https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: NK Slatina slavila na mednarodnem turnirju

Murska Sobota, 29.1.2018  

V nedeljo, 28. januarja, je v športni dvorani Ekonomske šole Murska Sobota potekal drugi del tekmovanja mednarodnega turnirja mlajših selekcij, ki ga je priredil NK Čarda. Pomerile so se U9 in U13 selekcije ekip, naslov prvaka pa je domov odnesla ekipa Slatine, ki je v finalu po streljanju kazenskih strelov premagala ekipo Mure. Tretje mesto je pripadlo ekipi ŠN Rudar iz Murskega Središča, ki je slavila nad ekipo iz Apač.


Kategorija U-9:
1. NK RADENSKA SLATINA
2. ŠNK RADGONA
3. DNŠ MURA
4. NK ŽELEZNIČAR MARIBOR

Kategorija U-13:
1. NK RADENSKA SLATINA
2. DNŠ MURA 1
3. ŠN RUDAR MURSKO SREDIŠČE (HRV)
4. NK APAČE

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. aldo
      29.01.2018 ob 14:38 aldo

      Odlično organiziran turnir. Čestitke zmagovalcem.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      29.01.2018 ob 17:48 radenci gost

      Cestitke mladim Slatinarjem in njihovim trenerjem za odlicen rezultat. Clani vzemite si za zgled te mlade nogometase in vso sreco v prvenstvu, da ostanete v tretji ligi!

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      29.01.2018 ob 19:52 sobočanec gost

      močan turnir, v tem delu slovenije najmočnejši zimski turnir, pohvala tem nekaj fantom-možem-trenerjem, za odlično izpeljan turnir

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      29.01.2018 ob 21:18 crucifix gost

      Izi Legenda alfa in omega Nk Radenske. Brez njega danes ne bi blo Nk Radenske ne njenih mlajših kategorij. Več takih fanatikov bi potrebovali, ki so z dušo in telesom pri klubu, to je prava pripadnost, Izi živi za ta klub. Slava mu. Pohvale tudi ostalim trenerjem in seveda dečkom za ta lep uspeh. Članski ekipi pa želim obstanek v tretji ligi.

      11 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.