https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: Trnje na malonogometnem derbiju premagalo Bobre

Trnje, 8.5.2018  

V 12. krogu Pomurske lige malega nogometa sta se v Trnju pomerili ekipi Trnja in Bobrov iz Dolnje Bistrice - prvo in drugouvrščeni moštvi. Derbi je upravičil pričakovanja, zmage z 3:2 pa so se veselili nogometaši Trnja, tudi lanskoletni prvaki lige.

ŠD Trnje - ŠD Bobri Dolnja Bistrica 3:2

 

več fotografij v spodnji galeriji ...

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      08.05.2018 ob 19:32 Snežni plaz gost

      Opet je Vihar odločo derbi. Mislim, ka je trenutno najbole vroči igralec ŠD Trnja. Neven kaman gleda trener NK Črenšovec ka ga ne devle nika gor. Prav poseben igralec keroga si želijo tudi klubi kak sta Nafta pa Mura

      15 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      08.05.2018 ob 19:39 Vuček gost

      Prav poseben talent ima ta Vihar (R.V.). Res nevem zakaj drugi ne vidijo tega. #respect#7 Le urno naprej! Lp!

      14 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      09.05.2018 ob 0:49 Bogomil gost

      Vihar je strah in trepet celotne lige,izredno kvaliteten igralec!

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      09.05.2018 ob 11:37 Makina gost

      Resno prav poseben igralec je. Tehniko ma izpiljeno v nulo, hiter je pa še redno hiter je. Vse značilnosti Vihara! Pa še opravičeno nosi kapetanski trak. Sicer tudi napadalec Hozjan je pri Trnji prava špica. Kelko san jih gledau je izredno nevaren. Saki milimeter placa skoristi pa da gol

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      09.05.2018 ob 12:21 gost

      Trbej se pohvaliti polanskoga bisera(B.Ž) izredno borbeni nogometas in seveda luka kotnjek z bombasticno levico neven kak jiva je lejko polana pistojla v nedljico.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.