https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: Nogometaši NK Kema Puconci premagali ŠD Cven

Puconci, 1.4.2018  

Na nogometnem igrišču pri športnem centru v Puconcih je v soboto, 31. marca, bila odigrana prva tekma spomladanskega dela 1.MNL v sezoni 2017/2018, med domačim klubom NK Kema Puconci in gostujočim moštvom ŠD Cven. Zmagala je domača ekipa z rezultatom 4 : 1 (1 : 0 po prvem polčasu).

Kljub slabšemu vremenu se je ob igrišču zbralo okoli 30 gledalcev, ki so si z zanimanjem ogledali tekmo 13. kroga 1.MNL. Za domačo ekipo so zadeli: Matis Nejc Jan v 23, Matis Nejc Jan 66, Budja Benjamin 75, Šoš Peter 89. Edini strelec gostujoče ekipe je bil Pongračič Mario v 71. minuti. Glavna sodnica na tekmi je bila Tjaša Misja iz Gornje Radgone. NK Kema Puconci je uvrščena na sredini, ŠD Cven pa je trenutno zadnje moštvo na lestvici.

Igralci NK Kema Puconci: Kuzma Matjaž, Kopunovič Luka, Celec Igor, Dani Primož, Kuzma Marko Slavko, Matis Nejc Jan, Gjergjek David, Bukvič Jan, Svetanič Timi, Krenos Tilen in Svetanič Rok.  

Igralci ŠD Cven: Kolbl Primož, Rajh Luka, Pongračič Mario, Kosi Vaupotič Denis, Čuk Denis, Kapun Simon, Potočnik Sašo, Podgorelec Tadej, Novak Nino, Škrobar Marko in Pintarič Denis.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.