https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KOŠARKA

Košarkarji Radenske Creativa do prve zmage v drugem delu prvenstva

24.3.2018  

Košarkarji RADENSKA CREATIV SOBOTA so si včeraj, 23. marca, v drugem delu prvenstva v 3. SKL, priigrali prvo zmago.  

JANČE : RADENSKA CREATIV SOBOTA  70 : 76

(23:18, 9:21, 21:19, 17:20)

Strelci za KK RADENSKA CREATIV SOBOTA

Tilen KUKEL 19
Mitja GOMBOC 18
Nejc JUTERŠNIK 16
Marko KUKEL 10
Slaviša MIROVIČ 10
Luka POJBIČ kOVAČIČ 3

 

Sobočani so v Ljubljani premagali ekipo KK JANČE, s katero so točno pred enim tednom doma izgubili za 3 točke. Tokrat so bili skozi celotno tekmo boljši od Ljubljančanov. Čeprav so igralci KK RADENSKE igrali brez treh igralcev prve peterke, so ostali igralci dokazali, da so sposobni igrati dobro in borbeno košarko, ki jim je na koncu prinesla zmago.

V zadnjem kolu letošnjega prvenstva v 3. SKL bodo košarkarji KK RADENSKE CREATIV SOBOTE igrali v petek, 6. aprila 2018, ob 17. uri v dvorani OŠ I MS proti vodilni ekipi razigravanja KK NAZARJE.

    Komentarji

    1. gost
      09.04.2018 ob 6:40 gost gost

      bravo tak se dela!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.