https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: Radenčanom še naprej ne gre - močnejši tudi Ljutomer

Ljutomer, 1.5.2018  

V soboto, 28. aprila, sta se na stadionu ŠRC Ljutomer pomerili ekipi Avto Rajh Ljutomer in Radenska Slatina. Obe ekipi sta del 3. državne nogometne lige. Tekma je bila del 22. kroga. Slavili so Ljutomerčani in s 4:0 ugnali Radensko Slatino. 


Pokazal se je ekipni duh Ljutomerčanov. Strelci golov so bili Žiga Šumak, Tine Celec ter Miha Rakovec, ki je dal kar dva gola. 

V 3. SNL - vzhod za Slovenski nogometni pokal se ekipa Avto Rajh Ljutomer nahaja na 4. mestu. Ekipa Radenske Slatine se trenutno nahaja 12. mestu. Na vrhu lestvice 3. SNL vzhod je trenutno ekipa iz Odrancev. Na zadnjem, 14. mestu je ŠD Bogojina. 

Radenski Slatini ni šlo, razlogov "zakaj" po besedah tehničnega vodje tudi sami ne najdejo. Po prvem polčasu so bili vsi nogometaši vidno utrujeni. Pri tem je svoje dodala predvsem vročina. 

Gledalci na obeh tribunah so uživali ob tekmi.

V senci je bilo še vzdržno, medtem ko je igralcem na igrišču bilo prej bolj vroče. 

V ekipi Avto Rajh Ljutomer so imeli dosti "daljšo" klop oziroma večje število rezervnih igralcev, medtem ko so je imela Radenska Slatina le 3 rezervne igralce. 

A glavno je bilo druženje.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      01.05.2018 ob 9:22 radencan gost

      Ne vem, zakaj smo sploh menjali trenerja???????????????? Samo tri gole smo dali v spomladanskem delu!?. Zal pa tudi prevec dobili!.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      01.05.2018 ob 10:01 čemaž gost

      Tak norih navijačev kak so pa v Radencih pa san nej vido še nikjer Te so pa res potrebni psihologa

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        01.05.2018 ob 21:53 gost

        Hotiza guy, (pismen) Lotmeržanar bi napisa: "Ne, nesen z Lotmerka, če te zanimle, veš. Tak ali tak vas fsi poznajo, veš." :p Izven rivalsikh 90min, se z Lotmeržanari odlično razmimo, naš, dobro mladinsko-občinsko sodelujemo, in smo poleti na jihoven bazeni, skorajda dnevno v trumah fküper, naaš. ;) Hodli smo ta v šole, oni v našo, in se že "celo" živleje poznamo. Ne ven, ke se ti tü zaj motaš. :D

        0 2 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      01.05.2018 ob 11:29 en gost

      Ekipa ki je v 4.ligi zasedla 4 mesto nima kaj iskati v 3.ligi. Se bodo pač vrnili nazaj tja kje jim je mesto...

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      01.05.2018 ob 11:39 gost

      Kavaš in Damek Verži vaj že čoka za novo sezono bila bi dobrodošla Damek zna dvigniti dečkom moralo to je on kot kapetan zelo dobro opravljal.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.