board quick loans online best payday loans online payday money online pay day loans online loans online loans online loans no credit small loans no credit

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    277. gost
      27.10.2018 ob 12:43 used car loan rates gost

      auto loan rate best used car loans auto loan rate becu auto loan rates car loan interest capital one auto pre approval car loan bad credit car loan

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        27.10.2018 ob 14:12 Instant Online Loans JW gost

        best online loans best online loans online loans online loans loan value loan for bad credit online payday loans installment loans for bad credit guaranteed personal loans for bad credit cash in minutes personal loan bad credit home loan no credit check payday loans payday loans no credit check payday loans no credit check payday loans no credit check cash advance online cash advance no teletrack payday loan companies cash advance loans for bad credit cash loans for bad credit need money now short term loans for bad credit low interest personal loans loans loans loans poor credit loans guaranteed approval instant approval bad credit loans credit loans guaranteed approval poor credit loans guaranteed approval instant loans online loans online loans online loans online installment loan bank loan rates installment loans for bad credit installment loans no credit check

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    278. gost
      27.10.2018 ob 14:38 Best Online Loans JW gost

      payday loan online payday loan online personal loan for bad credit online payday loans payday loans online reviews payday cash advance get payday loan online cash advance usa weekend payday loans tribal loans bad credit loans direct lenders cash payday loans personal loans online no credit check no credit check payday loans loans no credit checks payday loans no credit check loans online loans online no credit check payday loans online no credit check loans online direct lender payday loans loans loans with low interest installment loans get personal loan bad credit installment loans guaranteed oregon payday loans loans for bad credit payday loans lender 5000 loans debt consolidation loans for bad credit bad credit loans guaranteed approval apply for payday loan quick payday loan loan cash personal loan bad credit personal loan bad credit personal loans for bad credit personal loans with bad credit

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        27.10.2018 ob 15:15 Buy Essay gost

        essay writer writing my essay essay writer essay rewriter do my homework for me do my homework for me help me with my accounting homework help with my homework essay paper writing service writing essays services writing services writing service essay writing service essay writing service best college paper writing service writing service write essays for me write my essay write my essay for me write my essays

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    279. gost
      27.10.2018 ob 15:57 My Paper Writer gost

      do my homework need help with my homework do my homework do my homework essay writer essays lab essay writing in english language college essays personal narrative paper writing services essay writing service australia essay writing service college essay writing service write my essay write my essay write my essay college essays written in third person writing service writing services writing services custom assignment writing

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        27.10.2018 ob 16:08 Best Payday Loan JW gost

        installment loans installment loans no credit bad credit installment loans installment loans no credit online loans no credit check second chance payday loans fast loans no credit check payday loans no credit check credit loans guaranteed approval installment loans no credit credit loans guaranteed approval credit loans guaranteed approval

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    280. gost
      27.10.2018 ob 16:42 car loans online gost

      used car auto loan rates lowest auto loan rates auto loan car interest rates 2018

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    281. gost
      27.10.2018 ob 17:52 Easy Payday Loan JW gost

      instalment loans loans online direct loans online direct best payday loans online

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    282. gost
      27.10.2018 ob 19:07 Loans JW gost

      loans online payday loans online direct personal loans online rise loans personal loans for bad credit calculating interest on a loan bad credit personal loans personal loans for bad credit payday loan apr credit loans guaranteed approval bad credit loans credit loans guaranteed approval

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        27.10.2018 ob 19:21 Write Essay For Me gost

        write a paper writing service writing service help writing a novel essay writing service writing service essay writing service write an article review do your homework do my homework do my homework do my homework buy custom essay online write my essay write essays for me college essay sports environment essay writing essay scholarships for college essay writer college essays npr

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    283. gost
      27.10.2018 ob 22:50 Payday Loan JW gost

      personal loan for bad credit personal loans for bad credit personal loan for bad credit personal loan for bad credit bad credit installment loans payday loans austin installment loans installment loans for bad credit instant approval bad credit loans personal loans guaranteed approval poor credit loans guaranteed approval poor credit loans guaranteed approval online loans payday loan cash advance utah online loans loans for bad credit loans for bad credit bankruptcy loans loans for bad credit no credit check payday loans instant approval western union loan loans no credit check loans no credit check loans online payday loans online loans online loans online apply for a loan loan until payday loans for very bad credit bad credit auto loans cash advance usa cash advance online long term loan credit debt consolidation loans payday loans online online payday loans loan estimate payday loans online no credit check

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        28.10.2018 ob 0:53 Online Essay Writers gost

        college paper writing service annotated bibliography assignment writing services critical problem solving writing a conclusion in an essay essay writer english essay questions poetry essay college essay writing service college essay writing service custom assignment writing service college essay writing service college essays about failure write my essay write my essay online help writing narrative essay do my homework need help with my homework do my homework can you do my homework

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    284. gost
      28.10.2018 ob 1:12 Online Payday Loans JW gost

      pay day loans near me loans online payday loans online loans online small loans for bad credit need money now online payday loan reviews i need money fast payday loans no credit check same day best credit fast loans no credit check online payday loans no credit check poor credit loans credit loans guaranteed approval credit loans guaranteed approval usda loans home equity loan online payday loans instant approval online payday loans online payday loans same day personal loans what is cash advance bad credit installment loans guaranteed instant cash loan personal loans for bad credit personal loans for bad credit payday loans sacramento weekly payday loans personal loans application loans emergency money rise loans best student loans online loans no credit check online loans installment loans no credit check cash advance va home loans payday loans portland oregon cash advances

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    285. gost
      28.10.2018 ob 1:57 Instant Online Loans JW gost

      take out a loan installment loans online installment loans best personal loans for bad credit loans no credit check debt consolidation credit card loans no credit check installment loan definition best online loans best online loans online loans for bad credit online loans

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        28.10.2018 ob 2:25 Paydayloan JW gost

        bad credit loans bad credit loans credit loans guaranteed approval no credit loans

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    286. gost
      28.10.2018 ob 2:42 Instant Online Loans gost

      online loans no credit online loans online loans online loans bad credit personal loan for bad credit poor credit loans guaranteed approval personal loans guaranteed approval guaranteed payday loan approval personal loans low interest loans without checking account pay loans day payday loan personal loans for bad credit payday 3 personal loans for bad credit personal loans with bad credit online payday loans no credit check quicken personal loans payday loans online no credit check what is an unsecured loan cash advance personal payday loans express cash advance guaranteed unsecured loans loans with bad credit loan with bad credit consolidation loans for bad credit castle payday loans online loans no credit check same day payday loans no credit check payday loans no credit check loan for 5000 loans online loans online advance cash personal loan interest rate installment loans installment loans installment loans no credit check installment loans no credit

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        28.10.2018 ob 2:45 Paydayloan JW gost

        cash advance places near me loans online payday loans online no teletrack payday loan companies online loans no credit check free payday loan fast loans no credit check loans no credit check bad credit loans payday loans now no credit loans bad credit loans guaranteed approval

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    287. gost
      28.10.2018 ob 3:08 Payday Loans gost

      poor credit loans guaranteed approval poor credit loans guaranteed approval poor credit loans guaranteed approval poor credit loans online payday loans online payday loans online payday loans no credit check payday loans online personal loans for people with bad credit debt consolidation loans for bad credit personal loans with bad credit payday loans oregon payday loans no credit check same day payday loans no credit check payday loans no credit check fast loans no credit check installment loans online take out a loan credit builder loans starter loans to build credit loan application pdf low interest loans 1000 loan personal loans low interest rates guaranteed approval loans best online loans online loans no credit online loans no credit express cash advance cash advance online cash advance internet loans loans online top debt consolidation companies payday loans online payday loans online no credit check loan money fast loan with bad credit personal loan for bad credit personal loans bad credit

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    288. gost
      28.10.2018 ob 5:16 Loan Cash JW gost

      cash advance today online loans online loans no credit check personal loans payday loans no credit check pay day loan bad credit online payday loans no credit check payday loans no credit check loans loans loans fast cash signature loans

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        28.10.2018 ob 5:28 Speedy Cash JW gost

        loans for bad credit personal loan for bad credit personal loan for bad credit dollar loan personal loan for bad credit personal loans for bad credit direct lender tribal bad credit loans not payday loans cash advance express cash advance payday loans in virginia cash advance large loans online payday loans no credit check payday loans no credit check payday loans online no credit check personal loans low interest personal loans with low interest 1000 loan personal loan interest rates payday loans online loans online credit online loans online payday loan online payday loans online online payday loans online payday loans online loan personal loan template loans online online loan installment loans no credit check online installment loans installment loans installment loans personal loans guaranteed approval credit loans guaranteed approval credit loans guaranteed approval bad credit loans

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    289. gost
      28.10.2018 ob 5:41 Best Online Loans JW gost

      best payday loans online best payday loans online loans online payday loans online no credit check

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    290. gost
      28.10.2018 ob 6:50 Speedycash JW gost

      cash advance express cash advance cash advance cash advances

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        28.10.2018 ob 6:58 becu auto loan gost

        car loans guaranteed approval bad credit car loan best car loan rates today best car loan rates today auto loan bad credit car loans guaranteed approval auto loan car loan with bad credit

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    291. gost
      28.10.2018 ob 7:57 Loans For Bad Credit JW gost

      cash advance usa cash advance online loans for people with poor credit cash advance online loans online loans bad credit online loans online loans housing loans loans for bad credit personal loan for bad credit loan with bad credit

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        28.10.2018 ob 8:00 car financing gost

        lowest auto loan rates for excellent credit lowest auto loan rates best auto loan rates auto loan rate

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    292. gost
      28.10.2018 ob 8:43 Personal Loans gost

      easiest payday loan to get payday loans no credit check lenders small personal loans with bad credit personal loans for bad credit poor credit loans guaranteed approval instant cash online payday lender direct personal loans guaranteed approval installment loans no credit money advance installment loan installment loans no credit check payday loans no credit check payday loans no credit check online payday loans no credit check no credit check payday loans instant approval online loans online loans no credit check online loans online loans cash advance usa express cash advance cash advance cash advance online personal loans low interest low interest loans loans direct loan transfer online payday loans online payday loans holiday loans online online payday loans loan for poor credit short term loans for bad credit loans for bad credit housing loans loans online instant loans online cash america loans no fax payday loan

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    293. gost
      28.10.2018 ob 10:52 Spotloan JW gost

      loans loans loans with low interest loans

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    294. gost
      28.10.2018 ob 12:01 Getting A Loan JW gost

      usa cash loans same day payday loans no credit check payday loans no credit check same day payday loans no credit check

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        28.10.2018 ob 12:30 Instant Online Loans JW gost

        payday loans online online payday loan payday loan online payday loan online personal loans for poor credit personal loans for people with bad credit personal loans for bad credit personal loan for bad credit loans low interest personal loans personal loan interest rates speedy payday loans

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    295. gost
      28.10.2018 ob 13:05 Online Loan gost

      personal loans for bad credit personal loans for bad credit personal loan for bad credit personal loans for bad credit express loans loans online advance cash loans for poor credit scores what is an unsecured loan take out a loan bad credit installment loans guaranteed online installment loans credit loan company cash advance online payday board payday cash advance loans no credit check payday loans no credit check payday loans no credit check payday loans no credit check online loans payday loans best payday loans guaranteed acceptance how to get a loan unsecured debt consolidation loans loans with low interest best pay day loans online payday loans fast easy cash my payday loan payday loan online loans for debt consolidation loan with bad credit loans for bad credit loans for bad credit credit loans credit loans guaranteed approval credit loans guaranteed approval personal loans guaranteed approval

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        28.10.2018 ob 13:32 Online Essay gost

        write my essay for me help me write my essay write my essay online write my essay essays nonfiction essay rewriter buy essay papers cheap essay scholarships college students write a paper online pay to write papers essay writing service paper writing services finance homework do my homework homework do your homework writing services paper writing services writing service writing service

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    296. gost
      28.10.2018 ob 13:51 Loan gost

      credit consolidation loans for bad credit installment loan installment loans no credit check take out a loan cash advance cash advance cash advance cash advance online payday loans online payday loans online payday loans online payday loans personal bad credit loans lender online loans online loans for bad credit debt consolidation loans for bad credit loans for bad credit usa cash net best loans for bad credit personal loans for bad credit personal loans for bad credit personal loan bad credit personal loans for bad credit fast loans no credit check fast loans no credit check tribal loans direct lenders payday loans no credit check loans online no credit check online loan companies loans online loans online direct credit loans guaranteed approval easy cash loans online bad credit loans guaranteed approval credit loans loans bad credit auto loans money loans online loans with low interest

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        28.10.2018 ob 13:52 upside down car loan gost

        capital one auto loans car loan rates car loan interest rate car loan interest

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    297. gost
      28.10.2018 ob 14:22 Essay Writer Review gost

      essay rewriter custom writing essays essay writer essays lab

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        28.10.2018 ob 14:31 Payday Loans gost

        cash advance online cash advances express cash advance loans for 1000 installment loans installment loans installment loans online installment loans payday loans online no credit check first loan payday loans no credit check same day 1000 payday loan credit loans guaranteed approval 30 day loan poor credit loans credit loans personal loans for poor credit personal loan for bad credit personal loan for bad credit small personal loans with bad credit personal loans low interest rates loans without checking account 1000 loan online personal loan loan rehabilitation online payday loans payday loans online no credit check internet loans loans online online loans payday loans oklahoma city online loans loans online loans online loans online actual payday loan lenders loans for bad credit loans for bad credit cash loans for bad credit best debt consolidation loan

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    298. gost
      28.10.2018 ob 14:34 Paydayloan JW gost

      online payday loans emergency loans for veterans payday loan online personal loans for poor credit online payday loans no credit check no credit check payday loans payday loans no credit check payday loans no credit check online loans online loans bad credit online loans online loans

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        28.10.2018 ob 14:45 Loans Online JW gost

        va home loans cash advance online apply for a payday loan payday cash advance loans for bad credit 5000 loans best loans for bad credit payday in advance direct lender loans short term online loans online loan same day cash loans payday loans online online payday loans instant approval short term payday loans personal loans for poor credit personal loans for bad credit payday loan guaranteed approval loans with bad credit score fast loans no credit check same day payday loans no credit check online loans no credit check payday loans no credit check payday loans austin installment payday loans installment loan online installment loans loans online quick loans online personal loans online emergency payday loan loans in las vegas nevada credit loans credit loans guaranteed approval payday lender direct personal loan interest rates loans loans loans today

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    299. gost
      28.10.2018 ob 15:11 Loans JW gost

      online loans lender online loans best online loans

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        28.10.2018 ob 15:12 Easy Payday Loan JW gost

        personal loans with low interest rates low interest personal loans loans loans cash advance payday cash advance cash advance usa payday cash advance payday loan online americash loans online payday loans online payday loans

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    300. gost
      28.10.2018 ob 15:17 Speedy Cash gost

      small personal loans with bad credit personal loans for bad credit personal loans for bad credit bad credit personal loans loans for people with bad credit loans for bad credit loan with bad credit ez payday cash personal loans online loan origination loans online instant loans online installment loans online online installment loans bad credit installment loans guaranteed installment loans for bad credit cash advance cash advance get cash now low interest loan direct lender online loan best online loans online loans no credit check credit card debt consolidation online loans no credit check payday loans no credit check payday loans no credit check online payday loans online payday loans no credit check online payday loans no credit check online payday loans instant approval personal loans low interest loan application form loans with low interest rates low interest loans bad credit loans credit loans guaranteed approval credit loans guaranteed approval no credit loans

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        28.10.2018 ob 15:59 refinance car gost

        car loan interest rates car loan us bank auto loans 1.49 auto loan rates auto loan car loan for older vehicles auto loan auto loan

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    301. gost
      28.10.2018 ob 17:04 Buy Essays Papers gost

      best essay writing service best essay writing service essay writing service essay writing service

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        28.10.2018 ob 17:09 Money Loan JW gost

        payday loan cash advance cash advance cash advance online cash advance usa wells fargo loan online payday loans no credit check online payday loan online payday loan loans loans small loans with monthly payments money loans online

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    302. gost
      28.10.2018 ob 17:33 Cash Loan JW gost

      installment loans loan til payday installment loan installment loans personal loans for bad credit personal loan bad credit small personal loans with bad credit usda loans low interest loans payday cash advances loans loans

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        28.10.2018 ob 17:39 Aa Seat Assignment gost

        essay formats for college essay cheat sheet cheap essay writing informative essay writing paper writing services pay someone to write paper thinking problem solving writing service essay why i want to go to college write my essay essay writing wikipedia write my essay paper writing services best essay writing service cheap essay writing service college essay writing service social studies homework help help with my homework help me with my homework help me with my accounting homework

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    303. gost
      28.10.2018 ob 20:02 Spotloan JW gost

      online payday loans no credit check online payday loans payday loans online no credit check payday loan online online installment loans installment loans for bad credit bad credit installment loans guaranteed installment loans online loans bad credit online loans unsecured loans with bad credit online loans for bad credit

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        28.10.2018 ob 21:23 auto loans gost

        car loan credit union car loan rates best new car loan rates prequalify auto loan no hard inquiry credit union auto loan auto loan best auto loan rates auto loan rate

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    304. gost
      28.10.2018 ob 23:11 Loans Online JW gost

      bad credit loans payday loans in denver bad credit payday advance loan on line online payday loans no credit check payday loans no credit check payday loans no credit check online payday loans no credit check loans with bad credit cashusa consolidation loans for bad credit online loans for bad credit small personal loans online personal loan for bad credit personal loans with bad credit personal loans for bad credit badcreditloans personal loans with low interest rates loans with low interest loans installment loans online installment loans payday loan today installment loans online loans online loans no credit check online loans no credit online loans express cash advance personal loans with no credit check 1 hour loans online cash advance loans online america advance loans online loans online online payday loans payday loan online payday loan online online payday loans

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    305. gost
      28.10.2018 ob 23:42 refinancing car loan gost

      car loan car loan title loans online without inspection of car car loan

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    306. gost
      29.10.2018 ob 1:15 Payday Loan JW gost

      bad credit personal loans personal loans for bad credit personal loan bad credit personal loans for people with bad credit online loan online loans best online loans online loans loans loans personal loans with low interest rates personal loan interest rates

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        29.10.2018 ob 1:24 Payday Loan Online gost

        cash advance usa payday loans dallas legitimate payday loans cash advance usa personal loans for bad credit bad credit personal loans personal loans for bad credit personal loans for people with bad credit online loans best online loans online loans no credit online loans no credit online payday loans online payday loans payday loans online no credit check loans poor credit 5000 loans loans personal loans low interest rates loans with low interest loans for bad credit loans for bad credit loans for bad credit lendingtree personal loans installment loans installment loans no credit check money today online installment loans payday loans no credit check guaranteed online payday loans payday loans no credit check how payday loans work instant loans online loans online loans online loans online no credit loans credit loans guaranteed approval credit loans guaranteed approval personal loan poor credit

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    307. gost
      29.10.2018 ob 2:19 Payday JW gost

      direct lenders of payday loans payday loan cash advance cash advance american cash advance loans lenders only loan rates today cash advance payday loans online personal loans online loans for bad credit personal loans for bad credit loans for bad credit loans with bad credit

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    308. gost
      29.10.2018 ob 3:49 Online Payday Loans gost

      quick loans for bad credit online loan online loans online loans no credit quick loans online loan rates today loans online loans online ezmoney payday loans personal loans for bad credit online loan personal loans for bad credit payday loans online no credit check online payday loans loans in florida loans in florida payday loans no credit check payday loans online no credit check no credit check payday loans instant approval direct lenders for payday loans 100 approved need money now loans for bad credit loan with bad credit cash now no credit check no credit loans payment installment agreement bad credit loans personal loans guaranteed approval cash advance monthly payday loans online cash advance online cash advance online installment loans installment loan personal loan calculator payment installment loans loans loans same day loan personal loans low interest rates

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        29.10.2018 ob 4:03 Loans JW gost

        personal loans with low interest rates loans loans loans loans no credit check payday loans no credit check payday loans no credit check apply for a payday loan online best payday loans online instant loans online emergency loans for bad credit loans online

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    309. gost
      29.10.2018 ob 4:44 Pay Day Loans JW gost

      personal loan bad credit online payday loan instant approval personal loans for bad credit weekend payday loans online payday loan lender loans for bad credit loans for bad credit fast cash personal loan credit loans guaranteed approval poor credit loans credit loans guaranteed approval credit loans guaranteed approval

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    310. gost
      29.10.2018 ob 5:19 School Assignments gost

      help writing paper college paper writer writing services writing service

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        29.10.2018 ob 5:22 Loans For Bad Credit JW gost

        poor credit loans guaranteed approval loan shark credit loans guaranteed approval bad credit loans cash advance payday loan cash advance personal loan no credit check personal loans 100 approval installment loan loans in columbus ohio installment loans no credit installment loans online online loans online loan online loans no credit check online loans bad credit online payday loans payday loans online online payday loans no credit check online payday loans no credit check no credit check payday loans no credit check payday loans payday loans no credit check cash loans with no credit instant loans online payday loans online no credit check loans online no credit check best payday loans online calculate interest on loan consolidation loans for bad credit loans for bad credit loans for bad credit cashadvance loans in texas personal loans low interest personal loans low interest bad credit personal loans personal loan bad credit personal loans for bad credit personal loans for bad credit

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    311. gost
      29.10.2018 ob 5:58 Buying Essays Online gost

      college paper writing service pay someone to write paper writing service writing service essay writing college essay writing essay writer essay writer do my homework homework help victorians do my homework for me statistic homework help essay help sites essay writing toronto help me write my essay write an essay for me thanksgiving writing assignment essay writing services essay writing service essay writing service

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        29.10.2018 ob 6:02 Direct Lender Loans JW gost

        loans loans with low interest payday loans colorado low interest loans personal loans for bad credit personal loans for bad credit personal loans for bad credit loans for the disabled instalment loans loans online no credit check quick loans online same day loans no credit check online payday loans online payday loans instant approval online payday loans online payday loans instant approval 1 hour loans loans for bad credit online loans for bad credit loans for bad credit 1 hour cash loans online loans best online loans online loans bad credit loans in columbus ohio instant cash loan installment loans installment loans for bad credit credit loans guaranteed approval credit loans best personal loans companies loan star payday loan centers loan process payday loan cash advance cash advance no credit check payday loans get a personal loan payday loans no credit check payday loans no credit check

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    312. gost
      29.10.2018 ob 7:15 Instant Online Loans JW gost

      online loans bad credit online loans online loans bad credit payday loans in colorado springs

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        29.10.2018 ob 7:23 Payday gost

        installment loans installment loans installment loans installment loans credit loans guaranteed approval bad credit loans australia need payday loan credit loans guaranteed approval loans online loans lenders only loans online direct calculate interest rate on loan best online loans guaranteed acceptance payday loans online loans online loans personal long term loans personal loans for bad credit personal loans for poor credit personal loans with bad credit low interest loans badcreditloans loans for people with bankruptcy 500 cash loan cash advance cash advance form express cash advance cash advance online payday loans payday loans online online payday loan payday loans online small online payday loans payday loans no credit check no employment verification loans for bad credit simple loan agreement template no credit check payday loans instant approval payday loans online payday loans no credit check maximum loan amount

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        23.10.2018 ob 13:22 Pay Day Loans JW gost

        personal loans www payday loans bad credit personal loans best personal loans

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        23.10.2018 ob 15:37 Quick Loan JW gost

        best personal loans personal loan personal loans for bad credit local payday loans

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        23.10.2018 ob 15:45 Loans JW gost

        payday loans online no credit check payday loans online no credit check payday loan online how to get a payday loan online

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        23.10.2018 ob 17:21 Loans Online JW gost

        personal loans personal loans bad credit personal loans bad credit personal loans

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        23.10.2018 ob 23:33 Easy Payday Loan gost

        personal loan loans com calculating interest on a loan personal loans payday loans online no credit check get loan payday loans pay day loans

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        24.10.2018 ob 7:26 Get A Loan JW gost

        installment loan companies best personal loans personal loan rates personal loans

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        24.10.2018 ob 14:07 Personal Loans gost

        pay day loans payday loans online online payday loans no credit check pool loan

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        24.10.2018 ob 17:25 Loans Online gost

        payday loans payday loans debt loan online loans direct lenders only loans personal personal loans best personal loan personal loan

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        24.10.2018 ob 19:42 Money Loan JW gost

        credit loans guaranteed approval payday loans online no credit check payday loans payday loans no credit

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        24.10.2018 ob 22:12 Direct Lender Loans JW gost

        personal loans loan website payday loans near me no credit check payday loans in houston texas

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        25.10.2018 ob 2:36 Online Payday Loan gost

        loans instant personal loans online payday lenders bad credit personal loans

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        25.10.2018 ob 14:25 A Payday Loan JW gost

        money lending debt consolidation for bad credit online loan direct lenders loan without credit check

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        26.10.2018 ob 2:32 Bad Credit JW gost

        payday loan online payday loans online cash advance bad credit small payday loans

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        26.10.2018 ob 7:10 Bad Credit gost

        personal loan personal loans bad credit installment loans bad credit personal loan payday loans online best payday loans online payday loans payday loans

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        26.10.2018 ob 10:53 Personal Loans gost

        payday loans online bad credit loans for bad credit advance loans payday loans

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        27.10.2018 ob 9:00 Spotloan JW gost

        online payday loan internet loans direct loans student payday loan online cash advance usa online loans no credit check online loans no credit online loans cash advance cash advance payday loan cash advance cash advance

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        27.10.2018 ob 9:36 A Payday Loan JW gost

        cash advance utah online loans loans in charlotte nc online loans bad credit poor credit loans poor credit loans guaranteed approval credit loans guaranteed approval guaranteed payday loan approval direct lender payday loan payday loans no credit check payday loans no credit check loans to consolidate debt

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        27.10.2018 ob 22:31 1.99 auto loan gost

        car interest rates 2018 how to buy a car with bad credit poor credit car loans car loan auto loan auto loan auto loan lowest auto loan rates

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        28.10.2018 ob 3:37 refinance auto loan gost

        auto loan auto loan auto loan lowest auto loan rates for excellent credit buying a car with bad credit turbo title loan title loans online without inspection of car best used car loan rates

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        28.10.2018 ob 4:46 Cash Advance JW gost

        personal loans for bad credit bad credit personal loans personal loans for bad credit personal loans for people with bad credit

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        28.10.2018 ob 7:25 automobile gost

        capital one auto loans best used car loan rates best 84 month auto loan rates car loan auto loan best auto loan rates current auto loan rates bank of america auto loan rates

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        28.10.2018 ob 18:00 auto refinance loans gost

        84 month auto loan lowest auto loan rates for excellent credit best 84 month auto loan rates auto loan new car loan rates today car loan car loan rates car loan

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        28.10.2018 ob 18:28 Online Payday Loans JW gost

        online payday loans online payday loans online payday loans payday loans online no credit check loans for bad credit debt consolidation loans for bad credit cash loans for bad credit loans for bad credit personal loans for bad credit bad credit personal loans personal loans for bad credit personal loan bad credit

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        28.10.2018 ob 19:56 Pay Day Loan JW gost

        payday loans dallas payday bar installment loans bad credit online payday loans installment loans credit loans for bad credit bad credit installment loans installment loans indiana payday loans 1000 loan loans loans cash advance online cash advance cash advances payday loan bad credit bad credit loans poor credit loans poor credit loans guaranteed approval no credit loans same day payday loans no credit check same day payday loans no credit check payday loans no credit check payday loans no credit check payday cash advance personal loans for bad credit loans in tulsa loan online instant new payday lenders cash advance usa online loans bad credit online loan loans online payday loans online payday loans no direct deposit required best payday loans online loans for bad credit personal loans bad credit nevada payday loan consolidation loans for bad credit

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        28.10.2018 ob 21:25 Cash Loan JW gost

        loans online personal loans online no credit check unsecured loans bad credit cash advance locations small personal loans with bad credit personal loans for poor credit loans in san antonio personal loan for bad credit indiana payday loans loans personal loans low interest personal loans with low interest

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        28.10.2018 ob 22:34 Payday Loan Online gost

        installment loan guaranteed approval loans for 1000 poor credit loans guaranteed cash advance personal loans for bad credit cash advance places personal loans with bad credit personal loans for bad credit credit loans guaranteed approval credit loans credit loans guaranteed approval no credit loans direct lenders installment loans loans no credit check payday loans no credit check fast loans no credit check best debt consolidation loans approved by bbb online payday loans no credit check online payday loan reputable debt consolidation companies a payday loan installment loans online installment loans installment loans bad credit loans with monthly payments cash advance america scam loans for bad credit personal loans for bad credit loans with low interest personal loans with low interest personal loan interest rates best place to get a loan online loans online loans online loans best online loans unsecured personal loans bad credit payday loans online personal loan interest rate loans online direct

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        29.10.2018 ob 1:06 Pay Day Loans gost

        unsecured loans no credit getting a loan personal loans with low interest rates payday loan rates loan brokers personal loan bad credit personal loan bad credit personal loans for bad credit cash advance payday loan cash advance payday cash advance cash advance bank personal loan no credit check cash advance personal loans online credit online online payday loans online payday loan payday loan online paydayloans lenders payday loans no credit check same day payday loans no credit check fast loans no credit check payday loans no credit check online loans for bad credit online loans no credit online loans bad credit eloans credit loans guaranteed approval credit loans guaranteed approval quick payday loan no credit loans loans for bad credit loans for bad credit quick loans for bad credit consolidation loans for bad credit installment loans no credit check loans in philadelphia bad credit installment loans best personal loans for bad credit

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        29.10.2018 ob 1:33 Essay-writer.Org gost

        essay writing help writing my essay cheap essay writing essay writer cheap essay writing service writing service best essay writing service essay writing service write my essays write an essay for me write my essay college essays help electrical engineering homework help do my homework help with my homework economics homework help paper writing services paper writing service college paper writing service best college paper writing service

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        29.10.2018 ob 8:07 Loan JW gost

        loans online loan settlement online loans no credit online loans short loans online no credit loans personal loans guaranteed approval bad credit auto loans small personal loans with bad credit payday loan advance small personal loans with bad credit cashadvance

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        29.10.2018 ob 8:17 Speedy Cash JW gost

        online loan fast online payday loans online payday loans instant approval online payday loans

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.