https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KOŠARKA

Geza pubovci s prvim mestom z Madžarske

5.5.2018  

Ulični košarkarji ekipe 3x3 GEZA PUB Beltinci so se pretekli vikend udeležili priprav v madžarskem mestu Körmend in tam sodelovali na mednarodnem prijateljskem turnirju ter osvojili prvo mesto.


Člani prekmurske ekipe ulične košarke 3x3 so se odzvali povabilu na turnir in na priprave v Körmendu, saj jih 19. maja čaka sodelovanje na močnem turnirju v Varaždinu na Hrvaškem, ki šteje za točke svetovne lestvice FIBA 3x3 in v primeru uspeha prinaša udeležbo na hrvaškem Challenger turnirju svetovne serije FIBA 3x3, kjer bodo nastopili najboljši ulični košarkarji na svetu.

Geza pubovci že takoj za tem nadaljujejo sezono in sicer  26. maja, ko se odpravljajo v Bratislavo na kvalifikacijski turnir prvenstva treh držav Slovaške, Češke in Poljske. Z uspehi na prihajajočih turnirjih želijo nadgraditi lansko uspešno sezono in skrbeti za promocijo tega vse bolj popularnega športa, ki je postal tudi olimpijska disciplina na prihajajočih poletnih igrah leta 2020 v Tokiu na Japonskem.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.