https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Lepotni Studio DIVA - ko sebi in svojim bližnjim privoščite le najboljše

Murska Sobota, 30.01.2018 ob 6:00  

Pred kratkim je v prostorih nekdanje Trgovine Metka, na Lendavski ulici 13 B v Murski Soboti, svoja vrata odprl nov kozmetični studio z vrhunskimi aparati za nego obraza in telesa "Lepotni Studio DIVA."


V središču dobrega počutja, lepote in zdravja boste odkrili ime Lepotni Studio DIVA, ki je opremljen z najnovejšimi aparati za vaše dobro počutje in vam nudi različne tretmaje za nego obraza ter telesa.

Stres prepustite njim, saj vas bodo razvajali z raznovrstnimi storitvami - od pedikure, manikure, depilacije (klasične in IPL), kavitacije, radiofrekvence, limfne drenaže, ličenja, masaže, nege obraza in telesa,..

Pri njih se lahko poslovite tudi od pigmentacij, pozdravite pa se lahko z japonsko metodo vrisovanja obrvi, umetnimi in yumi trepalnicami. Vaša skrb za lepoto in zdravje lahko pri njih izgine.

Pričarajte pravljico tudi vašim najdražjim z nakupom njihovega darilnega bona. Na voljo so vam tudi brezplačni posveti.

Popust na vse storitve

Do 28. februarja 2018 vam nudijo 10 odstotni popust na vse storitve.

Vsem strankam so na voljo, od ponedeljka do sobote, med 8. in 20. uro, po predhodnem naročilu na telefonsko številko 041 343 402.

V studiu so na voljo ravno tako Afroditini izdelki in izdelki Neovita, ki so popolnoma brez konzervansov. Za lakiranje nohtov pa uporabljajo lake prestižne blagovne znamke Jessica in Brillbird.

Izkusite čarobnost tretmajev v Lepotnem Studiu DIVA, kjer bosta za vas poskrbeli Petra in Jerneja. Obiščite jih, ne bo vam žal!

Več o Lepotnem Studiu DIVA lahko najdete tukaj.


Več fotografij v spodnji fotogaleriji …     


Foto: Pomurec.com in arhiv Lepotni Studio DIVA

 

PR

 

    Fotogalerija