https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

Waitapu in Darla Smoking v soboškem MIKK-u

Murska Sobota, 22.01.2018 ob 6:05  

V soboto, 20. januarja 2018, sta v MIKKu v Murski Soboti nastopili skupini Waitapu in Darla Smoking.


Waitapu je predstavil novi album Hortus, ki je premišljen konceptualni album o potovanju, na katerega se je bend opravil v raziskovanju novega zvokovja, istočasno pa jih ta pot pelje v obratno smer, k izvoru in njihovim koreninam, posledično pomiritev in združevanje sodobne prakse s tradicijo. Inspiracija s francoskim dubom, psihedeličnim rockom in moderno bass glasbo na eni strani ter folkloro Međimurja (lat. Hortus Croatie) in deli Jože Horvata.

Darla Smoking je zasedba, ki jo sestavljata prekaljena akterja domačega podtalja – prvi skrbi za ritem, drugi pa manipulira s sempli, elektroniko in dimno zvočno zaveso.

Foto: Niko Časar

Več fotografij v spodnji galeriji …       

 

 

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      22.01.2018 ob 7:47 ggwp gost

      Foto katastrofa...

      0 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        22.01.2018 ob 18:22 gost

        V mikke se malo tezje slika ker je cista kmica,premislavle malo!!!postavi se na fotografovo mesto pa si predstavlaj kak bi ti sliko ce bi biu fotograf

        2 0 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.