https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KULTURA

FOTO: Baletna predstava Gozdne vile navdušila občinstvo v Ljutomeru

Ljubljana, 18.03.2018 ob 6:10  

V petek, 16. marca, je v Domu kulture Ljutomer, potekala premiera zanimive baletne predstave "Gozdne vile", baletnega oddelka Glasbene šole Slavka Osterca.

Baletna predstava je potekala v štirih dejanjih. Prvo dejanje se začne s pomladjo. Škrat Brin se prebuja v svojo prvo pomlad v čarobnem gozdu. Zbudijo ga ptice pevke in oznanjajo, da se je njegov pravljični gozd začel prebujati. Sledi poletje, v katerem Brina medtem ko se sonči na svojem najljubšem javorjev listu, presenetijo dežne kaplje.

V tretjem dejanju zaradi obilice poletnega dežja, zrastejo gobe. Brin sreča tudi ježa, in se piči na njegovi bodici, veverice pa si z nabranimi lešniki že delajo zalogo za zimo. V zadnjem dejanju, zimi, Brina presenetijo beli kristalčki, ki se razposajeno vrtinčijo izpod neba. Zimske vile mu namignejo, da je čas, da si poišče zavetje, še preden se spremeni v snežaka.

 

Več fotografij v spodnji galeriji ...

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      20.03.2018 ob 14:22 Mama gost

      Lepo, vendar glasno za znoret!

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      20.03.2018 ob 14:49 gost

      Vse čestitke nastopajočim, glasba pa je bila res preglasna.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      20.03.2018 ob 16:05 gost

      če paje ozvočevalec prfuknjen..kaj češ,..nima občutka.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      20.03.2018 ob 18:52 Obiskovalka gost

      Kako lahko en kreten pokvari trud toliko otrok? A ni bilo v dvorani nikogar, ki bi mu tekel naj zmanjša jakost glasbe? Ravnatelj je spal?

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.