https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Sneženje zajelo tudi Pomurje

Murska Sobota, 12.02.2018 ob 11:15  

Po sončni nedelji, ko se je sneg že začel topiti, je danes večji del države zajelo sneženje do nižin. Sneg tako že ovira promet in se oprijema cestišč, prav tako sneg povzroča težave na pomurski avtocesti. 

Preden se odpravite na pot, preverite vremenske in prometne informacije, predvsem pa vožnjo prilagodite razmeram na cestah. Po podatkih agencije za okolje bo sneženje tekom dneva zajelo večino države, ponekod pa bo veter gradil snežne zamete. Najvišje dnevne temperature bodo od -3 do 2, na Primorskem do okoli 4 °C. Jutri bo oblačno, predvsem na jugu in vzhodu države bo občasno še rahlo snežilo. Po napovedih vremenoslovcev lahko ob prehodu hladne fronte, do torka zapade do 15 centimetrov snega.

 

Vremenska napoved

Foto: MMC RTV

V sredo in četrtek bo pretežno jasno vreme, ob jutrih in deloma dopoldne bo po nekaterih nižinah megla, jutra pa bodo zelo mrzla.

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      12.02.2018 ob 11:44 sneg februarja gost

      Nej kak je čüdno ka februara snežij .Nej ka bi koga kap zadejla glede tega sneženja posebej vsako dnevnega pisanja

      9 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.