https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Voznik motornega kolesa podlegel poškodbam

23.04.2018 ob 7:00  

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali štiri prometne nesreče, štiri kazniva dejanja, pet kršitev javnega reda in miru, dve poškodbi vozil na parkirnih prostorih, šest povoženj divjadi in pridržali so enega kršitelja.

V obravnavanih prometnih nesrečah je en udeleženec umrl, dva sta bila hudo telesno poškodovana in en lahko telesno poškodovan.

Ob 12.20 uri je med Martjanci in Vanečo voznik motornega kolesa v križišču trčil v osebni avtomobil, ki je vozil pred njim in zavijal v levo. Voznik motornega kolesa je bil odpeljan v bolnišnico, kjer pa je pozneje umrl.

Okrog 11.20 ure je v Lastomercih voznik osebnega avtomobila zapeljal z vozišča in čelno trčil v drevo. Utrpel je hudo telesno poškodbo. V Petajncih  je na kolesarski stezi padla kolesarka in se hudo telesno poškodovala. V Logarovcih pa je voznik osebnega avtomobila zapeljal z vozišča in trčil v betonski propust. Utrpel je lahko telesno poškodbo.

 

S področja kriminalite je bila na območju M. Sobote obravnavano, poškodovanje osebnega avtomobila,  tatvina registrskih tablic in poškodovanje tuje stvari. Registrska tablica pa je bila odtujena tudi na območju G. Radgone.

Javni red in mir je bil kršen trikrat v zasebnih prostorih in dvakrat na javnih krajih. Kršitelj, ki je nadaljeval s kršitvijo na javnem kraju je bil pridržan.

Meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju Policijske postaje Murska Sobota.  

 

 

 

 

 

    Komentarji

    1. gost
      23.04.2018 ob 15:33 gost gost

      Ja, pozdravljeni, pred lejti san ze opozarjo pristojne na to, da je ta cesta zelo nevarna, celo ob vikendih, ko motoristi dosegajo vec kod 100- 120 kmh v ta ovinek, omejitev hitrosti je tu 70kmh, nobeden se ne zaveda, kaj lahko to pomeni za zivljenje, PRISTOJNI ORGANI PA NIC, lansko leto sem jih opazil samo dvakrat na tej relaciji, enkrat pri pokopaliscu in enkrat skriti v koruzi preko vodnega zajetja pri rimski cardi, zalostno, prosil bi pristojne, da redno nadzirajo promet na tej relaciji, ali pa morda vedo da se na tej cesti od Carde pa do Salamenec vozi z veliko hitrostjo, pa nalasc nocejo nadzorovati prometa, ali pa njim je mogoce prevroce zunaj.Lp

      0 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        23.04.2018 ob 18:44 gost

        Kaj pa imajo pristojni organi s tem, da kreteni ne vozijo po predpisanih hitrostih? Več se jih bo fentalo, manj nevarnosti bo na cestah. Če ubije samo sebe, naj kar divja...

        1 1 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.