https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ODBOJKA

Kadeti in starejši dečki Panvite Pomgrad v polfinalu

Murska Sobota, 5.4.2018  

Kadeti Panvite Pomgrad so se po zmagi nad Črnučami ACH II uvrstili na polfinalni turnir. Po kadetih pa so se na polfinalni turnir uvrstili tudi starejši dečki. 

Kadeti Panvite Pomgrad so se v nedeljo, 25. marca 2018, po zmagi nad Črnučami ACH II uvrstili na polfinalni turnir. V skupini A vzhod so zasedli 4. mesto in si tako zagotovili uvrstitev na polfinalni turnir. Za konec so sicer izgubili proti SIP Šempetru, vendar to ni skazilo veselja varovancev Mihe Žaliga. Iz vzhodne skupine bodo v polfinalu zaigrali Maribor, Šempeter, Hoče in naši odbojkarji, na zahodu pa so si polfinale zagotovili Kostanjevica na Krki, Brezovica, Žužemberk in Salonit Anhovo. Na polfinalnem turnirju, ki bo v Murski Soboti, 13. maja 2018, bodo ob naših kadetih igrali še Hoče, Kostanjevica na Krki in Brezovica. 

Ekipo kadetov Panvite Pomgrad, ki si je zagotovila polfinale, sestavljajo: Žan Vori (kapetan), Žan Bedrač, Val Krajcar, Marko Stvarnik, Niko Kovačič, Dino Vinkovič, Aljaž Brinar, Aleks Rautar, David Novak in trener Miha Žalig.

Po kadetih so se na polfinalni turnir uvrstili tudi starejši dečki. Na zadnjem turnirju so pred domačim občinstvom dvakrat prepričljivo zmagali, kar jim je prineslo skupno 3. mesto v vzhodnem delu in uvrstitev med osem najboljših ekip v Sloveniji. Zadnji turnir, ki je potekal v Murski Soboti, so mladi odbojkarji začeli na najboljši možni način, saj so z 2:0 (20, 18) premagali direktnega konkurenta za 3. mesto, ekipo iz Hoč. Tudi drugo tekmo so dobili z 2:0 (13, 10), padel je Šempeter. Z dvema zmagama na domačem turnirju so si tako zagotovili končno 3. mesto, zaostali so le za Braslovčami in Mariborom. Za vstop v veliki finale se bodo, 6. maja 2018, pomerili s Hočami ter Salonitom in Žužembergom, ki sta v zahodni polovici osvojila prvo in drugo mesto. 

Ekipo starejših dečkov Panvite Pomgrad, ki si je zagotovila polfinale, sestavljajo igralci: Dino Vinkovič, Niko Kovačič, Rene Potočnik, Tim Štimulak, Aleks Petrovič, Niki Vrbnjak, Jure Jureš, Miha Zelko, Klemen Novak, Timotej Prelog, Lovro Rep in trener Bojan Novak. 


Kar dve selekciji mladih odbojkarjev Panvite Pomgrad na polfinalnem turnirju najboljših osmih ekip v državi, je lep dosežek in potrditev dobrega dela z mladimi, v klubu pa se bomo potrudili, da bi kakšen polfinalni turnir organizirali v Murski Soboti.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.