https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

FOTO: Murini veterani premagali Križevce

Bakovci, 22.4.2018  

Danes, 22. aprila, je na nogometnem igrišču v Bakovcih bila odigrana tekma 16. kroga 1. MNL Murska Sobota, kjer so se pomerili Murini veterani in nogometaši Križevec. Murini veterani so ob koncu tekme slavili s 3:0. 

Mura veterani - Križevci 3 : 0 (0 : 0)

(Vrečič Dejan 50 in 87 min, Logar Goran 72 min)   

Mura veterani: Dervarič Goran, Kokaš Jožef, Kerčmar Iztok, Car Drago, Rajnar Sebastian, Krančič Franc, Logar Goran, Jančar Tadej, Vrečič Dejan, Gutalj Goran in Vicković Duško.

Križevci: Šlihthuber Mihae, Vukan Renato, Vegi Kalamar Aleks, Lainšček Dominik, Hari Tadej, Vöröš Aljoša, Pondelek Alen, Karoli Denis, Rocner Goran, Šebök Niko in Škaper Renato.

Izključeni: Karoli Denis 79 min.

Glavni sodnik: Habjanič Sašo
1. pomočnik: Vereš Darko
2. pomočnik: Rems Jure

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

      • gost
        22.04.2018 ob 22:02 muraš gost

        Očitno se vse Murine selekcije davlejo v medije gda zmagajo. Prejšnjo nedeljo so dobili porcijo v Selu in ni bilo nič objavljeno. Pri Murinih veteranih so itak samo Kuzmičovi ljudje iz opozicije, kateri bi še svoje žene dali, samo, da bi se priključili na Kuzmičov bankomat. Vickovic, Gutalj, Krančič,...

        4 5 Prijavi neprimerno vsebino
    1. gost
      23.04.2018 ob 8:10 TNT gost

      Ti ljudje, ki jih omenjaš so nekdaj nekaj dali in pokazali za Muro. Lahko bi bili srečni če bi današnja Mura imela tako kvalitetne igralce. Če sedaj igrajo rekreativno si ne zaslužijo blatenja.

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        23.04.2018 ob 8:32 vidonske gost

        Kaj so pa oni dali MuriI????????? ha,ha,ha.. Oni Muri niso dali NIČ, ampak so samo od Mure dobivali. Niti eden ni igral zastonj. Zato o takih bedarijah, da so dali Muri ne piše, ker iz sebe delaš BUTALCA. Oni bi spet radi dobivali od Mure in jim naš Kuzmič tega ne pusti, ker ve, kdo in kaj so!!! Ritolizniki, šinfači, denaropapeke...

        2 3 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        23.04.2018 ob 9:13 kafič nakladače gost

        Meni je smejšno , gda so pri Muri pejneze, se oglašajo kvazi delomrzniške legende kluba in se hvalijo kak so one dali Mure ogromno. Moje osebno mnenje je bedak ostane celo življenje bedak.

        1 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      23.04.2018 ob 9:28 TNT gost

      Kdo pa nima rad denarja. Edino kakor praviš je to lahko bedak. Glavno kar pa sem hotel povedati, da so ti igralci nam gledalcem prikazovali kvalitetno nogometno znanje in bi današnja Mura lahko bila srečna, če bi imela take igralce v svoji ekipi. To da bi imeli radi Kuzmičov denar pa dvomim, saj živijo od svojega poklica ne pa od nogometa.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        23.04.2018 ob 10:31 gost

        Totalno Nori Telebajsek, kateri ne želi slißati resnice in živi v risankih, kjer nobeden ne želi denarja. Kuzmič stiraj jih na pašnik v Vidoncaj igrat, ker si nobeden ne zasluži nič od Mure. Kuzmič mi armada navijačov smo s tebof in poznamo vse te nakladače v opozicije.

        1 2 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      23.04.2018 ob 12:15 gost

      Ka je križevci sape je svalilo proti veterančekon???

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      23.04.2018 ob 13:04 gost

      Krizevci na pragu tretje lige!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      25.04.2018 ob 9:13 RAZPAD KLUBA gost

      KRIŽEVSKE SRAMOTE V SOBOTO ŠE POPUŠITE Z ŠLIHTHUBEROM V GOLE! SMEJŠNE KRIŽEVSKE PIJANICE. NEMATE VEČ ZA BUREK V KRIŽEVCAJ!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        25.04.2018 ob 10:02 kdor visoko leta nizko pade gost

        Dedeki vas že premaguvlejo... Ha,ha,ha.. Šlic je prišo od športnega direktora do golmana... Resno van v Križevcaj more fejst slabo iti kak od Šlica oče na občini. Nema para , nema muzike .. nekak tak stare pregovor prave...

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.