https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

FOTO: Prleki priredili 8. Zobl žur

Ljutomer, 11.03.2018 ob 21:00  

Včeraj, 10. marca, je v diskoteki Oxygen v Ljutomeru, potekal 8. tradicionalni Zobl žur.


Zobl žur je tradicionalna »prleška fešta«, ki jo organizirajo študenti Prleškega študentskega kluba. Njen namen je, da ljudje spoznajo njihovo tradicionalno kulinariko.

 

Za glasbo so poskrbeli: The Cock Tails, Opća Opasnost, Odprava Zelenega Zmaja, Cuebrick, SID CISSE in Alexsis DJ aka Alex Sander.

 Več fotografij v spodnji galeriji ...

Foto: Blaž Weindorfer


    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.