https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KULTURA

FOTO: Željkić in Celec poskrbela za obilo smeha v Zvezdi

Murska Sobota, 17.03.2018 ob 19:00  

V restavraciji Zvezda v Murski Soboti so v petek, 16. marca, ob 20.00 pripravili že 3. stand up večer, kjer sta za odlično razpoloženje in obilo smeha poskrbela JERNEJ CELEC in ŽELJKIĆ & ŽELJUDIN.

 

Prekmurec Jernej Celec je komik, scenarist in režiser, ki hitro postaja eno najbolj vročih imen domače komedije. Povedal je kako se kot Prekmurec počuti v Ljubljani in da ga vedno, ko pride v Prekmurje preseneti kakšno novo krožišče. Dotaknil se je tudi modernega starševstva, razpoloženja žensk, ki ga ugotoviš že po poslanem SMS-ju. Če ženska na koncu sporočila pošlje „smile“ pomeni, da je vse v najlepšem redu, če pa na koncu sporočila naredi piko, pa to ne pomeni nič dobrega.

Željko Čakarević – Željkić & Željudin zase pravi, da je radijec po duši in videzu. V svojem izvrstnem nastopu je povedal kar precej šal na račun Bosancev in tudi sam priznava, da je sin bosanskih staršev. Prav tako se je dotaknil partnerskega odnosa, zdrave sodobne ženske, ki daje velik poudarek zdravi hrani in je alergična na gluten, laktozo in še marsikaj. Za takšno žensko so superživila kurkuma in maca, zanj so superživilo čevapčiči.

Zadovoljno občinstvo je oba stand up komika nagradilo z dolgim aplavzom.

Več fototgrafij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija