https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Občina Radenci zbira predloge za podelitev občinskih priznanj

Radenci  

Komisija za mandatna vprašanja, volitve in imenovanja Občine Radenci je objavila Javni razpis za zbiranje predlogov za podelitev priznanj občine Radenci za leto 2010. Predloge lahko podate pisno do 25. maja.

Občina Radenci pričakuje predloge za podelitev naziva Častni občan Občine Radenci, Plaketa Občine Radenci in Priznanje Občine Radenci do 25. maja. Predloge lahko podajo fizične osebe, podjetja, zavodi, krajevne skupnosti, društva, druge organizacije ter politične stranke, predlagatelj pa ne more biti hkrati predlagani.

V predlogu za podelitev priznanja občine morajo biti navedeni naslednji podatki: osebno ime oziroma naziv predlagatelja, navedba priznanja, ki se predlaga, ime in priimek oziroma naziv, rojstni podatki, prebivališče oziroma sedež in ostale podatke, ki se nanašajo na predlaganega kandidata ter obrazložitev in utemeljitev predloga. Priznanja Občine Radenci za leto 2010 bodo izbranim kandidatom podeljena na svečani akademiji ob praznovanju občinskega praznika.

Celoten javni razpis si lahko preberete TUKAJ.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.