https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Iščejo se skupinovodja, spremljevalec gibalno oviranih otrok in svetovalec pripravnik

12.04.2018 ob 20:20  

Tudi ta teden smo za vas pregledali ponudbo prostih delovnih mest v Pomurju, razpisanih na spletnih straneh Zavoda za zaposlovanje in izbrali zanimivejša delovna mesta.


AM SPECIAL, trgovina d. o. o. išče avtomehanika za 3 mesece z možnostjo zaposlitve za nedoločen čas. Pogoj za zaposlitev je srednja poklicna izobrazba. Delodajalec od kandidata pričakuje vozniški izpit B kategorije. Ker delo poteka v avto-moto mehanični delavnici, bo kandidat izvajal servisiranje, vzdrževanje, čiščenje motornih vozil in vulkanizerske storitve. Prijave zbirajo do 18. aprila 2018.

CARTHAGO proizvodnja avtodomov d. o. o. išče 3 delavce montažerje – pomočnike CNC operaterja za določen čas (3 mesece). Pogoj za zaposlitev je srednja strokovna, splošna ali poklicna izobrazba. Zaželeno je znanje z delom na CNC strojih ter pripravljenost na večizmensko delo. Od kandidatov se pričakuje tudi vozniški izpit B kategorije. Prijavite se lahko do 18. aprila 2018.

HSG KARIERA nacionalni kadrovski operater d. o. o. išče 7 delavcev v proizvodnji za nedoločen čas. Za opravljanje dela zadostuje osnovnošolska izobrazba. Kandidati se lahko prijavijo do 18. aprila 2018.

LEGARTIS, GRADBENO PODJETJE d. o. o. išče skupinovodjo za 1 leto. Pogoj za zaposlitev je srednja strokovna, srednja splošna ali srednja poklicna izobrazba. Delodajalec od kandidata pričakuje 2 leti delovnih izkušenj ter vozniški izpit B kategorije. Prijave zbirajo do 20. 4. 2018.

LEGARTIS, GRADBENO PODJETJE d. o. o. išče tesarja za 1 leto. Pogoj za zaposlitev je srednja poklicna ali nižja poklicna izobrazba. Delodajalec od kandidata pričakuje 2 leti delovnih izkušenj ter vozniški izpit B kategorije. Prijavite se lahko do 20. 4. 2018.

OSNOVNA ŠOLA SVETI JURIJ OB ŠČAVNICI išče spremljevalca gibalno oviranih učencev za določen čas oz. do vračila delavca iz bolniškega dopusta (do 30. junija 2018). Pogoj za zaposlitev je srednja strokovna ali srednja splošna izobrazba ter izobraževalne vede. Kandidat naj k vlogi obvezno priloži potrdilo o nekaznovanosti ter potrdilo, da ni v kazenskem postopku. Od kandidata se pričakuje tudi fizična moč za prenašanje težkih bremen. Prijavite se lahko do 16. aprila 2018.

OSNOVNA ŠOLA KAJETANA KOVIČA RADENCI išče spremljevalca gibalno oviranih učencev in dijakov za določen čas oz. do vrnitve delavke z daljšega bolniškega dopusta. Pogoj za zaposlitev je srednja strokovna ali srednja splošna izobrazba ter družbene vede. Kandidat naj k vlogi doda potrdilo o nekaznovanosti. Prijava je mogoča le še jutri, 13. aprila 2018.

REPUBLIKA SLOVENIJA, Upravna enota Ljutomer išče svetovalca – pripravnika za določen čas (10 mesecev). Pogoj za zaposlitev je visokošolska izobrazba 1. stopnje ali prejšnja visokošolska strokovna izobrazba. Kandidati lahko pošljejo vlogo po pošti ali po elektronski pošti. Prijavite se lahko le še jutri, 13. aprila 2018.

ZD LJUTOMER Išče 3 tehnike zdravstvene nege – pripravnike (opravljanje pripravništva po programu) za določen čas (6 mesecev). Pogoj za zaposlitev je srednja strokovna ali srednja splošna izobrazba. Od kandidatov se pričakuje vozniški izpit B kategorije. Prijava je možna do 18. aprila 2018.

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      12.04.2018 ob 21:07 gastarbajter gost

      Boxmark v Avstriji - sanjska služba!!!! 4. 4. SEM SE UDELEŽIL PREDSTAVITVE ZAPOSLITVE S STRANI AVSTRIJSKIH UMETNIKOV ZAPOSLOVANJA V HOTELU DIANA. I majo sanjske služve v tej leder - firmi, povedo vse, samo ne kaj ta firma predstavlja v zdravstvenem vidiku posameznika. Povedo, takoj jutri rabimo 600 delavcev, povedo, da je organiziran prevoz z avtobusi iz Murske do firme!!!!!!! Torej isto, kot ko so vozili med II. svetovno vojno z vlaki v Aušvic!!!. Zgodovina se ponavlja, kako hudiča ne morejo dobiti za avtobus delavcev, pa že 2 leti vabijo, kot je vprašal, če so vmes Hrvati in Madžari, torej rabijo balkanski del Evrope. Samo, jebemti, enkrat so že švabi tu izgubili "rat", zdaj nas pa hočejo ponovno "pošvabit", za male pare. Govoril pa je gospod tudi o neki zakonodaji, ne vem, če ta v Sloveniji ne zaščiti delavca bolj kot avstrijska. Le urno ubogi Slovenčeki, prijemte za delo, naj vas sužnijo!

      10 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      12.04.2018 ob 21:22 gost

      Pocakajmo se malo z delom v tujini, saj imamo letos volitve in kandidati imajo vse programe, kako bo vse drugace! Ce pridejo pravi ljudje na pozicije v Sloveniji, bo tudi pri nas boljse.

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      13.04.2018 ob 18:20 avtomatik gost

      švabi v Odröncaj palik nücajo 3 cnc operaterje - UMETNIKE ZA 3 MESECE !!!!!! Ka jin što ide na izle v indijokoromandijo?

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.