https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Išče se delavec na kmetiji, fizioterapevt in pomočnik vzgojitelja

25.04.2018 ob 14:30  

Ste brez zaposlitve? Tudi v tem tednu smo iz strani Zavoda za zaposlovanje, za vas izbrali nekaj aktualnih prostih delovnih mest.


KEMA, Kremen in specialni gradbeni materiali, d. o. o. išče strojnika težke gradbene mehanizacije za nedoločen čas. Pogoj za zaposlitev je srednja poklicna izobrazba ter dve leti delovnih izkušenj. Drugi pogoji so še timsko delo in komunikativnost ter poznavanje osnov delovanja strojnih in elektro naprav – izpit TGM. Prijavite se lahko do 28. aprila 2018.

ABV Construction, gradbeništvo in inštalacije d. o. o. išče 2 vodovodna inštalaterja za določen čas (3 mesece). Pogoj za zaposlitev je srednja poklicna izobrazba ali gradbeništvo. Kandidati naj pokličejo za razgovor. Prijava je mogoča do 28. aprila 2018.

LIPA – Invest podjetje za investicije in trgovino, Murska Sobota d. o. o. išče delavca na kmetiji za določen čas (6 mesecev). Zadostuje osnovnošolska izobrazba. Kandidati naj pokličejo za razgovor do 30. aprila 2018.

VARIS proizvodnja gotovih kopalnic Lendava d. o. o. išče delovodjo za določen čas (6 mesecev). Pogoj za zaposlitev je srednja strokovna izobrazba, srednja splošna izobrazba ali gradbeništvo. Od kandidata se pričakujejo 3 leta delovnih izkušenj s področja vodenja in organiziranja proizvodnih procesov ter vozniški izpit B kategorije. Zaželjeno je aktivno znanje tujega jezika (AN, NE) in poznavanje MS Office. Kandidat naj bo odgovoren, zanesljiv, komunikativen, samostojen in sposoben obvladovanja sprememb. Prijava možna do 27. aprila 2018.

 

DOM STAREJŠIH OBČANOV GORNJA RADGONA d. o. o. išče fizioterapevta za določen čas, oz. do vrnitve zaposlene z bolniškega staleža in porodniškega dopusta. Pogoj za zaposlitev je visokošolska izobrazba 1. stopnje ali visokošolska strokovna (prejšnja). Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti ali e-pošti do 3. maja 2018.

OBČINA BELTINCI išče koordinatorja VI – projektnega sodelavca na projektu Youinherit za določen čas (13 mesecev). Pogoj za zaposlitev je visokošolska izobrazba (prejšnja), višja strokovna izobrazba, ekonomija. Od kandidata se pričakuje 6 mesecev delovnih izkušenj ter vozniški izpit B kategorije. Pričakujejo tudi komunikativnost ter sposobnost timskega dela. Prijavite se lahko do 30. aprila 2018.

DRUŠTVO PRIJATELJEV MLADINE MURSKA SOBOTA išče 2 kuhinjska pomočnika za določen čas (3 mesece). Za delo zadostuje osnovnošolska izobrazba. Delo se opravlja v otroškem počitniškem domu na otoku Krk – Baška. Prijavite se lahko do 30. maja 2018.

VRTEC RADENCI – RADENSKI MEHURČKI išče pomočnika vzgojitelja predšolskih otrok za določen čas (4 mesece). Pogoj za zaposlitev je srednja strokovna ali srednja splošna izobrazba. Kandidat mora imeti opravljen strokovni izpit ter priložiti potrdilo o nekaznovanosti. Prijavite se lahko do 30. aprila 2018.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      25.04.2018 ob 17:06 imre gost

      Panvita rabi sužnje za đagode brati v Ljutomeru pa za pobiranje česneka .Plača je takšna kot socialna pomoč in po deset ur na soncu ter pod folijo z svojo pijačo in svojim benzinom .Naj si berejo tisti iz pisarn klimatiziranih .

      9 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.