https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Iščejo se konstrukter-tehnolog, pomočnica vzgojiteljice predšolskih otrok in monter pohištva

07.02.2018 ob 21:56  

Tudi ta teden, smo za vas pregledali ponudbo prostih delovnih mest v Pomurju, razpisanih na spletnih straneh Zavoda za zaposlovanje in izbrali nekaj zanimivih delovnih mest.


KOCET, trgovina in storitve d. o. o., išče blagajnika v restavraciji za določen čas (12 mesecev). Pogoj za zaposlitev je srednja poklicna izobrazba ter 6 mesecev delovnih izkušenj. Prijava je možna do 13. 2. 2018.

CARTHAGO proizvodnja avtodomov d. o. o., išče 10 delavcev montažerjev za obdobje 3 mesecev. Pogoj za zaposlitev je srednja poklicna ali srednja strokovna/srednja splošna izobrazba. Pogoj je prav tako pripravljenost za večizmensko delo. Prijavite se lahko do 14. 2. 2018.

LB METAL, proizvodnja, storitve in trgovina, d. o. o., išče elektrikarja za določen čas (6 mesecev). Pogoj je srednja poklicna izobrazba, elektrotehnika in energetika. Kandidat mora dobro razumevati, govoriti in pisati v nemškem jeziku. Zaželene so tudi izkušnje iz področja industrijske elektrike, robotike, avtomatizacije, PROFIBUS, PROFINET, RGB-regalna skladišča ter znanje branja načrtov. Podjetje nudi možnost dolgoročne zaposlitve. Prijava je mogoča do 16. 2. 2018.

K - BUS, tovarna avtobusov d. o. o., išče konstrukterja-tehnologa za določen čas (6 mesecev). Pogoj je srednja strokovna ali srednja splošna izobrazba ter strojništvo in obdelava kovin. Delodajalec od kandidatov pričakuje tudi dobro znanje angleškega in nemškega jezika, znanje dela z AUTO-CADom ter vozniški izpit B kategorije. Prijava je možna do 21. 2. 2018.

MLADINSKI CENTER PRLEKIJE - POKRAJINSKI CENTER NVO, slovensko nacionalno združenje, delujočo v javnem interesu, socialno podjetje, išče mladinskega delavca/delavko za projektno delovno mesto za določen čas (9 mesecev). Zahtevana stopnja izobrazbe je od I. do VIII. stopnje, poljubne smeri. PomembnI sta zagnanost in zavzetost in ne formalno pridobljena ali nepridobljena izobrazba. Prijavite se lahko do 20. 2. 2018.

 

FRAJLA montaža, storitve, trgovina d. o. o., išče monterja pohištva, za določen čas. Pogoj za zaposlitev je srednja poklicna, lesarska, papirniška, plastična in steklarska izobrazba, ter podobna tehnologija. Od kandidata se pričakuje, da ima 2 leti delovnih izkušenj. Prijava je možna do 12. 2. 2018.

JANSIK, inženiring, gradbeništvo d. o. o., išče monterja strojnih inštalacij za določen čas (3 mesece). Pogoj za zaposlitev je srednja poklicna izobrazba. Drugi zahtevani pogoji so še: ročne spretnosti, delovna moč ter vozniški izpit B kategorije. Podjetje nudi možnost zaposlitve za nedoločen čas. Prijava je mogoča do 20. 2. 2018.

VRTEC MANKA GOLARJA Gornja Radgona, išče pomočnika vzgojitelja za določen čas, oz. do vrnitve delavke. Pogoj je srednja strokovna in srednja splošna izobrazba, ter varstvo otrok in skrb za mladostnike. Kandidati morajo tekoče obvladati slovenski jezik. Delodajalec od kandidata zahteva tudi potrdilo o nekaznovanosti. Prijavite se lahko do 12. 2. 2018.

KOCET, trgovina in storitve, d. o. o., išče delavca za določen čas (12 mesecev). Pogoj je srednja poklicna šola ter 6 mesecev delovnih izkušenj. Prijava je možna do 13. 2. 2018.

MINISTRSTVO ZA FINANCE UPRAVA REPUBLIKE SLOVENIJE ZA JAVNA PLAČILA, išče 2 višja svetovalca za poslovanje s PU. Pogoj za zaposlitev je visokošolska izobrazba 1. stopnje ali visokošolska strokovna (prejšnja). Način prijave in obrazec za prijavo so objavljeni na spletni strani Ministrstva za javno upravo, najdete jih tukaj. Prijava je mogoča do 14. 2. 2018.

Podrobnosti o predstavljenih in vseh drugih razpoložljivih delovnih mestih lahko najdete tukaj

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      09.02.2018 ob 9:36 delavec gost

      Plače so minimalne in ne redne ?

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      09.02.2018 ob 18:07 Gostja gost

      Kak se iscejo, ce pa kda posles prosnjo dobis odg ka je kandidat bil ze izbran. Resno?!?! Objavite tiste zaposlitve ge se ne delajo norca iz ljudi. Saj nej cudno ka izgubis voljo do posiljanja prosenj; ce pa objavijo razpise samo zato, ker morejo nej pa ker nekoga iscejo. Itak majo ze vseposedi svoje ljudi vnaprej dolocene. Pfuj Slovenija

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.