https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ODBOJKA

Gladka zmaga Panvite Pomgrad

8.2.2018  

Soboški odbojkarji so v 15. krogu 1. DOL zanesljivo premagali OK Črnuče s 3:0 (19, 21, 17) in tako ostajajo na 3. mestu.

Panvita Pomgrad: Črnuče 3:0

Set 1 - 25:19
Set 2 - 25:21
Set 3 - 25:17

Postava in točke za Panvito Pomgrad so dosegli:
Flisar 13, Bogožalec 12, Grut 9, Rojnik 6, Javornik 4, Kasnik 3, Hrastovec, Pečnik, Banič, Ratkai S., Felkar, Ratkai J., Bedrač, .

Postava in točke za OK Črnuč so dosegli:
Donik 12, Ponikvar 6, Jurič 6, Čopi 5, Kumer 2, Slovnik 2, Uršič 2, Tepič 1, Kumer, Mihelčič, Hafner, Valenčič.

Po porazu proti ACH Volleyu drugi ljubljanski klub proti Prekmurcem ni imel možnosti za presenečenje.

Domačini so dosegli prvo točko po bloku Flisarja in Bogožalca, a so gostje z mini nizom preobrnili izid in po bloku Uršiča povedli s 4:2, prednost pa zadržali do prvega tehničnega odmora. Ta je dobro del domačinom, ki so z nekaj zaporednimi točkami povedli z 11:8. Črnuče so nato uspele izenačiti na 11:11, nato pa je soboški stroj prestavil prestavo višje. Grut, Bogožalec, Flisar in Rojnik so bili najbolj zaslužni za delni izid 6:1, ki je prvi niz dokončno prevesil na domačo stran (25:19).

Zalet iz prvega niza so odbojkarji Panvite Pomgrad prenesli tudi v nadaljevanje in po vodstvu 4:0 je gostujoči trener Brumen moral vzeti polminutni odmor. Kaj prida Ljubljančanom to ni pomagalo, saj so po uspešnem napadu Rojnika domačini na prvi tehnični odmor odšli z rezultatom 8:2. Visoka prednost je morda malce uspavala Sobočane, kar so gostje izkoristili in se približali na 13:10. Domači trener Topovšek je reagiral z polminutnim odmorom in prednost je po bloku Kasnika spet narasla na varnih šest točk (19:13). A gostje se kljub na videz izgubljenem položaju niso predali, približali so se na 21:19, a so domačini v sami končnici popravili igro v napadu in po točki Bogožalca je bilo 25:21.

Tretji in kot se je kasneje izkazalo zadnji niz so bolje začeli Ljubljančani, ki so povedli s 3:1, a je Panvita Pomgrad na prvi odmor po zaslugi treh točk Bogožalca odšla z dvema točkama prednosti. Po nekaj težavah se je domača ekipa znašla v zaostanku, a je Topovšek z polminutnim odmorom umiril fante in po bloku Javornika je bilo 16:12. Panvita Pomgrad je zagospodarila na igrišču in pokazala, da je kvaliteta na domači strani. Semafor je po odlični igri kazal 22:14 in tekma je bila dokončno odločena in se končala 25:17.

 

Foto: Arhiv Pomurec.com

 

 

 

 

 

 

    Komentarji

    1. gost
      08.02.2018 ob 10:36 gost

      Gladka zmaga, samo tak naprej!!!

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.