https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

Plesalci Plesne šole Urška Pomurje z medaljami iz Sarajeva

19.4.2018  

Minuli konec tedna je v Sarajevu potekala mednarodna tekma Inter Dance Fest, ki so se je udeležili tudi plesalci Plesne šole Urška Pomurje.

17 plesalk se je v družbi trenerke Nine Mernik odlično odrezalo v mednarodni konkurenci. Ta je bila huda, saj je nastopilo skoraj 3000 plesalcev iz sedmih držav. Na plesišču so se pomerili v vseh stilih modernih plesov, hip hop, disco dance, modern, jazz, street, show in break dance.

Plesalci PŠ Urška Pomurje so že prvi dan poleg ostalih odličnih rezultatov osvojili pet medalj:
•    1. mesto disco solo deklice: Lina Stanek
•    1. mesto disco solo deklice 2: Elena Šonaja
•    2. mesto disco duo člani: Gloria Makovec in Brina Godec
•    2. mesto disco duo otroci: Elena Šonaja in Ela Hozjan
•    3. mesto disco solo mladinke: Lana Tivadar.

Tudi nedelja je bila izjemno uspešna, saj so plesalke PŠ Urška Pomurje presegle vsa pričakovanja in poleg številnih dobrih rezultatov stopile tudi na stopničke:
•    1. mesto modern solo – Lana Tivadar
•    3. mesto modern duo – Brina Godec in Gloria Makovec
•    3. mesto mala skupina modern – Maja Pučko, Maša Mežan, Zala Šabjan, Ana Maučec in Mia Hozjan.

Poleg tekme pa je ostalo še ravno dovolj časa, da so se uspešne in zadovoljne plesalke sprehodile tudi po Baščaršiji, poskusile tradicionalno odlične čevapčiče in občudovale eno najlepših balkanskih mest.

Foto: Plesna šola Urška Pomurje

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.