https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Zaposlitev v Pomurju: Iščejo se bolničar negovalec, konstrukter in programer

02.03.2018 ob 12:30  

Tudi ta teden smo za vas pregledali ponudbo prostih delovnih mest v Pomurju, razpisanih na spletnih straneh Zavoda za zaposlovanje, in izbrali zanimivejša delovna mesta.

DOM LUKAVCI išče bolničarja negovalca za določen čas (10 mesecev). Pogoj za zaposlitev je srednja poklicna izobrazba, zdravstvena nega in oskrba. Kandidat mora imeti opravljen tudi strokovni izpit. Prijave zbirajo do 6. marca 2018.

SPLOŠNA BOLNIŠNICA Murska Sobota išče inženirja laboratorijske biomedicine za določen čas (12 mesecev). Pogoj za zaposlitev je visokošolska izobrazba 2. stopnje, visokošolska univerzitetna (prejšnja) ali zdravstvena tehnologija. Od kandidata se pričakuje 6 let delovnih izkušenj, delovne izkušnje po strokovnem izpitu ter dodatna funkcionalna znanja s svojega področja. Prijave zbirajo do 5. marca 2018.

ROSENBAUER, proizvodnja in trgovina za gasilsko dejavnost, d. o. o. išče konstrukterja za nedoločen čas. Pogoj za zaposlitev je visokošolska izobrazba 1. stopnje, visokošolska strokovna (prejšnja), strojništvo in obdelava kovin. Od kandidata se pričakuje tudi obvladovanje programom Pro-engineer, Auto CAD, poznavanje gasilskih vozil, 2 leti delovnih izkušenj ter vozniški izpit B kategorije. Prijava je možna do 29. marca 2018.

RIS, raziskovalno izobraževalno središče Dvorec Rakičan išče koordinatorja in organizatorja kulturnega programa za določen čas (12 mesecev).  Pogoj za zaposlitev je višješolska ali višja strokovna izobrazba. Kandidat naj dobro obvlada razumevanje, govorjenje in pisanje angleškega in nemškega jezika. Prijava je mogoča le še jutri.

RADENSKA, družba za polnitev mineralnih voda in brezalkoholnih pijač, d. o. o. išče 6 operaterjev za določen čas (6 mesecev). Pogoj za zaposlitev je srednja poklicna izobrazba ali tehnika (podrobneje neopredeljeno) ter eno leto delovnih izkušenj. Delo je izmensko. Kandidati naj vloge pošljejo po pošti. Prijave zbirajo do 6. marca 2018.

ROŽA VETROV, nautika, računalništvo, storitve in trgovina d. o. o. išče 2 programerja za nedoločen čas. Pogoj za zaposlitev je visokošolska izobrazba 2. stopnje, visokošolska univerzitetna in računalniške vede. Zaželeno je znanje naslednji programov: bython, PHP, JAVA script, CCS, HTML. Prijava je mogoča do 21. marca 2018.

AROT, storitve, d. o. o. išče 7 reševalcev iz vode za nedoločen čas. Pogoj za zaposlitev je srednja strokovna ali srednja splošna izobrazba ter hotelirstvo in gostinstvo. Kandidati morajo imeti opravljeno licenco za reševalca in vode A1, A2 in B. Vlogo lahko oddajo tudi kandidati brez licence, saj imajo brezplačno možnost pristopa k tečaju. Prijavite se lahko do 23. marca 2018.

MURALES, tovarna masivnega pohištva d. d. Ljutomer, išče mizarja za splošna mizarska dela za določen čas (6 mesecev). Pogoj za zaposlitev je srednja poklicna izobrazba ali lesarska, papirniška, plastična, steklarska in podobna tehnologija. Kandidat ima možnost podaljšanja zaposlitve za nedoločen čas. Prijave zbirajo do 23. marca 2018.

OBČINA TURNIŠČE išče višjega svetovalca za nedoločen čas. Pogoj za zaposlitev je visokošolska izobrazba 1. stopnje ali visokošolska strokovna izobrazba (prejšnja). Kandidat mora dobro razumeti, govoriti in pisati slovenski, nemški in angleški jezik, prav tako pa mora dobro obvladati urejevalnik besedil, delo s preglednicami ter osnovno računalniško oblikovanje. Drugi pogoji so še: poznavanje področja dela lokalne samouprave, delovne izkušnje pri vodenju projektov, vozniški izpit B kategorije, osnove računalniškega znanja – urejevalniki besedil in tabel, znanje tujega jezika na višji ravni, ekonomska znanja, opravljeno obvezno usposabljanje za imenovanje v naziv, strokovni izpit iz upravnega postopka. Prijava je možna do 3. marca 2018.

Več informacij o prostih delovnih mestih, si lahko ogledate tukaj

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      02.03.2018 ob 13:42 Baklava gost

      Ka na občini Turnišče že pa zaposlujejo?

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      02.03.2018 ob 14:58 gost

      Na Radenski prihaja do številnih odpovedi, zato toliko novih zaposlitev. Zna mogoče gdo kaj se v tej firmi dogaja? Mogoče češki lastniki kaj serejo z plačami ali je kaj drugega v ozadju?

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      02.03.2018 ob 23:24 gost

      Radenska nikoli sploh nebi smela priti v tuje roke! Kot vedno, pa najebajo nic krivi delavci! Vse dobre firme smo prodali tujcem, zdaj pa vidimo, da so delavci na slabsem! Pol leta je do volitev, pa poslusas, kaj vse bo treba naredit! Dobesedno na bruhanje ti gre!!

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      04.03.2018 ob 15:38 gost

      Ta kandidat za občino Turnišče mora biti "par excelans". Čudno, da občina obstaja tako dolgo brez "takih ljudi". Kako hudiču jim to uspeva???

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.