https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Policist in vojaka pogasili požar

20.02.2018 ob 11:00  

Policist PP Lendava je skupaj z vojakoma slovenske vojske 10. februarja 2018 okrog 12.45 ure opravljal dela v patrulji za varovanje državne meje v naselju Razkrižje, kjer so opazili močan dim iz stanovanjske hiše.


Sklepali so, da je na objektu prišlo do požara, zato so se takoj zapeljali do hiše in opazili, da se skozi priprta vrata in okno močno kadilo.

Policist je obvestil OKC PU Murska Sobota in zaprosil za pomoč gasilce. Vojaka pa sta stekla do stanovanjske hiše in obvestila lastnike, ki so do kurilnice namestili vodovodno cev. V močno zadimljen prostor sta policist in vojaka nato izmenoma vstopala in tako začela z gašenjem požara. Istočasno so gasili tudi z vodo v vedrih. Požar je bil pogašen še pred prihodom gasilcev, ki so pogorišče zavarovali.

Z dejanjem so pravočasno preprečili večjo materialno škodo v kurilnici stanovanjske hiše.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      20.02.2018 ob 12:32 priča gost

      Kakšne medijske hvale si piše Soboška policija. Vejpa sta vojaka vse opravila in zdaj bo policaj kasiro pohvalo, ka si bo direktor zasluge pisal. Pravilno se glasi vojaka s sramotno plačo sta tvegala svoje življenje.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.