https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

Slovenske smučarske skakalke prvič v zgodovini na stopničkah

20.1.2018  

Slovenske smučarske skakalke, so z drugim mestom na ekipni tekmi za svetovni pokal v japonskem Zau, prvič v zgodovini končale na stopničkah.


Urša Bogataj, Špela Rogelj, Ema Klinec in Nika Križnar so na ekipni tekmi za svetovni pokal na Japonskem osvojile drugo mesto.

Pred Slovenkami so bile le Japonke: Kaori Iwabuchi, Yuka Seto, Yuki Ito in Sara Takanashi, ki so Slovenke premagale za 54,9 točke. Na tretjem mestu so končale Rusinje.

Foto: FB Špela Rogelj (Fan page)

Na ekipni tekmi so se slovenske smučarske skakalke pomerile komaj drugič v zgodovini.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.