https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

VIDEO: Zasedba Mojca predstavlja drugi singl z naslovom Se ti kdaj zdi

05.02.2018 ob 19:59  

Avtorica Mojca Prejac v pesmi razmišlja o trenutkih življenja, ko se počutimo, kot da ne pripadamo, da nas okolica ne razume,… želi da vsak spozna, da živi svoje življenje zase in ne za druge ter, da se za to ne rabi opravičevati in da se konec koncev vse zgodi z določenim razlogom.

Brez meja - prvenec zasedbe Mojca je bil izdan v samozaložbi maja 2017. Na albumu se zvrsti 9 avtorskih skladb, skupek dosedanjega ustvarjanja Mojce Prejac. Skladbe so med sabo žanrsko zelo raznolike, pa vendar avtorica ohranja svoj ustvarjalni izraz v vsaki od njih. Za zvočno podobo albuma je poskrbel producent Jože Zadravec.

Skladbi lahko prisluhnete spodaj.

MOJCA so:
Mojca Prejac: vokal, akustična kitara
Domen Gnezda: električna kitara, akustična kitara
Robert Ožinger: klaviature
Luka Herman Gaiser: bas kitara, kontrabas
Jože Zadravec: bobni, tolkala

Mojca Prejac, Domen Gnezda in Jože Zadravec prihajajo iz okolice Ljutomera, Robert Ožinger in Luka Gaiser pa z Lenarta.

Pri končni podobi albuma Brez meja so sodelovali še Karin Zemljič – spremljevalni vokali, Danilo Ženko – mastering in Igor Muršič – design.

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.