https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

Lendava Open 2018 - zmaga domače dvojice

Lendava, 15.2.2018  

V Lendavi se je odvil mednarodni rekreativni turnir Lendava Open 2018, na katerem je sodelovalo 26 tekmovalcev iz Slovenije in Hrvaške v različnih kategorijah.

V najmočnejši kategoriji A je zmago pri posameznikih slavil Dejan Glazer iz Maribora, drugi je bil Mitja Sekereš, tretji pa Bojan Sekereš, oba predstavnika kluba Lendava. Pri ženskah je zmagala Maja Žubrinić (Zagreb), druga je bila Brigita Golob (Maribor) in tretja Veronika Jelen Polak (Celje).

 

V kategoriji B je zmagal Andrej Mokotar, pred domačinoma Sašem Kranjcem in Borutom Kuprivcem. V kategoriji C pa je bil najboljši domači predstavnik Saša Pahor.

V moških dvojicah so prva tri mesta zasedli domačini; zmagala sta Peter Paller in Nejc Šendlinger, druga sta bila Robi Doler in Simon Kezele, tretja pa Sašo Kranjc in Saša Pahor. V mešanih dvojicah sta bila najboljša Andrej Mokotar in Veronika Jelen Polak, druga sta bila Saša Pahor in Martina Bukovec, tretja pa Simon Kezele in Ladislava Hranilovič.

Foto: BK Mladost

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.