https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

Derbi med Olimpijo in Beltinčankami dobile Ljubljančanke

14.3.2018  

V nedeljo so v 12. krogu SŽNL igralke ŽNK Teleing GMT Beltinci v derbiju v Ljubljani izgubile proti Olimpiji z 1 : 0 (0 : 0). Srečanje so tudi tokrat spremljale sporne sodniške odločitve. Olimpija je nastopila z okrepljeno ekipo Pomurk.

 

ŽNK OLIMPIJA - ŽNK TELEMACH GMT BELTINCI 1:0

Strelka: Mori (77)

TELEMACH GMT BELTINCI: Meršnik, Korošec, Kolbl, Česnik (73 Žolek), Zajmi, Rozmarič, Prša, Hofman (82 Sok), Frangež, Šiftar (89 Pernek), Makovec. Trenerka: Nuša Ladinek.

Trenerka Nuša Ladinek je v boj z Olimpijo poslala izjemno mlado zasedbo, ki v povprečju še ni bila polnoletna, saj je štela zgolj 17,7 let. V ljubljanskih vrstah sta nastopili tudi bivši igralki Pomurja Tjaša Tibaut in Manja Rogan. Strelka edinega zadetka je bila Adrijana Mori v 77. minuti.

»So zmage, ki se razlikujejo. So porazi, ki si niso enaki. Eden takšnih je tudi današnji v Ljubljani. Mlade Pomurke so s srčno predstavo namučile precej izkušenejše in na papirju tudi kakovostnejše nasprotnice, ki kot so po tekmi nekatere med njimi priznale tudi same, niso pričakovale tako žilavega odpora mladenk,« so zapisali po tekmi na spletni strani ŽNK Teleing GMT Beltinci.

»Najbolj sporna sodniška odločitev se je zgodila v 52. minuti tekme, ko je Špela Kolbl pobegnila domači obrambi, Jadranka Knežević-Zilić je zapustila svoja vrata in izven kazenskega prostora ravno toliko ovirala našo napadalko, da je izgubila ravnotežje in ni uspela zaključiti akcije. Piščalka je ostala nema, sodnik je kartone »pozabil« v garderobi, igra pa se je nadaljevala«, so zapisali o sodniških odločitvah v vrstah Beltinčank.

Izključen je bil tudi športni direktor Štefan Kozic, ki je moral predčasno zapustiti klop. Sodnik Gerkman se je pri odločitvi zanašal na besede domače igralke Urške Žganec, od središča dogajanja pa je bil močno oddaljen tudi prvi pomočnik Obrenović.

Teleing GMT Beltinci ima sedaj na drugem mestu 27 točk, enako kot vodilno Radomlje, ki ima tekmo manj. Olimpija je tretja s 24 točkami, vendar z dvema tekmama manj. V naslednjem krogu bodo Pomurke v nedeljo v Bratoncih gostile Krim Rolljet.

Foto: Facebook ŽNK Teleing GMT Beltinci

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      14.03.2018 ob 10:58 gost

      https://www.youtube.com/watch?v=M0WlqQOuyis&feature=share Ta posnetek pove marsikaj

      8 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      14.03.2018 ob 18:06 Špela gost

      G. Kozic pač ne more iz svoje kože. Neprimerno se obnaša vsepovsod. Zato žebsjefa kluva nihče noče. Čas je za umik.

      2 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      14.03.2018 ob 18:31 gost

      ce se nekdo bori za pravicnost, se ne pomeni da se neprimerno obnasa...

      9 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      14.03.2018 ob 20:10 gost

      Direktni rdeci karton,ce smo ali nismo navijaci Pomurja.Izgleda da je v zenskem nogometu tudi kuhinja.Skoda.

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      14.03.2018 ob 20:30 autmigec gost

      Jadranka Knežević-Zilić je zapustila svoja vrata in izven kazenskega prostora ravno toliko ovirala našo napadalko, da je izgubila ravnotežje in ni uspela zaključiti akcije. ..ravnotežje je izgubila zaradi predolgega predpasnika, ki ji je segal vse do gležnjev, pozabila si ga je namreč sneti, ko je doma malo pred tekmo pomivala posodo.Torej babe, pustite nogomet moškim, vij se pa prijmite kuhače pa loncof.

      3 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      14.03.2018 ob 22:01 gost

      autmigec ce te to ne zanima, pa si mnenja, da so zenske za eno.. reaitev enostavna, ne beri teh clankov. najlazje je komentirati nekaj, pa sedeti pred racunalnikom. vzpodbujaj sport, vzpodbujaj dejstvo, da nekso nekaj za sebe dela ... svaka cast dekletom, da nekaj delajo in predstavljajo prekmurje.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      15.03.2018 ob 6:34 Atek gost

      Vi nastopate ne tekmujete. To je tako ko si v zadnji ligi lahko državni prvak. Paradiranja in hvalisanja g. Kozica je konec. Žalostno kam smo prišli. V nedeljo bomo že igrale v Vidoncih. Vabljeni.

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      15.03.2018 ob 8:49 gost

      Tudi če samo nastopamo nam je lepo. Tisti in tiste, ki ste bili in boste z vsem nezadovoljni, teh se vas je Kozic rešil in sedaj je vzdušje med igralkami in tudi v vseh vodstvenih strukturah enkratno. Tudi če nikoli ne bomo več prve, sorry, ful smo srečne, vi pa lahko pljuvate po vseh, nas pač to ne moti.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      15.03.2018 ob 9:42 gost

      AVTOMIGEC ima očitno težave.Sicer se pa več krat vidimo..Takrat snemi očala..Draga so. Pa lep dan,avtosmrdugec.

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        15.03.2018 ob 11:35 gost

        Malo si zabredel-a, ne mešaj avtomobilov z autmigeci..autmigeci.. na štajerskih zelenicah tako imenujemo stranske sodnike..sicer pa, vsako bitje ima svoje veselje in ni lepo, da se nekomu omejuje take vrste svoboda kot je neke vrste šport.

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.